Her aşkta cinsellik olmaz
Mutlaka vardır
Arada kaldım bilemiyorum Altan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır yok. zaten cinsellik ve aşk benim için iki farklı konu.. aşk daima önce gelir benim için.. yani evlenmeden önce yaşamam cinsellik.. ve yaşamasam da olur zaten. güven sevgi saygı bunlar daha önemli benim açımdan. bunlar olmadığı sürece cinsellik olsa da o ilişki ya da evlilik zaten bir yere gitmez.. elinde sonunda birbirlerini terk edecekler zaten.. tabi ki de cinsellik de olabilir hatta çoğu kişi ister bunu ama hormonlardan başka bir şey değildir bu benim için..
Olmaz aşk ın nerde başlayıp biteceği belli olmaz bazen bir bakışta kalırsın bir daha göremez sin ömrün bayunca unutamaz sın aşk budur cinsellik olmaz
Her aşkta cinsellik olmaz, artık günümüz de çok normal hale getirdiler bunu "nasıl bir döneme denk geldik biz ya" dedirtiyor insana gerçekten
Aşık olunca cinsellik pek bi ikinci plana düşüyor, yok mu? Var tabii ki. Aylarca cinselliğin c’si geçmeyen ilişkiler oluyor. Duygularını o kadar yoğun yaşıyorsun ki, hepsi bir anda oluyor. Bir yandan bakmaya dokunmaya kıyamıyorsun diğer yandan tüm hücrelerin her zerren onu istiyor. O çekim, tutku, arzular, şehvet, libido hepsi normalden iki üç kat fazla hissediliyor. Eninde sonunda yanmaya ve yakmaya karar veriyorsun. Kısacası her Aşkta cinsellik var, olmalı da.
He abicim he
Cevap
15Cevap
Aşkın içinde arzu vardır ve dolayısıyla cinsellik te vardır elbette.
Evleneicek kadin vardir eglenicek kadin vardir misali diyorlar ama cinselik her partner icin tabiki olmaz, bunlar kisilerin rahatliklarina yasam tarzlarina isteklerine vs baglidir.
Her aşkta yoktur. Olmasında da kimse için sakınca yoktur. Yaşayan yaşar, yaşamayan yaşamadan yaşar aşkını. 🙂
Sonsuza kadar üzümün üzüme baktığı gibi duracak halimiz olmadığına göre evet vardır oda hayatın bir parçasıdır.
Mutlaka vardır... İnsan sevdiğini arzular, ister. Bu gayet doğal...
Her aşkta cinsellik olacak diye bir kaide yok.
Cinsellik ön planda olursa ilişki kısa sürede yozlaşır
Brnce mutlaka vardır
Bilemiyorum, hepsinde yoktur belki 🤔
Her aşktda olmaz.
Ama çoğunda oluyor yaa
Önce aşk sonra cinsellik
Arada kaldım bilemiyorum Altan
İllaki vardır
Vardır ama öyle ama böyle illaki vardır
Mutlaka vardır en kötü ihtimalle sanal olur