Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. çok takma kadınlar bazen baskasınınkinin oldugundan kara görur hemcinselri uzerinde bakışı öyledir
kimse dalga geçmezde asırı karaysa herkes sevmez ama hafif kararma nerdeyse her kızda var kendi kendinede kararma geçmez özguvenin kırılmasın sana öyle gelmiyorsa aşırı degildir
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. O kadın kafayı mı yemiş, kara sevenler de var, her insanın kendi ten rengine göre olur vulvasınin rengi, erkeklerin penisi sünnetli yani sakatlanmış, izli, yüzde 97 'sinin penis boyu standart boy olan 17 cm 'nin altında, kimi kadın kara penis sever kimi kadin beyaz penis sever, erkeklerden kara a... m sevenler de var, beyaz a... m sevenler de var, ornek olarak Zenci kadınların kapkara oluyor, Zenci erkeklerin de kapkara oluyor
00 Yorumla
+1 yılGitmiyor abla ama temiz olması daha önemli. Epilasyon da yaptıran biri olduğuna göre temizliğine de özen gösteriyorsundur öyleyse çok da sorun teşkil etmez benim için mesela
07 Yorumla- +1 yıl
Ten rengine göre bir tık daha koyu sanırım. Öyle mi?
Soran+1 yılEvet öyle benim gözüme batmıyordu
- +1 yıl
O kadarı sorun değil zaten. Daha önemli detaylar. Dudak yapısı, dolgunluğu ve darlığı gibi
- +1 yıl
Bir kadın seks konusunda yalnızca doğru kişiyi seçmediğinde madur olur. Bunu dert edip de cinsel hayatını çöp etme
Soran+1 yılO konu hakkında bilgim yok dudak yapısı falan nasıl anlıcam daha önce cinsellik yaşamadım
Soran+1 yılYok, sen anlat ben kendim bakarım idşwğdğs
- +1 yıl
Buralardaysan selam tekrardan. Vajina ten rengine ne kadar yakınsa yani ne kadar açık renkliyse o kadar güzel görünür. A&m&cığının yanakları birazcık etli pofuduk ve prüzsüz olmalı. Bazı kadınlarda iç dudaklar kelebek kanadı gibi yanakların dışına çıkmış ve sarkık durumda oluyor. Yanakların içinde ne kadar gizli ve küçükse o kadar iyi. Parmaklarla araladığında yukarıdaki klitoris belirgin çıkıntıya sahip olmamalı, sadece dudakların birleştiği görünmeli. İçi canlı görünmeli ve pembe olmalı. Yine deliğin dudaklar aralandığında daracık görünmeli. Başparmak ile klitorisin okşandığında dudaklarına doğru içinden sıvı gelmeli ve ıslak bir görün kazandırmalı. Kılsız ve temiz olması en idealidir. Bana kalırsa kusursuz vajinanın tarifi budur. Böyle bir vajinaya sahip olma olasılığı çok düşük ve kimsenin de vajinadan beklentisi bu kadar uç olmamalı ancak bu tarife ne kadar yakınsa bence o kadar da güzel, iştih açıcı ve cinsel istek uyandırıcı görünüyor. Umarın aklında canlandırabilmişsindir. <3
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbulduklarına şükretsinler :) pembe dediklerine takılmayın buldular mı karaymış pembeymiş acımazlar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece onu isteyen birisi belki sorun edebilir. Ama seni sen olduğun için seven birisi için sorun olmuycaktır 👍🏻
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılyani görselliğe önem veriyorlarsa kendilerine bir baksınlar karşı tarafın vajinasına laf atacaklarına
00 Yorumla
+1 yılEvet gerçekten guzel olmuyor ama bilmiyorum kiza da bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılE karşında ki kızın kukusu karaysa sevişmicek misin şimdi mesela
- +1 yıl
Dedigim gibi kiza bagli güzel seksiyse olur
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gitmiyor vücuda bakıyorsun beyaz veya buğday tenli vajinaya bi bak simsiyah hiç hoş değil
00 Yorumla Tam kara değilse kişiden kişiye göre değişir. Bilemicem
00 YorumlaOnu diyen erkeklere ver bakalım yapmayacaklar mı 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek bilmen gereken, pembe vajinanın daha çekici oldugu. İtici mi? Hayır. Ancak çok karşındaki erkek bir *mgurmesiyse senden soğuması normal. Sen neden peki bu *mgurmesi ile takılıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok rahat ol pembe penisli erkek mi var neyi kafaya takıyorsun sıcak ve suluysa iyi işte
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce cinsel ilişkiye girmedim o yüzden sulu ve sıcak mı onu da bilmiyorum şekli güzel mi onu da bilmiyorum:'(
Cevap sahibi+1 yılŞekli sarkık dudak olmicak bunuda bakıp anlaya bilirsin heralde
Gizli Üye(25-29)1 yılKara A... Hastasıyım, seninkini merak ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakma kara vajina penisini iyi kavrar sulanınca daha iyi güzel gözükür seksi durur rengi değilde bazı vajinalar irikli olur o kötü gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki beyaz olan daha estetik ama bugüne kadar gördüklerimin çoğu koyu renkti. Bence kafanı takma fazla.
00 YorumlaHahaha ya ne güldüm … oda * değilmi boş ver istemeyen istemesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında renginden çok şekli önemli
00 YorumlaRengininn bi onemi yokk bencee
00 YorumlaBeyazlatıcılar var onları kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek red flag :(
02 Yorumla
Soran+1 yılPembe vajinalı kız yok bu arada bilgin olsun
Cevap sahibi+1 yılSen rastlamamışsın az da olsa var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama bence neden kırılıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkekleri hep görüyorum internette yok türk kızları kömürcü madeni gibi yok şöyle diyorlar ben de karşımda ki insanda öyle düşünür diye özgüvenim kırılıyor yani
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama lütfen ağzı olan konuşuyor
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılKötü değil bence hem neden olduğunu bilmen önemli hormonlardan olabiliyor temizleme yöntemlerinden olabilir
Cevap sahibi+1 yılBence takılma buna hoş gözüküyor dur
Soran+1 yılHormonlardan değil ortaokul, lise dönemlerimde ağda yaptırdığım için o yakmış
Cevap sahibi+1 yılOndan olabiliyor ama kötü değilki bence hafif olabilir normal oda
Cevap sahibi+1 yılÇok takılma
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇikolata gibi mi😅
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da kara değil normal ten rengimden biraz daha koyu
Cevap sahibi+1 yılGüzel o zaman
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRengşne takılmıyorum şeyimin gözü yok
00 YorumlaDalga gecmem
02 Yorumla
Soran+1 yılAma tercih de etmezsin dimi?
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHayırrr
02 Yorumla
Soran+1 yılNeye hayır dedin hoşunuza gidip gitmemesine mi
- +1 yıl
Araplar gibi karaysa tiksindirici olur ama normal hafif karartı varsa sorun olmaz bana göre tabi
ben severim sahşeen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl görünüyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl desem koltuk altı kararığının (erkeklerde) vajina hali gibi
Cevap sahibi+1 yılGörsel var mı?
Soran+1 yılShahquwuqııw vajinamın mı
Cevap sahibi+1 yılHaha evet :)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem