Güncellemeler
+1 yıl
sadece sevgi degil bence.. adamin icinde sevgi varsa da bence mantikli da buluyor benimle evlenmeyi. Cok cok zengin biri ama ilkokul mezunu. ben doktorum. Birseyler ispatlamak icin de evlenmeye calisiyor sanki
ilk flortle basladik. Ben onu face. den ekledim, tipi kariyeri vs hosuma gitti. Ozaman yaslarimiz 33 (ben), 41 o. Sonra resmi evlenme taraftari olmadigini anladim. Para mal mulku alacak kadin diye korkuyor. Ben de 5 ayda bitirdim iliskiyi. Ama bir turlu kopamadi, her ay mesaj atti neredeyse. yeniden deneyelim vs diye. Gecen sene onun oldugu sehirde isim vardi, ben aradim yuzyuze sohbet ettik. Bana dokunmaya he0 kiyamadi. Ama ben cinsel sorun yasadigindan da suphelendim. cunku ne kadar yaklasirsam yaklasayim pantolonunda kabarti olmuyordu. Bunu ima edici soru da sordum, fitik ameliyati oldum diye cevap verdi, bu da dusuncemi guclendirdj. En son evvelsi gun benim oldugum sehre gelmis, bulusmak istiyorum lutfen dedi. Gittigimde organizasyon yapmis bana evlenme teklifi etti. Ben şok oldum, ama kabul edemedim. O da aglamakli oldu, balik burcu. Ben de kovayim. simdi acaba seviyormuydu vs diye dusunceler geliyor aklima uzuluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En iyi kararı siz bilirsiniz. Hem mantık hem iç güdüsel düşünüp hangisi daha yatkın tartın, ona göre cevap verin derim.
bana asiri saygiliydi hep. yani bulustugumuzda bile siz diye hitabi dana cevirene kadar canim cikmisti.. bileniyorum gercekten
Sizi anlıyorum ama karar vermeniz lazım, en kötü karar belirsizlikten iyidir , sizide yorar bu düşünce 🙃
Eğitim farkı orada bir uyusmazlik var sürekli duygusal ve yapışkanlık da var ve cnsl konuda da yok , doğru karar.
acayip korkuyor o konuda.
Baya korkak demek ki bu konuda hiç bir şekilde bir fonksiyonu yok
Ve sana karşı beğenme bile yok o konuda
Zengin olunca ilkokul mezunlugunu hoş görüyorsunuz tabi
adam akilli. imkan verilmemis okuyamamis ama yine de aklini kullanip zengin olmayi basarmis. O da degil benden daha uyanik, yani bir yerde oturuyoruz, gozleri herkesi takipte. En uctaki adamin davranisini bile takipe den cin gibi bi tip
Ben 30dan sonra uni okudum. İçinde olan bi şekilde okuyor. Kurnazlık zeka değildir. Zekiler kimsenin işine karışmaz. Gözleri 4 dönmez. İngilteredeyim ne parası olan ilkokul mezunu yazı yazmasını bilmeyen ama cin gibi olan türkler var. Kurnazlık bizim mlletin karakteri ama öylesiyle anlasılmaz ahlakı olmaz yasayıp gördük hala görüyoruz. Bana fakir ama edepli kibar insanlar lazım. Parası var diye kimseye boyun egmem
o kadar nokta atisi yapmissiniz ki... şoklardayim. Bahsettigim kisi ingilterede degil danimarkada ve bu danimarkada yapi market sahibi olmus koctaş buyuklugunde. gittim bizzat yerinde gordum. Ama kurnaz belkide dediginiz gibi.. cunku baz3n oyle bir sey soyluyorki bakakaliyorum
Eskiden paraya hayrandım. Parası olanlarada saygı duyardım. İlk işim zenginlerin içindeydi karakterlerini görünce soğudum. Paraya genelde ahlaklı insanlar değiller ahlaksızlar daha kolay ulaşıyor çünkü dürüst yoldan sistemde zengin olmanın mümkünatı yok. Bizim türklerde yurtdısında sistemin dışından para kazanıyor yine. Önce yıllarca devletten yardım alıp bir yandan kaçak çalışarak 2 katı maas alırlar sonra para biriktikçe iş yeri açarlar sonra açtıkları işyerinde türk afrikalı pakistanlı afgan vs ne bulursalar part time gösterip full time çalıştırır normal calısma düzeni 4,5 günken 6 veya 7 gün calısmanı ister maas saat bası ödemesiyken sana saat bası değil haftalık verir ve full time calıssan o kadar saati daha cok kazanabilecekken düşük kazanırsın ve sigortan emekliliğin vs yatmaz... İşte bunlar parayı buldukça daha cok ortama girip çıkıyorlar daha çok imkanları oluyor sonra daha çok gözleri açılıyor. Kurnazın kurnazı oluyorlar. Ha birde çoğunda kaçakçılık karapara aklama uyusturucu vs işleride var. Nasıl olsa resmiyetten para aklamak kolay.
