Kiloluyum diye böyle dedi ülkede damacana yapan bile var seni de yapan olur dedi. Çok zoruma gitti ama kilolu demesi veya avazalar yapar demesi değil ben evlenip onun kadını olmak isterken ona ait olmak isterken onun beni lafta da olsa başka erkeklerin altına layık görmesi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yaş, kilo vb soranlar olmuş. Ben 24 yaşındayım sevgilim 31 yaşında. 3 yıldır birlikteyiz. Kilom 75 boyum da 168. Biri de işimi sormuş sanırım, öğretmenim.
Sevgilim seninle anca abazalar sevişir dedi. Ne yapmalıyım?
Canını yakmak için söylemiş bunu söyleme sebebi ne ne oldu aranızda umarım böyle ağır laflardan sonra tekrar bir araya gelmezsin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de anlamadım ki konu ülkede zengin olmanın çok kolay olduğuydu aslında dolandırıcılık ve teşhircilikle herkesin çok zengin olduğuydu. Konu nasıl bana geldi anlamadım ben kendimi teşhir edeceğim de demedim
Gerçekten aşık bir erkek bu cümleyi kullanmaz haberin olsun böyle düşünen birisiyle hala berabersen böyle şeyleri sana söylemesine izin verirsen hata sende olur şahsen ben bana böyle bir cümleyi söyletmez o cesareti ona vermezdim benim fikrim bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aslinda erkeklere kadar layik degilsin herseye sokan abazalari layik horecek kadar soylem soylemis... evlenmek degil bu seni evine almaz
Evlenmek için ağladi bile şimdi ne değişti anlamıyorum
Bence sadece istedigi bitti
https://voca.ro/1kWQZ17QvLyb
Keşke bu kadar basit olsaydı
Canını yakmak için söylemiş bunu söyleme sebebi ne ne oldu aranızda umarım böyle ağır laflardan sonra tekrar bir araya gelmezsin
Ben de anlamadım ki konu ülkede zengin olmanın çok kolay olduğuydu aslında dolandırıcılık ve teşhircilikle herkesin çok zengin olduğuydu. Konu nasıl bana geldi anlamadım ben kendimi teşhir edeceğim de demedim
Harbi ne alaka burdan olay sana nasıl dönmüş anlamadım
Seni elde edemeyince klasik erkek olarak gömmüş tatlım uzulmene gerek yok kilo verilir de alinirda sevişmenin de kiloyla bı alakası yok
Yıllardır beraberiz ama şimdi mi söyleyesi geldi
Beraber oldunuz mu?
Bilmiyorum kardeşim canını acıtmak için söylemiş ne yaşadıysanız
Hayır evlenmeden yapmayı ikimiz de istemedik ki
Gerçekten aşık bir erkek bu cümleyi kullanmaz haberin olsun böyle düşünen birisiyle hala berabersen böyle şeyleri sana söylemesine izin verirsen hata sende olur şahsen ben bana böyle bir cümleyi söyletmez o cesareti ona vermezdim benim fikrim bu.
Şimdi dön kendine sor neden bana böyle bir şey söyledi diye düşünme ben neden izin verdim diye düşün
sevgilin bunlarımı söyledi?
kalite budur işte böyle malları çokmu arıyorsunuz?
Böyle biri değildi ki şoktayım ben de anlam veremedim
bence öyleydi ama sen görmezden geliyordun. Bir insanın bunları söylemesi için bildiğin kötü birisi olması lazım.
Kendisine Abaza mı diyor yoksa seninle gelecek düşünmüyor mu
Gelecek düşünüyor ama bu cümleye anlam veremedim başımdan kaynar sular döküldü
demek ki en başından beri bakış açısı buymuş, ilk fırsatta kusmuş
Bence ayrıl... Spor yap yeme içme zayıfla birgün çıkarsın karşısına tanıyamaz Seni.
Ya kilon aşırı yok sen bu adamı gönder, hiç yanında bekletme, ayrıca kilo da ver ona inat
Ayril
Benim sevgilimde kilolu gayaet guzel yapuyoruz
Kac kilosun
Kilolu degilsin ya oha cok mu kucuk seyi var
Ayıp etmiş kendi ezikliğini hakaretle kapatma çabası
Ayrıl bu ne değer gördüğün yere git kaç yaşındasiniz ve kaç kilosun scardim onun carkina
Ayrılcağına daha konuşuyor musun cidden
Kaç yıldır böyle bir şeyle karşılaşmadım çünkü şoktayım hala bunu dicek biri değildi ben mi yanlış anladım acaba diye tereddüt ettim..
Yanlış anlaşılıcak bir tarafı yok olayın
Sen de yapıştıramadnmı cevabını şerefsze
Ben de inadına abaza olmayan birine yaptırıp sana video atayım da gör dedim sonra da sinir krizi geçirmeye başladı
Iyı demişn
Sen kilolu degilsinki bu adam sa lakmi anlamadım sen balık etlisin ve buda seni ayrıcalıklı yapar şimdi bu öküzn dediklerine bakıp uzuluyorsundur
Ne ogretmenisin
Ayril bu nasil bir kafa defolsn
Cevabını verip , boş ver edip yol vermek en güzeli
Sevmyor kızım seni belli durmanın bir mantığı yok
Sende bas tekmeyi ona ve git birisiyle seviş.
Hala sevgilim diyor saftrik
boş ver o sevgiliyi bence balık etli kadınlar daha güzel
Eski sevgilim diyecekdin herhalde 🙄
Bence sevgilim deme sen artık ona
Çok ayıp etmiş
Kendisi ağır yaw he
Direkt yol ver, hiç düşünme, arkana da bakma
Çok ağır bir söz be
Çok arıyor musunuz böyle öküzleri
Konuşmak isterseniz beklerim
Zayıfla o zaman
Ayril