6 senedir vazgeçemeyen bir erkekle evlenilir mi?

ilk flortle basladik. Ben onu face. den ekledim, tipi kariyeri vs hosuma gitti. Ozaman yaslarimiz 33 (ben), 41 o. Sonra resmi evlenme taraftari olmadigini anladim. Para mal mulku alacak kadin diye korkuyor. Ben de 5 ayda bitirdim iliskiyi. Ama bir turlu kopamadi, her ay mesaj atti neredeyse. yeniden deneyelim vs diye. Gecen sene onun oldugu sehirde isim vardi, ben aradim yuzyuze sohbet ettik. Bana dokunmaya he0 kiyamadi. Ama ben cinsel sorun yasadigindan da suphelendim. cunku ne kadar yaklasirsam yaklasayim pantolonunda kabarti olmuyordu. Bunu ima edici soru da sordum, fitik ameliyati oldum diye cevap verdi, bu da dusuncemi guclendirdj. En son evvelsi gun benim oldugum sehre gelmis, bulusmak istiyorum lutfen dedi. Gittigimde organizasyon yapmis bana evlenme teklifi etti. Ben şok oldum, ama kabul edemedim. O da aglamakli oldu, balik burcu. Ben de kovayim. simdi acaba seviyormuydu vs diye dusunceler geliyor aklima uzuluyorum

Güncellemeler
+1 yıl
sadece sevgi degil bence.. adamin icinde sevgi varsa da bence mantikli da buluyor benimle evlenmeyi. Cok cok zengin biri ama ilkokul mezunu. ben doktorum. Birseyler ispatlamak icin de evlenmeye calisiyor sanki
6 senedir vazgeçemeyen bir erkekle evlenilir mi?