1 ay ayrı kaldık ve görüşüp birlikte olmuşlar. Kızın onu sevdiğini bile bile çok sinirliyim sorduğumda boşluktaydım dedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
1 ay ayrı kaldık ve görüşüp birlikte olmuşlar. Kızın onu sevdiğini bile bile çok sinirliyim sorduğumda boşluktaydım dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ya şu boşluktaydım, yalnızdım vs vs yalanları da çok enayi avı değil mi?
düşünsene adam boşlukta ama hatunun saçını çeke çeke çatır çatır vuruyor ya da hatun yerinden çıkınca geri yerleştiriyor falan . ama sorsan boşlukta, ybsg :D:D:D
Nerden buluyorsunuz böylelerini ya
Beni sevse yapar mıydı bunu
Ya saçmalama seven kişi senden başkasını gözü görmez dii alooo
Bide o kız yüzünden ayrılmıştık bide gitmiş onunla yatmış çıldırıcam bizden daha olur mu bilmiyorum
Ya saçmalama ne olcak sen iyi misin ya
o ara stres atma babında yapuşturmış 😀
Beni seviyor mudur kızın onu sevdiğini bile bile nasıl yapar ya o kız yüzünden ayrılmıştık birde
Madem ayrıldık deysin dedi demekki
İlişkimiz zedelendi gibi hissediyorum. Hala olur muyuz
Olmasına olurusnuz da aşko siz bişiler yaşamıyorsanız bu yine gider
Yaşıyorduk yine ona gitti. Artık aklı benimleyken bile hep ondaydı diye düşünmeye başladım
Anladım senle yatarken onu mu hayal eşdyr acaba
Senle yatamiyorsa evet
O kız yüzünden ayrılmıştık nasıl hala onunla yatabilir aklım almıyor beni seviyor mudur
Peki senin tabularinmi var
Hayır ama karşımdaki kız nasıl orspuysa artık
B3nce taktik lazim sana
O kızı unutamıycak dimi :(
Sende yat
sevse yatmazdi
Seven onu yapmaz
Yatar
kızın hala deli gibi onu sevdiğini bile bile nasıl yapar ya o kız yüzünden ayrılmıştık birde Eski sevgililer. Hem onun yüzünden ayrıldık hem gidip onunla yatmış
Veren degerli olur
Asla yatmax
Beni sevmiyor mudur
Aklı karışmış olabilir
kızın hala deli gibi onu sevdiğini bile bile nasıl yapar ya o kız yüzünden ayrılmıştık birde Eski sevgililer. Hem onun yüzünden ayrıldık hem gidip onunla yatmış
Hayir tabiiki🙄
Sevmiyor