Cinsel Yaşam Evlilikten korkuyorum, nasıl aşarım bunu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Gerdek gecesi falan Evlilikten korkuyorum, nasıl aşarım bunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bence zamanla aşarsınız 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bundan korkan ilk ya da tek kadın değilsin ve inan çok normal bu korkularının olması. Ancak ilk gece basit davranışlarla gayet keyifli geçer 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın. Evleneceğin adamın aletini önceden mutlaka gör. Yoksa karşına bamya çıkar evlendiğine bin pişman olursun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 24 yaş Yorumla Rayan2 +1 yıl Dediğimi mutlaka yap. Tamam mı? Yorumla KonyalıElif +1 yıl Bu ne biçim bi yorum ya önceden aletini gör felan Yorumla Rayan2 +1 yıl @KonyalıElif Doğru olanı yazdım. Görmeden evleniyorlar, gerdek gecesi karşısına bamya çıkıyor, evlendiğine bin pişman oluyorlar. Yorumla KonyalıElif +1 yıl Bırakalım da evlenince o kararını versin değil mi seven insana bile gözükmez o Yorumla Rayan2 +1 yıl @KonyalıElif Yazdıklarınıza katılıyorum. Doğru. Haklısınız. Ama benim düşüncem de yanlış değil pek. Yorumla KonyalıElif +1 yıl Düşünceniz kimisine göre doğrudur. Kimisinin İnanç vb şeylerden dolayı ters gelebilir karşımızdaki insanı bilmiyoruz sonuçta Yorumla Rayan2 +1 yıl @KonyalıElif Evet. Katılıyorum. Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öncesinde birkaç farklı erkekle deneme yap. İyice form tutup özgüvenin oturunca girersin gerdeğe. 0 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Bunla ilgili psikologların yazılarını bulabilirsin internetten sana yardımcı olabilirler korkunu asmanda 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Korkma kapa gözünü önce emdir iyice gerisi gelir emerken vajinan açılır 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. İsmine gerdek gecesi demeselerdi kimse korkmuycakti sanırım 😅 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bilinçlenmen gerek yanlis bilgilerle dolu insanlar 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. saçmalık, zevk alacaksın o gece 0 0 Yorumla
eypcan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Korkun canının acıması mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla eypcan1 +1 yıl İşte bunu yapmamam lazım korkmam lazım knk aklına takılan ne söylemek ister misin Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye girmek Yorumla eypcan1 +1 yıl Kokularından arindirayim seni o zaman gel sana bak bir şey anlatcam tkp et Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaşın kaç 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlı mısın Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye korkuyorsun abartı çoğu Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek seni hazırlar o zaman gayet kolay olur ve zevk alırsın Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence zamanla aşarsınız
Bundan korkan ilk ya da tek kadın değilsin ve inan çok normal bu korkularının olması. Ancak ilk gece basit davranışlarla gayet keyifli geçer
Kaç yaşındasın. Evleneceğin adamın aletini önceden mutlaka gör. Yoksa karşına bamya çıkar evlendiğine bin pişman olursun
24 yaş
Dediğimi mutlaka yap. Tamam mı?
Bu ne biçim bi yorum ya önceden aletini gör felan
@KonyalıElif Doğru olanı yazdım. Görmeden evleniyorlar, gerdek gecesi karşısına bamya çıkıyor, evlendiğine bin pişman oluyorlar.
Bırakalım da evlenince o kararını versin değil mi seven insana bile gözükmez o
@KonyalıElif Yazdıklarınıza katılıyorum. Doğru. Haklısınız. Ama benim düşüncem de yanlış değil pek.
Düşünceniz kimisine göre doğrudur. Kimisinin İnanç vb şeylerden dolayı ters gelebilir karşımızdaki insanı bilmiyoruz sonuçta
@KonyalıElif Evet. Katılıyorum.
Öncesinde birkaç farklı erkekle deneme yap. İyice form tutup özgüvenin oturunca girersin gerdeğe.
Bunla ilgili psikologların yazılarını bulabilirsin internetten sana yardımcı olabilirler korkunu asmanda
Korkma kapa gözünü önce emdir iyice gerisi gelir emerken vajinan açılır
İsmine gerdek gecesi demeselerdi kimse korkmuycakti sanırım 😅
Korkma be bacım. Kolay o
bilinçlenmen gerek yanlis bilgilerle dolu insanlar
Bamyadır belki korkma
saçmalık, zevk alacaksın o gece
Korkun canının acıması mi
Evet
İşte bunu yapmamam lazım korkmam lazım knk aklına takılan ne söylemek ister misin
İlişkiye girmek
Kokularından arindirayim seni o zaman gel sana bak bir şey anlatcam tkp et
Trol bak sen
Bence bunları önceden konusmalisiniz
Yaşın kaç
24
Nişanlı mısın
Bekar
Niye korkuyorsun abartı çoğu
Bilmem
Erkek seni hazırlar o zaman gayet kolay olur ve zevk alırsın
Anladım