Kendisi bunu normal görüyor ve sevdiğim kişiyle ilişki yaşamanın nesi yanlış diyor ama ben benim için özel olan eşimle bu anı yaşamak istiyorum. Sevgilime direkt evlenmeden olmaz da diyemiyorum bayağı bir alaturka. Siz olsanız nasıl cümle kurarsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saygı duymuyorsa neden sevgilin zaten tamam ortak düşünceler olacak bazen zıt düşüncelerde tolere edilecek ama senin için bu kadar önemli ise seni seven biri buna saygı duyar zaten söyle ona direk bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen böyle söylersin. Ben bu özel şeyleri evlendiğim gün yaşamak istiyorum böylesi daha değerli dersin olur biter. Hem zaten cinsellik olmadığı için senden uzaklaşırsa da uzaklaşsın yol ver.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek söyle.
10 Yorumla
s +1 yılBunu bize anlattığın gibi ona da açık açok anlatacaksın. Zaten sana sevgisi, saygısı varsa fikirlerine de saygı duyar. Ama kendi istediğini diretiyorsa bir tuhaflık vardır. İnsan elbette sevdiği, aşık olduğu insanı arzular. Onunla böyle şeyleri yaşamak ister ama zamanını çiftlerin kendisi belirler. Evlendikten sonra olması senin onu sevmediğini ya da onu arzulamadığını göstermez. Bunu da ona izah edebilirsin bu şekilde.
10 Yorumla
+1 yılNeresi alaturka? Tc erkeği çok mu medeni sanıyorsunuz nesi alaturka😂 Sevgiliyle sevişmek normal, o zaman her sevgilinle sevişeceksin ve o da bunu normal mi karşılayacak? Eminmisin😂 istiyosan yap istemiyosan yapma. Pişman olmayacağından emin ol
20 YorumlaAçık açık söyle o seni cinsellik için kullanıyordur zaten sakın o hataya düşüp ilişkiye girme
30 Yorumla
+1 yılDoğru yoldasın sakın kanma ne malum yarın ayrilmayacaginiz değil mi
30 YorumlaBunun nasilimi var direkt söyle, benden böyle şeyler bekliyorsan zor de.
10 YorumlaHayır hiçte alaturka değil detayda çok güzel açıklamışsın kopyala yapıştır bile yapabilirsin. Istemiyorsan istemiyorsundur. Saygı duymalı.
10 Yorumla
+1 yılValla bu haberi ben alsam erkek kankamı mı arzulayacam diye cevap veririm :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu bunlar doğal bir şey ama çoğu erkek iki gün takılır ve üçüncü gün bırakır. Sevgilim o tür biri değil bile diyemem belki bana rol yapıyordur. En azından yarın kızın olduğunda bu olgunluğu ona da gösterecek misiniz
- +1 yıl
Yani o tür biri değil diyemem diypsan niye sevgilisin 😂
- +1 yıl
O zaman yarın öbür gün aldatıldığını öğrendiğinde niye aldatıldım demeyeceksen sorun yok bencede.
+1 yılNet ol söyle direk seviyorsa bekler ve kabul eder zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçık açık olamaz de dinen de yanlış olduğunu analat
00 YorumlaYani yaptığın doğru zaten seven adam bekler beni şüphelendirdi açıkçası. Evlenmeden asla yapma asla ve asla çok dikkat et başına iş alan çok
00 Yorumla
+1 yılBunu diyorsan demek ki şu an ki sevgilini eşin olarak görmüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alakası var? Belki beni aldatacak, belkiler belkiler...
- +1 yıl
Evlenince de aldatıyor aldatan. O zaman ne yapacaksın? Ağlayacak mısın ilkimi aldatan birine verdin diye
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle gitsin ya
10 Yorumla
+1 yılSöylemene gerek yok iş oraya doğru giderse evlenmeden önce istemiyorum falan dersi
00 YorumlaMağarana geri dön
02 Yorumla
Soran+1 yılMağarada olduğumu nereden çıkartıyorsunuz ve neden sizinle aynı görüşü paylaşmayan insanları yargılarcasına konuşuyorsunuz? Yarın bir gün kızın olacak onun üzerinden de aynı medeniyeti gösterebilir misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça söyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime evlenmeden önce bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat