Cinsel Yaşam Erkekler, bir kız size sadece öpüşelim sürtünelim fazla ileriye gitmeden takılalım dese kabul eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler, bir kız size sadece öpüşelim sürtünelim fazla ileriye gitmeden takılalım dese kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsellik yaşamak isteyip sınır koymaya çalışması saçma olur, evet tabiki sınırları olabilir ama net çerçeve cizerse pek dikkatimi ceker diyemem 0 0 Yorumla
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Demek ki kendisini koruyup evleneceği kişiye "kimseyle bir şey yaşamadım" diyebilmek için böyle yaptığını düşünüp fazla güvenmezdim. 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kabul etmem cunku ben pek zevk almıyorum önden veya arkadan yapalım derse ozaman ona en güzel gününü yaşatırım 0 0 Yorumla
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yokluktan kabul eden olur ben bu tarz şart koşan biriyle beraber olmak istemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani sen çok tecrübelisindir muhtemelen kabul etmezsin evet Yorumla Öylesinen1ck +1 yıl Çok tecrübeli olmaktan ziyade ben 34 yaşında adamım yaşayacağımı yaşadım göreceğimi gördüm yapmak istemeyene saygı duyarım ama şartlı bir ilişkiye saygı duymam Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevgili flört falan mı yoksa normal mi arkadaş mı sadece 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili falan değil öyle takilmalik diyelim Yorumla ax2akrep +1 yıl oral yapcan mı Yorumla Soran +1 yıl hahaaa yaparım muhtemelen Yorumla ax2akrep +1 yıl kim bu şanslı erkek dkxlx Yorumla Soran +1 yıl Bana dedi ki BANA NEDEN BU IZDIRABI YASATIYORSUN Yorumla ax2akrep +1 yıl Sen bana bir takip atsana şu muhabbeti bir çözelim Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu nasil ileri gitmemek haa ileri gitmemekten kastin hamile kalmamaksa çok iyiymiş buu 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ah nerde öylesi ya :/ 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Kabul etmek lazım. Sonunda o iş olur. 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Tabiki her şey seks değil 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ederdim onun sınırları sonuçta 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oral seks de olursa tadından yenmez 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Oral yapacaksa olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İsterim bende bunu istiyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki neden olmasın 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Cinsellik yaşamak isteyip sınır koymaya çalışması saçma olur, evet tabiki sınırları olabilir ama net çerçeve cizerse pek dikkatimi ceker diyemem
Demek ki kendisini koruyup evleneceği kişiye "kimseyle bir şey yaşamadım" diyebilmek için böyle yaptığını düşünüp fazla güvenmezdim.
Kabul etmem cunku ben pek zevk almıyorum önden veya arkadan yapalım derse ozaman ona en güzel gününü yaşatırım
Yokluktan kabul eden olur ben bu tarz şart koşan biriyle beraber olmak istemem
Yani sen çok tecrübelisindir muhtemelen kabul etmezsin evet
Çok tecrübeli olmaktan ziyade ben 34 yaşında adamım yaşayacağımı yaşadım göreceğimi gördüm yapmak istemeyene saygı duyarım ama şartlı bir ilişkiye saygı duymam
sevgili flört falan mı yoksa normal mi arkadaş mı sadece
Sevgili falan değil öyle takilmalik diyelim
oral yapcan mı
hahaaa yaparım muhtemelen
kim bu şanslı erkek dkxlx
Bana dedi ki BANA NEDEN BU IZDIRABI YASATIYORSUN
Sen bana bir takip atsana şu muhabbeti bir çözelim
Bu nasil ileri gitmemek haa ileri gitmemekten kastin hamile kalmamaksa çok iyiymiş buu
ah nerde öylesi ya :/
Kabul etmek lazım. Sonunda o iş olur.
soyunacaksak olur derim.
Tabiki her şey seks değil
ederdim onun sınırları sonuçta
Edenin kendisine saygısı yoktur
Oral seks de olursa tadından yenmez
Korkarım ben şikayet ederim
Oral yapacaksa olur
Ederimm oralda olirsa
İsterim bende bunu istiyorum
Hangi sehirdesin