Mantık evliliği yaparmıydınız? Yapsaydınız cinsellik olmasını, zamanla sevgi olmasını da desteklermiydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Viyana'da yaşıyorum, burada doğup büyüdüm. TR'de yaşayan bir kaç kişi benimle mantık evliliği yapıp buraya gelmek istedi ve bunu kabul etmedim. Sevgi yoksa, saygıda olmaz, aşk'da olmaz! Şahsen karşıyım mantık evliliğine, benimle olacaksa beni sevmeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevmeden demedim Ve sana yapılan mantık değilmiş senden yararlanmaya çalışmışlar, Benim mantık evliliği düşündüğüm kişi çok yakınım arkadaş olarakta çok seviyoruz birbirimizi ama hoşlantıdan sevgiye dönüşerek mutlu olabileceğimizi düşünüyorum Mantıktan kasıt mutlu olmakta dahil tabiki mutsuzsan bu mantık evliliği olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır aşk sadece
01 Yorumla- +1 yıl
Biz çok aşığız diye değilde Biz mutlu oluruz hoşlaşıyoruz da birbirimizi idare ederiz olan bi mantık para veya mal mülk için değil
+1 yılYapardım. Zamanla birbirimizi tanırdık çok bir isteğim yok zaten evi süpürsün haftada iki gün dışarda yemek yiyelim bitti
22 Yorumla- +1 yıl
Benim mantık evliliği düşündüğüm kişi çok iyi biri mantık evlilğine evet diyebileceğini düşünüyorum O kadar iyi ki yerden çöp kaldırmasını istememe gerek kalmaz Umarım oluruz
- +1 yıl
Benim de mantık evliliği yapabileceğim kişi öyle biri gibi hayırlısı olsun
Benlik değil ya güveneceğim aşık olacağım ya da tek tabanca
01 Yorumla- +1 yıl
Aşka inanmıyorum Güvendiğim arkadaş olarakta sevdiğim biri var Hoşlaşırsak bu konuyu mantıklı bulursak aşık olduğumuz gibi güvensiz bir şey yerine mantıklı olduğu ve mutlu olacağımız için böyle düşündüm
Yani belli bir düzeye gelince sadece mantık peşinde koşuyor insan.
04 Yorumla- +1 yıl
17 yaşındayım Ergenliğime kadar evlenmem derdim bundan önceki son 2 yıldırda aşk evliliği yaparım diyordum Şimdi mantık evliliği o kadar Hoş geliyorki Kesinlikle dediğiniz gibi
- +1 yıl
Aşk Şüphelidir Silah gibidir bence Herzaman ihtimalleri vardır Yüksek ihtimalleri herzaman mutsuzluktur
- +1 yıl
Aşk adı altınsa insanlar zaten karşılarındaki kişinin dış görünüşüne cinsel çekiciliğine odaklanıyor. Karsisindakinkisiyi tanıyor duymuyor kimse o duyguyu algı bozukluğu sadece. Tabiki cinsellik önemli ve olmalı ama sadece o değil sağlık, maddiyat, huzur bunlarda olmalı. Biri eksik ölünde diğerleride bozulmaya basliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantık evliliğinde de cinsellik haftada 4 kere olmalı bence
01 Yorumla- +1 yıl
Mantık evliliği Üzülmemek ve birbirine güvenen iki insan geçinebileceğini düşünüyor mutlu olacağını düşünüyorsa olmalı ve sevgi çatısı altında olmalı Aşkın içinde mantık yok Ama mantık evliliği içerisinde aşk cinsellik olur Dağılmalar kavgalar olmak yerine tutku olur bence
Seks yoksa evlilik çok saçma
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgi seks olmasın demiyorum ya Biz çok aşığız değilde biz mutlu oluruz anlaşırız zamanlada hoşlaşırız diyebileceğim biriyle olsun Para, mal, mülk için değil
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olacak tek şartım
04 Yorumla- +1 yıl
Ben maddi olarak geçinelim, Aşk olarakta gözümüz dışarıda olmasın isterim Mantık olma sebebi üzülmeyecek olupta birbirimizi doğru insanlar bulmamız olurdu cinsellikte büyük bir etken
- +1 yıl
Aynı evin içinde ben öyle yıllarca yapmadan duramam ya mantıkta bir yere kadar
- +1 yıl
Bende cinsellik olmasın demedim cinsellik olsun sevgide olsun huzurda olsun çocukta olsun sırf mantık diye sahte evlilik değil Gerçek bir evlilik
- +1 yıl
Yaa aşk evliliği diye bir şey olamaz zaten çünkü aşk diye bir şey yok
Belli yaşa gelirsem olur
00 YorumlaŞu an tam olarak düşündüğüm şey bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. mantık evliliği en mantıklısı zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde mantık evliliği en doğru olanı
00 Yorumla
+1 yılYapmam
20 Yorumla
+1 yılYapmam
06 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
İlgimi cekmey biriyle evlenme cunki mutlu hisettmem
- +1 yıl
Haklısın ama Eğer sevgi olacağını düşünmüyor ve mutsuz olacaksan yapmamalı mantık evliliğini zaten
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Bunu düşünüyosak sıradan biri yoldan çevirdiğimiz biri değil Güvendiğimiz zamanla hoşlaşabildiğimiz mutlu olabileceğimiz biriyle çok güzel olurdu
- +1 yıl
Bence hissettiğim anda dururum devma ederim😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok yapmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla Yaparıım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet desteklerim ve isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel olarak arzuluyorsam yapardım
00 YorumlaYaparim
00 Yorumla
+1 yılYaparım
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz