Cinsel Yaşam Sürekli seks düşünen erkek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sürekli seks düşünen erkek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen sekssi sevmiyorsun ki onu yadırgıyorsun cinsle sorunu olanlar isteksiz olanlar genel de abaza diye tabir eder çok istekliyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yahu ne isteksizi siz niye laftan anlamıyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl Sürekli aklında 7/24 seks olan karı kıza iş atan tiplerden bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok normal adamın hormonu yüksek seksi seviyor yapacak birşeyi yok Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstekli olmak ayrı ama sürekli seks düşünmesi yorar 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abazalik bu başka bişey değil 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Cinsellik düşünür erkek de, sürekli olması fazla 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Her erkek düşünür başka soru 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli olması normal mi? Yorumla Memoo00007 +1 yıl Gayet normal elbette Yorumla Soran +1 yıl O sapıklar kervanındasın demek ki ondan savunuyorsun şu an Yorumla Memoo00007 +1 yıl Neye göre kime göre düşünüyorsun bilmiyorum. Cinsellik düşünmek sapıklık değil ihtiyaçtır. Yorumla Soran +1 yıl Yahu sürekli diyorum kıtlık mı var sende Yorumla Soran +1 yıl Sürekli sürekli Yorumla Memoo00007 +1 yıl Ya önce bir bayan olduğunun farkına var birazcık edebini takın. Sürekli düşünüyorsa da kendi bileceği bir şey! Yorumla Soran +1 yıl Kendi bileceği şey olunca normal olmuyor Yorumla Memoo00007 +1 yıl Kendin isteksizsen yapacak çok da bir şey yok. Karşındakinin isteği kendine sonuçta. Yorumla
Leyla1920 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Doymuyordur 2 1 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Doyum önemli Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eeeee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli seks düşünmek normal mi Yorumla badarbungaa +1 yıl Tabiki değil , hayatı sadece seksten ibaret gören erkek sürekli bu eylemi izleyen düşünen ve kadınları küçük gören birisidir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soru bunun neresinde 3 11 Yorumla kayae22 +1 yıl Soru işareti koyunca soru sormuş oluyor sanırım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 zekâ fışkırıyor Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla kayae22 +1 yıl Konunun anlayıp anlamamakla hiçbir alakası yok ama yine de sen bilirsin. Yorumla kayae22 +1 yıl Dedi soru cümlesi dahi kuramayıp, üstüne bir de hakaret eden şahıs. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cahillik kokuyorsun daha fazla konuşma jahdhshs Yorumla kayae22 +1 yıl Haksız olduğunu anlayınca yorumları silmiş 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yorumları ben silmedim Yorumla kayae22 +1 yıl Demek ki site haksız olup üstüne hakaret etmiş olmana göz yummamış. Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi adalet tecelli etti Yorumla kayae22 +1 yıl 😂😂 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayır abartıdır 0 0 Yorumla
Almanyalı_murat Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Normaldir evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek normal ya sürekli adamın beyni iflas eder Yorumla Almanyalı_murat +1 yıl Kimisi böyle fena istekliler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen sekssi sevmiyorsun ki onu yadırgıyorsun cinsle sorunu olanlar isteksiz olanlar genel de abaza diye tabir eder çok istekliyi
Yahu ne isteksizi siz niye laftan anlamıyorsunuz?
Sürekli aklında 7/24 seks olan karı kıza iş atan tiplerden bahsediyorum
Çok normal adamın hormonu yüksek seksi seviyor yapacak birşeyi yok
İstekli olmak ayrı ama sürekli seks düşünmesi yorar
Abazalik bu başka bişey değil
Cinsellik düşünür erkek de, sürekli olması fazla
Normal değil bence görmemişlik
Her erkek düşünür başka soru
Sürekli olması normal mi?
Gayet normal elbette
O sapıklar kervanındasın demek ki ondan savunuyorsun şu an
Neye göre kime göre düşünüyorsun bilmiyorum. Cinsellik düşünmek sapıklık değil ihtiyaçtır.
Yahu sürekli diyorum kıtlık mı var sende
Sürekli sürekli
Ya önce bir bayan olduğunun farkına var birazcık edebini takın. Sürekli düşünüyorsa da kendi bileceği bir şey!
Kendi bileceği şey olunca normal olmuyor
Kendin isteksizsen yapacak çok da bir şey yok. Karşındakinin isteği kendine sonuçta.
Tedavi görmeli hormonel bozukluk var
sürekli karı kız arar yolda geçen kızlara bakar
Doymuyordur
Doyum önemli
Aşırısı itici adamı cinsellikten soğutuyor
Eeeee
Sürekli seks düşünmek normal mi
Tabiki değil , hayatı sadece seksten ibaret gören erkek sürekli bu eylemi izleyen düşünen ve kadınları küçük gören birisidir
Soru bunun neresinde
Soru işareti koyunca soru sormuş oluyor sanırım 😂
😂😂 zekâ fışkırıyor
:D
Konunun anlayıp anlamamakla hiçbir alakası yok ama yine de sen bilirsin.
Dedi soru cümlesi dahi kuramayıp, üstüne bir de hakaret eden şahıs.
Cahillik kokuyorsun daha fazla konuşma jahdhshs
Haksız olduğunu anlayınca yorumları silmiş 😂😂
Yorumları ben silmedim
Demek ki site haksız olup üstüne hakaret etmiş olmana göz yummamış.
Tabi tabi adalet tecelli etti
😂😂
Sıkıntı
Ondan bi b0k olmaz
Aynen
Ondan bibok olmaz.
Sapıktır
hayır abartıdır
Normaldir evet
Ne demek normal ya sürekli adamın beyni iflas eder
Kimisi böyle fena istekliler
Sapıktır