Arkadaşımla garip durum yaşıyorum. Düşündüklerimde haklı mıyım?

Arkadaşım hatta kardeşim diyebileceğim biri var adı Sami. Ben doğmadan önce de benim ailem Sami'nin ailesini tanırdı zaten kendileri yan komşumuzdu. Evlerin duvarları da birleşik olduğu için bahçe de birleşik. Normalde bu tür evlerde bahçede çit olur ayırmak için ama aileler samimi olunca çitleri bile kaldırmışlar, yıllarca tek bahçe olarak kullandık. Onlar taşınana kadar 14 sene biz Sami'yle hem komşu, hem okulda sıra arkadaşı, hem de dışarıda en yakın arkadaştık. Kardeşlikten öte yani. Onlar başka bir mahalleye taşınınca bile biz aynı okula gitmeye devam ettik ve ikimiz de doğduğumuzdan beri çok yakın arkadaşız. Son zamanlarda her arkadaşlıkta olduğu gibi hiçbir sebep olmadan samimiyetimiz denk düşememekten dolayı yavaşça azaldı fakat biz tekrar eskisi gibi yakın olmak için daha çok beraber takılmaya başladık. Fakat fark ettiğim bir şey oldu. Normalde de aramızda ufak temaslar olur fakat son zamanlarda bu temasların bacaklarıma, göğüslerime, kalçama, yönelik olduğunu fark ettim. Ayrıca son zamanlarda sanırım ereksiyon oluyor ve bunu saklamaya çalışıyor. Son zamanlarda hiç cinsel ilişki yaşamadığım için hatta stresten dolayı mastürbasyon bile yapmadığım için ben mi böyle düşünüyorum yoksa gerçekten düşündüklerimde haklı mıyım?
Arkadaşımla garip durum yaşıyorum. Düşündüklerimde haklı mıyım?