Valla bir herifle internetten tanışıyorum. Adam beni beğeniyor ama ben adamı ne beğeniyorum ne de beğenmiyorum. Dur bakalım bir konuşalım diyorum. O bana romantik olmadan bahsediyor. Sevişmekten sarılmaktan öpüşmekten bahsediyor. Benimse içimden bu hiç gelmiyor. Ha, seks yapmak içimden gelmiyor mu deliler gibi seks yapmak istediğim zamanlarım oluyor. Mesela son 1 haftadır kaç kez p*rno izledim mastürbasyon yaptım. Orgazm olamıyorum artık. Zor orgazm oluyorum. Çünkü penetrasyon istiyorum. Klitoris de yetmiyor. Fakat gel tanıştığın erkekle seks yap ona yaklaş falan dedin mi bu olmuyor. Yapamıyorum. Lezbiyen değilim. Aseksüel de olamam sanırım. Neyim ben neden böyleyim?
Utandığın dolayı olabilir ya da kendini başka türlü kadınlar gibi hissetmekten korktuğun için olabilir, sana tavsiyem vibratörlerden al kendine, çeşitleri var çünkü onların istediğin şekilde alıp zevk alabilirsin.
Bunun sebebi (benim için ve gördüğüm kadarıyla) erkeğe ve hayata karşı güvensizlik. Kendine karşı güvensizlik. Çoğu kadın ben de dahil ailesiyle yaşıyor ve ekonomik özgürlüğü yok. Yetiştirilirken de kızlar olarak seks bekaret konusunda katı yetiştirildik. Çoğu kadın evlenmeyeceği adamla seks yapmaya yanaşmaz. Sevişmeye belki ama ona bile yanaşmaz. Ben zannetmiyorum açık açık babasına annesine sevgilisi olduğunu söyleyebilecek kız olduğunu ve istediği saatte rahat rahat dışarı çıksın sevgilisinin evinde kalsın tekrar evine dönebilsin. Yok böyle bir dünya. Bir de yetiştiriliş tarzı olarak da hem kadınlara hem erkeklere nikahsız seks yapan, nikahsız şekilde birlikte yaşayan kadının evlenmek için pek de doğru olmadığı şeklinde yetiştirildik. Kadınlar için böyle konuşulurken de erkeğin cinselliğinin seksinin hiç sorgulanamayacağı şeklinde yetiştirildik. Ben hiçbir anne veya babanın oğlu nikahsız şekilde bir kızla seks yapmasını birlikte yaşadığını sorguladığını irdelediğini bu konuda takip ettiğini görmedim. Erkeğin arzularını cinselliğini sorgulamayıp tam tersi kadınınkini aile olarak toplum olarak sorgulamak bu şekilde yetiştirmek erkeklerin biz kadınları hiç anlayamamasına sebep oldu. Empati kuramamasına sebep oldu. Kadınlar şimdi kısmi de olsa özgürlüğü ucundan yakalamış durumda ama kadınlarda bu sefer çelişkiler var. Çoğu kadın acaba o demeden seks istediğimi söylesem yadırganır mıyım? Hafif olarak mı algılanırım. Benle evlenir mi ya da onunla yaşadığım bu şeyler ondan sonraki tanıdığım erkekte ilişkide sorun yaşatır mı?
Evlenmeme anne olmama engel olur mu düşüncesi hakim. Ben de öyle şahsen. Ben geçmişe takılmıyorum diyen erkek bana zerre samimi gelmiyor. Bunu diyen erkek evlilik çocuk dünyaya getirmek derdinde düşüncesinde olmayan erkektir. Benim ve birçok kadının derdi biz bir tane adam bulalım o herif bize hem seks olarak hem maddi olarak hem manevi olarak yetsin onunla aile olalım bir çocuk yapalım. Bunu da şu an bulamıyoruz. Kadın olarak çevrendeki erkeklere seks yapma isteğini belli ettiğinde bunu görüp gelecek çok erkek var ama diğer türlüsü yok.
Tarif ettiğin profildeki bir erkeğe rahat denk gelirsin ama geçmişin beni ilgilendirmez ben şu an seninle ilerimize bakarım diyen bir erkeeğede laf ettirmem tabi ki geçmişten gelen sıkıntılarını dinlemesi gerekir, yaralarını sarması ve seni anneye olmaya, seninle bir aile kurmaya hazır hale getirmesi gerekir zamanla tabi ki böylesi bir erkeğe denk gelmen çok zor değil.
Profil olarak beğendiysem tanısam da tanımasam da tahrik olurum sadece. Eğer aşk varsa arzularım onu ve sadece onu isterim cinsel olarak. Bende böyle oluyor