yok ya, onun uyusturucu, karapara vs ile ilgisi yok. Ama degisik bir tarafi da var, , cozemiyorjm.. benim orada isim vardi, gittim. Onu da aradim. Gitrigimde beni geldi aldi otelimden, heryero gezdirdi, ozaman gordum ne kadsr zengin oldugunu. Sirketine goturdu, herkese beni tanitti, ve gururla. Ailesiyle aksam yemegine goturdu sehrin en guzel resporanlwrindan birinde.. ve oyle saygili biri ki elimi bile tutmadi, yuzume bile zor bakiyordu utanarak alttan alttan. Bizim onunla tanismamiz ben zaten onun kariyerini gordukten sonra ve ufak arastirmadqn sonra ona yazmistim face. den isin asli. Ama dedigin dogru nasil isciler calistirir bilemem. ancak suna sahit oldum, tehdit vs gibi yolalr var. Arti ben daha yeni basladigkmizda yillqr once 6. ayda baktim bu evlenme niyeti yok parasi gidecek korkusuyla, o zaman " seni hastaneye gelir rezil ederim" dediginde kanim donmustu. yanj bunj soyleyebilen biri.. sonra zaten uzun sure gorusmemistik. neyse gelinen noktada bana evlenme teklif etti. ama ben de sundan supheleniyorum, bu adam benimle kqriyerim icin mi evlenmek istiyor? yani etrafa doktorla evlendim gibisinden
Doktorluk okumuşsun ama şu basit soruyu mu çözemedin?
6 senedir birakmamasi kafamdaki tek soru...
Parasını sendne önde tutması (tipik zengin davranısı) ve zahmetle okudugum meslegini 5 dakikada gelir rezil ederim diye küçümsemesi tüyo vermiş zaten.. parası olan hep narsistlesiyor psikopatlasıyor allah sevmediği kuluna para verir
Balık burçları çekilmez mıy mıy ağlak yapışkan beceriksiz yalancı… senin de içine sinmemiş belli ki sal gitsin
o da pozirif gibi gorunuyor ama aglak aynen
Kalkmıyor pinti mal gider korkusu var, sence mantıklı mi
Bekarmısınız ikinizde
evlenme teklif edebildigine gore sence?
Belli olmaz
Üzücü bir durum
nasıl mutluysan öyle yap
Sevmiş işte
boş ver şimdi neler yapıyosun nasılsın
Sevgi boştur lo
sadece sevgi degil sanirimsimdi bu kisi zengin, epey zengin ama ilkokul mezunu. Ben doktorum. Bence etrafina karsi da fors icin sevdigini saniyor.
Ne alaka ilk okul mevzunu olması bende lise terk birisiyim ve kendi işimi yapıyorum. En azından kula kulluk etmiyorum. Ne saçma bir düşünce tarzı ya. Senin gibi insanlar kullanıp atılmaık işte