@Sınıfkinimvar bu site varoş şeriatçı dol, bir de dikkat et her türlü boku yemeye hazırlar ama sorsan hepsi çok ahlaklı (ahlak ne demekse) ve dindarlar
Aklınız fikriniz sekste ama bunda bile dinin ne dediğine takılıyorsunuz, hayatınızı bile yaşayamıyorsunuz, aman gerçi size ne söylesek boş, benden uzak olun da gerisi umurumda değil
Ya yüz ver, hemen üzerine atlamak için yazarlar. Ne zaman ciddi soru yazsam bu siteye kızlar "seks yapmışlar" diye kız arkadaşıma küfrediyor, erkekler de kendi aile üyeleri gibi "güzel kardeşim" sanıp grup seks için falan yazıyor. Hepsi çok ahlaklı ama.
@Orpheus3 Hıhım, ahlak akıyor hepsinden, yersen. Akıl hocalarının akılları bile şeyinde zaten, hangi hocaya baksam yok bilmem kaç tane huriniz olacak yok bilmem kaç posta yapacaksınız yine inmeyecek bilmem ne, hepsi ahlak timsali.
bu tarz bir pozisyon kuralı yazıldığına söylendiğine hiç denk gelmedim, dinen yasak olan kıza arkadan girmek yani analdan. genelde en kolay pozisyon klasik pozisyon ve tam anlamıyla en iyi birleşme pozisyonu bu ve yüz yüze aşk pozisyonu bence ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yok anal harici pozisyonda bir sıkıntı yok anal yapma yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bunda da mı dine bağlı kalacağız? Ben laik bir şekilde s.. ilmek istiyorum
Belli laikçi olduğun peynir
Peynir ahshauahaaua
Höhöhö, ne kadar komiksiniz siz öyle, aq şeriatçıları
@Sınıfkinimvar
bu site varoş şeriatçı dol, bir de dikkat et her türlü boku yemeye hazırlar ama sorsan hepsi çok ahlaklı (ahlak ne demekse) ve dindarlar
Evet, belli oluyor
Aklınız fikriniz sekste ama bunda bile dinin ne dediğine takılıyorsunuz, hayatınızı bile yaşayamıyorsunuz, aman gerçi size ne söylesek boş, benden uzak olun da gerisi umurumda değil
Ya yüz ver, hemen üzerine atlamak için yazarlar. Ne zaman ciddi soru yazsam bu siteye kızlar "seks yapmışlar" diye kız arkadaşıma küfrediyor, erkekler de kendi aile üyeleri gibi "güzel kardeşim" sanıp grup seks için falan yazıyor. Hepsi çok ahlaklı ama.
@Orpheus3 Hıhım, ahlak akıyor hepsinden, yersen. Akıl hocalarının akılları bile şeyinde zaten, hangi hocaya baksam yok bilmem kaç tane huriniz olacak yok bilmem kaç posta yapacaksınız yine inmeyecek bilmem ne, hepsi ahlak timsali.
bu tarz bir pozisyon kuralı yazıldığına söylendiğine hiç denk gelmedim, dinen yasak olan kıza arkadan girmek yani analdan. genelde en kolay pozisyon klasik pozisyon ve tam anlamıyla en iyi birleşme pozisyonu bu ve yüz yüze aşk pozisyonu bence ;)
Yok anal harici pozisyonda bir sıkıntı yok anal yapma yeter
Niye kocam gtten istiyor
Hım peki sen ne düşünüyorsun?
Lanetlenmis bir ilişkiye ok diyorsan yap ne deyim ha tabi sağlığını hiçe saymakta cabasi
Ha kocanın sana saygısı da yok bu kesin
Öyle bişi mi varmış
Olabilir
İlk defa duydum
din yok kural yok
her türlü çakabillir sana kocan :)
güldüm güldüm walla..
Önden geldiğin sürece pozisyon farketmez.
Neden
Kuranda öyle yazıyor nedeni yok.
Anal hariç her şey serbest
anal haricii hersey serbest beybi
Doggy de köklemek lazım.
Salla gitsin takılma böyle şeylere
o ne ya sdflsdjk
69 iyidir
Doggy.
Yok devamke
Yapma
Doggy de