Bir erkek gerçekten aşık olduğunda, sevdiğinde, karşısındaki kadına karşı nasıl bir tutum sergiler? Yani partide herhangi bir kızdan hoşlanıp yürür gibi mi yürür, yoksa daha farklı mı yaklaşır? Cinsellik devamlı aklında mı olur, yoksa başka şeyler de mi düşünür? Herkeste farklıdır tabi ama genelde nasıl olur merak ediyorum. Daha önce bir ilişkim olmadı bu arada.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKişiden kişiye değişen şeyler bunlar. Genellemeleela yaklaşırsan üzülürsün.
Kimi sevdiğini konuşarak belli eder ama hareketlerine yansıtamaz. Kimi tam tersi. Kimi her ikisini de becerir.
Kimi insanın gözü dışarda olur, kiminin olmaz. Kimi flörtözdür kimi değildir. Kimi flörtöz olsa da aşık olunca durulur, kimi flörtöz olmasa da uçana kaçana yürür.
Kiminin libidosu yüksektie, kiminin düşük. Kiminin libidosu yüksek olsa da saygı duyar. Kiminin yüksek olmasa da sevişmek için uğraşır.
Genelini bilmem ama tek cevaba indirgenecek şeyler değil bunlar. Kaldı ki, her genelleme de yanlıştır, genelden aykırı olana haksızlıktır. Fabrika üretimi robottan mı bahsediyoruz?
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam o zaman sen kendi şahsi tavırlarından bahset.
- +1 yıl
Sevdiğimi her iki şekilde de belli ederim.
Flörtözümdür ama önüme gelene değil, kalitesini hissettiğim kadınlara. Ama ilişki içinde sadece hayatımı paylaştığım kişiye yansır bu, sadığımdır.
Libidom yüksektir ama her an aklımda cinsellik olmaz, olamaz da zaten. Hayatta belli sorumluluklarım var sonuçta. Hayatımı paylaştığım insana bu enerjimi de yansıtırım. Belli dönem öncesinde cinsellik yaşamayan ya da yaşamak istemeyen insanlara saygım var. Ama cinsellik duygusal bir ilişkiyi besleyen bir etken. Hadi hoppa sevişelim demiyorum, herşeyin bi zamanı var tabii ama hiç sevişmek istemeyen bi insanla da yapamam.
Soran+1 yılÇok iyi açıklamışsın, teşekkür ederim. Umarım aradığın ilişkiyi bulursun.
- +1 yıl
Teşekkürler. Kafa dinliyorum bu aralar. Zamanı gelince illa ki olacaktır. Aynı güzel dileklerle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes de farklı olur ama ortak olan tek söyleyebileceğim şey eğer gerçekten aşıksa aklı aşağı kaymaz, kayiyorsa aşık değildir sadece hoşlanıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek daha çok sizi tanıyarak sevebilir görerek değil hergun 10 kişiye aşık olanı soruyorsanız o farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburnunu sıkar saçını çeker
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek gerçekten aşık olduğunda, sevdiğinde karşısındaki kadına karşı nasıl bir tutum sergiler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat