Güncellemeler
+1 yıl
Benimle takılmalık düşünüp sonra ciddi düşünülecek bir insan olduğumu anladı yinede yaptığı hatalar göz önüme geliyor sizce o hataları tekrar yapar mı yoksa kendine çeki düzen mi verir?
Arkadaşlar kendisi önceden bana çok hata yapmıştı açıkladım ama değişen bir şey olmadı daha sonra ilk defa buluştuk uzak mesafe ilişkimizde. Onun amacının cinsellik olduğunu o teklif ettiğinde reddetmem oldu. Sonra benden özür diledi aslında öyle bir şey dememeliydim diye ama bana o amaçla gelmiş. Ve buluşmaya giderken başlayan ve 3 gündür devam eden bir his var içimde uyutmuyor uykudan da uyandırıyor bitirmek istiyorum ama bırakamıyorum da böylelikle işkenceye dönüyor bu sefer o çok ilgili davranıyor ve ben soğuyorum ilişki şu an ne kadar güzel giderse gitsin içimdeki bu his gitmiyor sanki bedenim bitirmeye zorluyor beni siz hiç yaşadınız mı bu durumu ne yapmalıyım 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır normal değil
Anlamsız olur gadası
evamlsın kesıp at bu cocouktanfayda gelmez balık bastan kokar
Mutlu değilsen bitirmelisin
Bir kere soğudum olmuyor birdaha
Sacma olur sen. Nekadsr zorlarsan o okadsr kacar
Normal değil
Güncellememe bakar mısın sence?
Yapma olasılığı %98 çünkü daha önce o hayatı yaptı. Yaramaz bir çocuk gibi düşün onu. Annesinin masanın üzerindeki pastayı yeme demesine rağmen eliyle bir parça koparmış sonrasında azar işitmiş annesinden ama annesi onu her şeye rağmen affetmiş. Bu çocuk annesinin affetme siyasetine ve merhametine güvenerek ya ne de olsa yine azar işitir yine affa mazhar olurum deyip annesinin sözünü bu kez de dinlemeyip yine aynı şekilde annesinin masa üzerindeki pastayı yemiş ama annesi bu kez azar ile yetinmemiş bir ay boyunca pasta, çikolata tarzı besinleri çocuğa yasaklamış. Çocukta o günden sonra annenin merhametini kullanmaması gerektiğini ve kurallar dışına çıkmamak gerektiğini anlamış.
Çok güzel açıklamışsın ama ben evliliğe inanmıyorum insanlar değişiyor sadece nasıl bitireceğimi bilmiyorum yavaştan mı alsam tamamen soğuduğumda mı bitirsem 😔
Tamamen sogudunda bitirmelisin benim bırak sevgili bir erkek arkadaşım vardı hem cinsim. Yaptığı bir kaç davranış ile kendinden baya soğutmuştu o yüzden bende ona güzel kırıcı olmayan açıklama yaptıktan sonra onu hayatımdan çıkardım 10 yıllık bir arkadaşlık söz konusu ama hatrim yokmus onu anladım. Mesele de şöyleydi; sevmediğim ve hatta bana Iftira atmış olan pis insana yardımcı olup samimiyet kurduğu için kopardım iletişimi.
Haklısın. İyi yapmışsın.
Çok teşekkür ediyorum umarım tavsiyeme uyarsın kardeşim. Hayatının hatasını yapıp hıc kimseyi hayatının merkezine koyma. Kendini koy hayatının merkezine çünkü kimse senden daha değerli değil çünkü günün sonunda bir benliğin kalıyor yanında bir de dertli ve uzun gecelere eşlik eden o yanlızlık o yüzden bunu tecrübe etmiş olan biri olarak soyliyeyim sana doğru insanı bulmak çok zor çünkü insanlar çok azgınlaşmis, çirkeflesmis pislemiş. Onun için kendine zaman verip akışına birakman senin için en hayırlısı olacaktır.
Next.
Tabularin mi var
İçinden gelen ne
Ayrılmak. Öz saygımı kaybetmiş gibi hissediyorum artık bedenim bile dur diyor hata yapıyorum sanki ciddi düşünüyoruz ama onunla mutlu olacağımı düşünmüyorum artık tek sorun bitirememek içimde bir bağ var bitirmekten korkuyorum ve zorlanıyorum
Özsaygını kaybetmen kendine ihanet belki tutku vs tutuyor seni ama Özsaygın sözkonusu ise durma derim
Ve bu his nasıl bir şey biliyor musun sanki vazoyu kırdığın için annenin sana çok kızacağını ne yapacağını bilememek gibi içimi yakıyor
Sal gitsin