Bı kaç gündür sohbet ediyoduk sosyal medyadan sonra görüştük hoş sohbet muhabbet amacı sadece öpüşmek falandı sonra alkol alıp sevistik sonra beraber olduk çocuk erken boşaldı ve dedi ortadan kaybolma falan beni bırakıp gitme çok üzülürüm sonra bidaha yazmadı niye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gerçekten hızlı :)
İnternetten yatağa son sürat girip, kamyonu şarampole yuvarlamış. Sonra da kaza yerinden aynı hızla kaçmış. Sen ise aldığın hasarla kalakalmışsın. Geçmiş olsun, geçirip gitmiş.01 Yorumla
Soran+1 yılE niye namuslu ayakları yaptı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılBence saçmalamis ve sen utanıp çekipnip sonrada ortadan kaybolmuş hepsi bu
014 Yorumla
Soran+1 yılOrtadan kaybolması yazmadı sadece ekli bende hala ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Bence çekindiği den ve utandigindan yazmiyordur ilk buluşma onun adına fiyasko olunca normal bekle sonra sen yazıp yoklama yaparsin
Soran+1 yılPeki onu baglamam için ne yapmalıyım
- +1 yıl
Onu bağlamak derken kimse kimseye bağımlı değildir bir 2 biraz sen üzerine gidip konusmayi dene o günkü kötü geçen deneyimden sonra iyi olmasını sağla bence
Soran+1 yılİse yarar mı havalanmış mi
- +1 yıl
İşe yarar tabikide
Soran+1 yılNe yazım peki ortadna kayboldun falan mı yoksa sıradan napiyosun ne ediyosun diyemi
- +1 yıl
Bence sıradan üzerine yurumelisin
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Sıradan havadan sudan sohbet ile yürü diyorum
Soran+1 yılTamam bakalım inşallah havaya girmez
- +1 yıl
Ne girecekki o zaten senden çekindiği ne geri vites yapiyor
Soran+1 yılNiye bu kadar eminsin
- +1 yıl
İnsan anatomisini iyi analiz ettiğim için olamazmi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et hamile kalma : D
02 Yorumla
Soran+1 yılKalsam iyidi shsh
- +1 yıl
Ahah soru troll gibi
+1 yılErkeğin bekaretimi var
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kadınlarin var oluyoda erkeklerin olmuyo
- +1 yıl
Saçma erkekte bekaret olmaz sence günümüzde erkekler bir şekilde mili oluyor sonra senin gibi kızları kandırıyor daldan dala kuruyor her çiçekten bal yapıyor yanisi alkol sonra yatak ve macera bitiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zeki değilmiş, kimin bekaret gitti
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamadım ya garip
012 Yorumla- +1 yıl
Belkide peşinden koşmanı istiyor seni bağlamak için
Soran+1 yılBilmiyorum ki napsam peşindn gitsem sahada kaçmaz mı
- +1 yıl
Ya bilemiyorum şimdi tanıştınız görüştünüz seks yaptınız sonra sana beni bırakma vs dedi ve kendisi seni ghostlmaya başladı peki sen ne yaptın bunlar olunca
- +1 yıl
Yazmayı bırakıp ortadan mı kayboldu
Soran+1 yılİlk gün yazdım özledim seni simdeden dedim dedi çok erken değil mi biraz mesafe olması lazım bence falan zirvaladi dün oldu olay zaten bugün hiç yazmadi
- +1 yıl
S gitsin
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Ya şerefsiz işte senle takıldı işte sana ayak çekti gitti ahaha kurnazca birde şöyle bir şey var zaten seks yaptıktan sonra aşık oluyorsun o kişiye yanında istiyorsun onunda böyle yapması seni uğraştırmak etmek duygularınla oynamak ama tabiki sen bilirsin
- +1 yıl
Ben de mesela aynen sizin olayları yaşadım bi kızla sonra ikimizde böyle bir şey yapmadık görüştük ettik daha çok bağımız oldu gezdik seks yaptık bu işler böyle olur genelde bu tarz ilişkilerde ama çekip gitmesi kullan at olmuş olur bebek
- +1 yıl
Üzgünüm yani
Soran+1 yılYa çekip gitmedi hala bende ekli ama yazmadı bütün gün ben ne yapsam sence
- +1 yıl
Bir şeyler buluruz bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatmin olmayınca ikinciyi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını bul sanki erkek mi yok, ama kadinlar kaçanı kovalıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu terslikte bir iş var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılSeni trollemis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol soru by.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Son görüştüğüm çocuğun bekaretini bozdum, beni bırakıp gitme deyip kendisi gitti. Nedendir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat