Mesela onlyfans değil kişisel bir hesap ama aşırı dekolte aşırı teşhir fotoğraflar videolar paylaşan kızlar niye böyle bir şey yapıyor? Mesela onlyfans bundan para kazanıyor. Ama kişisel bir hesap ve onlyfans olmadığı halde teşhir sayılabilecek, aşırı açık, seksi fotoğraf-video paylaşımın altında yatan sebep ne?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dikkatlarin üzerinde olması hoşuna gidiyor. Hemde hemcinsleri tarafından kıskanılması
Kıskanmıyorum ama üzülüyorum. Çok p*rno
Por, n grafik *
Daha fazlasını yapan var
Herkesin yetiştirilme tarzları, hayata bakış açıları, yaşam tarzları ve dini inançları aynı değil.
Bunun dinle falan alakası yok ki. Nasıl yetiştirilirsen yetiş neye inanırsan inan por, n g rafik görüntüler verirsen sonucun bellidir. Sonuç olarak da erkekler tarafından sınırların aşılır. Tacize kadar gider olay. Kendini zor duruma sokarsın.
Erkekler herşeye sulanabilen varlıklar.
Kara çarşaflıya, damacanaya, hayvanlara, öz kızlarına kısaca herşeye sulanıyorlar.
Öyle giyiniyorlar diye bu erkeklere onları taciz etme hakkı tanımaz.
Bak sende söyledin. Erkekler her şeye sulanma potansiyelindeyken bu tarz paylaşımlarla onları kendine çeker insan. Bu erkekleri haklı kadını haksız yapmaz. Ama kadını mağdur edebilir. Çünkü bunu yapmasa da tacize uğrayabilecekken orandaki ihtimali arttırmış olur
Bunu yapmasa bile tacize uğrama ihtimali oldukça yüksek zaten, tek kriteri "Nefes alması" olan milyonlarca erkek var.
Kadınların giyim tarzlarına göre fikirleri değişmiyor erkeklerin, tek kriterleri nefes alması ve kadın olması çünkü.
Tamam işte. Nefes alması yeterliyken sen git seksi fotoğraflarını videolarını sun bu sapıklara? Dalgaları akmaz mı? Bahsettiğim kızlar da maşallah Adriana lima yan sanayi. Vücut 90-60–90 bikinili hatta sütyenle fotoğraf video atıyor
"Kadınların giyim tarzına göre erkeklerin fikri değişmiyor."
Kara çarşafda giyse, tesettürde giyse, açık giyinsede erkeklerin düşüncesi değişmez.
Anlamak istememekte ısrarcısın anlıyorum. Son kes söylüyorum. Kara çarşaflının başına da gelebilir taciz. Ama zemin buna elverişliyse, başına gelme ihtimalim artar. Bunda anlamayacak ne var? Çıplak varken kara çarşaflıya kim bakar?
Tesettür fantezisi olanlardan habersiz olan garibim, erkekler arasında dönen muhabbetleri bilmeyen masum.
Biliyorum tabi ki. Ayak fetişi bile var. Ama bunlar azınlık. Çoğunluk olarak erkekler güzel ve seksi bir kadının bir de üstüne teşhirciyse o kadına yığılma oluyor. Diğer kadınların ki istisna
İstisna ve azınlık değil ama yine de sen bilirsin.
Sende onlardansın galiba :D sağlıklı her erkek teşhir eden güzel kadına yığılanlardan biridir. Daha sağlıklısı ise hiç birine tenezzül etmez :)
Konunun benimle ne alakası var, pes yani konuyu bana getirmeyi başardın ya.
Erkek olan benim, bugüne kadar binlerce erkek ile konuşan sohbet eden benim kısaca benden iyi bilemezsin.
Ben gördüklerimi söylüyorum. Git Victoria meleklerine sulanan mesajlar yazan o meleklerin posterlerini duvarlara asan koca bir yığın var. Yolda yürüyen kızların içinde kapalı diye ayrım yapmıyorum dekolte giymeyen açık kızlara bile değil şortlu, croplu kızların ağzının içine düşer gibi bakıyorlar. Senin erkek arkadaşın varsa benimde kız arkadaşım var bir dünya. Aşırı açık olan da var kapalı olanda var. Açık olanlar (başı değil aşırı açık giyen) tabi ki daha fazla tacize maruz kalıyor
Takipçi kasıp sosyal medyada taninmak, hesabina reklam almak vs vs
Or*spulugu ön plana çıkarıp çekici olmaya çalışıyorlar işte
Bazıları teşhir seviyor
Evet ama neden işte
Zevk meselesi
gösteriş hoşuna gidiyodur?
Yol, lu etiketi alabileceği bir gösteriş
Beğenilme duygusu arzulanan olma isteği
Yani sence?
Bilmem. Bilsem sormam :)
İlgi çekmek
İlgi çekiyor tabi de pozitif anlamda değil ki ama