Sevsem asla öyle şeyler yapmam gün benim saflıgıma ihanet resmen ruhuma hakaret. dünyevi somut şeylerden nefret ediyorum. Ruhsal bir insan var mıdır ben gibi? Olsa bile gerçi erkek fizyolojisi bog gibi sevsem bile her şeye kalkıyor şeyleri nefret ediyorum kaldıramıyorum ben bu maddesel dünyayı ve erkekleri. İlişki insanları birbirinden uzaklaştırıyor. Beni anlayan biriyle ilişkiye girsem sonradan anlamamaya baslar resmen tepeme bile çıkar hatta. O zaman kullanılan kadın olmuş oluyor. Asla maddesel şeylere gelemem. Beni tanıyacak bilecek çünkü ben dokununca anında değersiz hissediyorum. Öyle bir şey dokunmak. Sanki dokunma kişi ne olursa olsun aklı gidiyor gibi. Ben değersizleşiyorum. Bu yüzden sevemeyecek miyim birini? Engüzel seven benim de sevilecek türden bir varlık yok ortada. Kadınları dene demeyin sanki çok farklı onlar da maddesel ve ıslanması oluyor kötünün iyisi o da. be kaldıramıyorum kimseyle sevgi ilişkisi kuramayacak mıyım
Dokunmanın değersiz kılacağına inanmıyorum ben örneğin sevdiğim kız ağlarken ona sarılmak onu değersiz mi kılar anlıyorum cinsellik çok fazla abartılı bu dünyada ama her şeyin bir dengesi olması gerekiyor bence , tenselliği sıfırlamaksa hiç dengeli bir hareket değil benim için
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki ben ağlarken sarılınca şeyi kalkacak emin olamam bu da istemsiz hakaret bana
Soran+1 yılBunu anlamıyonuz işte insanlk karakter felan diyip duruyonuz
Soran+1 yılSen bile kontrol edemiyosun her şeyi oraya çekiyorum çünkü bu bir Gizem ve engel benm önümde. yeni tanıdım erkek fizyolojisini ve her şey yüzüme çarptı birden. Fizyolojisini Tanımadan ilişkiye girdim erkeklerle tanıdıkça her şeye kalkan yapıda olduğunu gördüm. İğrenç geldi iğrendim sorun çıkardım öğrenene kadar çok normaldim. Ama karar verdim ki ben zaten normalim saf ve iyiyim sorun erkekler bence. Böyle bi varlık olamaz. Bi de dilleri var normal diyip duruyorlar hiç çekilmez. Bi de iyi bi kızı ötekileştirenler yok mu. Aşırı komik. Bence dünya normal değil zaten. Ben hasta değilim mesela Dünya saçma. Maddesel lik saçma aldatıyor herkes herkesi gevşek herkes bu bir gerçek. gevşek insanoğlu gerçekleri duyunca anormal sanıyor beni
Soran+1 yılAnormal dedin demedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılBazı insanlar cinsel ilişkiden hoşlanmazlar. Sen de onlardan biri olabilirsin. Aseksüelliği araştır istersen.
Kendin gibi aseksüel birini bulabilirsen evet bir ilişkin olabilir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış yerdesin ama yine dediklerinde haklısın hemen şey yapma haklısın desem de yanlışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun doğru yer kötü kaldıramıyorum
Fazla derin bir düşünce gibi geldi, dünyada 8 milyar insan var imkansız bir bir tanımı kabuk etmek sacma.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekliğin tanımını yapısını fizyolojisini hormonlarını biliyorum insanlık baska bir konudur.
Soran+1 yılYok be onların da vardır libidosu aseksuellerin bile vücudu tepki veriyordur :/
+1 yılBen aseksuelim cinsellik ilgimi çekmiyor evlenelim beni çek bu pis piyasadan
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek aseksüel var mı ya
- +1 yıl
Temas olmalı ama. Temas olmadan duygusal alışveriş olmaz
Bazi erkekler vardir iliski ister bazi erkekler var sevdiğine dokunmak bile istemez evlenmeyene kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılBen asla. Çünkü o bile şeyini kontrol edemiyor ben mi edicem
Soran+1 yılNasıl serbest
+1 yılSeni anlıyorum ama neden bu kin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyosunnn
- +1 yıl
Peki
+1 yılBir kez başlayınca vazgeçemeyeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaptım gökten vahiy inmedi bu nefret
- +1 yıl
Yaptıklarında iş yokmuş.
Soran+1 yılHayır yatakta nasıl olduklarıyla alakası yok konunun
- +1 yıl
Peki nasıl istersen öyle yaşa hayatını.
+1 yılBende öyleyim, galiba yalnız kalacağız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLezbiyenler böyle olurlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kadınlar da öyle dedim gördünüz erkeğe ıslanan kızları napim?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer