Cinsel Yaşam Vücudunuzda en çok nereye dokunulmasını seversiniz? Hürrem_Sultan Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Güncellemeler+1 yıl 👍🏿👍🏿👍🏿💞 Vücudunuzda en çok nereye dokunulmasını seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben en çok boynuma dokunulmasını ve kadının beni boynumdan öpmesini seviyorum. 3 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neremi neremiGözleriniNeremi neremiGül yüzünüNeremi neremiDudaklarınıNeremi neremiHer yerini 6 6 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Tamam👍🏿 Yorumla 1903sbeyazz +1 yıl Vermiycem vermiycem benim değil mi vermicem 🙈😂 Yorumla kleopatra17 +1 yıl @1903sbeyazz Allah versin 🤣🤣 Yorumla 1903sbeyazz +1 yıl İsteyenin bir yüzü kara vermeyen komple kara Arap Bacı olursun bak 😂 Yorumla kleopatra17 +1 yıl @1903sbeyazz ya Habibi yalla yalla Yorumla 1903sbeyazz +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler için belli zatenkızların kalbine dokunsanız kafi o size gerisini sunacaktır 😂😂 3 1 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Harika yorum sjjsd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl BoyunSırtKalçaPenisTestislerin alt kısmı 1 2 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Belini de kasiyalim abim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapsayalım. En çok buralar zevkli oluyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl K ile başlıyor 10 19 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Neylw bitiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Haaaa anladim jsjsjs Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Kulak:) Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Kulak s le mi bitiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olduğunu bilmiyor galiba Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Ogrensin o zaman djsjjd Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Aklıma bir yer geliyor ama sonu kötü biter :) Yorumla Kenank07 +1 yıl Klitoris olmaz demi 😉 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Aferim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alkışlar Kenana gidiyor 😂 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Jdjdjdd Yorumla Kenank07 +1 yıl En azından neresi olmadığını biliyoruz 😅 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Kenan bilince Ne oldu bak sohbet gitti az uyanık ol ;) Yorumla samedjackson +1 yıl kadinin belkide en savunmasız kaldigi tek yer olabilir Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Program bitmişdir hoscakalin Yorumla citcatcot +1 yıl KarS mı? :D Yorumla samedjackson +1 yıl yozgarts da olabilir hshshs Yorumla Ali3335 +1 yıl Klitoris Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmem daha önce pek bir yerime dokunulmadı 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Ben boynumdan çok etkileniyorum, orasını söyleyebilirim... 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. istedi tere dokunabilir ben onun dokunmasnı severim 1 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yüzüme dokunulması çok hoş hissettiriyor 💞 3 1 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl En masum cevap Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl özel yere ve hissedilir olması dokunanın zevk alışı hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Saçlarım, gôtümle belimin kesiştiği nokta ve taşâklarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalbime dokunursa her yerime dokunacak zaten 10 1 Yorumla Brkmerall +1 yıl Akşam akşam parçaladın yine bizi be Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Akdeniz bölgesi 1 1 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Jdjdjd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl t*şaklarımmm. ben ise kızlarda memeleri okşamayı severim, saatlerce sıkılmadan okşarım öperim, terapi gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Klasik erojen bölgeler dışında boyun, ense, omuz ve karın çevresi. 0 0 Yorumla
Hemşirekadın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Göğüs 11 2 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl @Hemşirekadın1 iddali olmuş bu Yorumla citcatcot +1 yıl Göğüs dokunan için de dokunulan için de terapi gibiymiş. Stresi azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmış. :D Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Farketmez ama ben kadında ayağâ dokunmayı severim 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sırt ve... 2 4 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Veeeee Yorumla Maturemale +1 yıl Ve işte🥰 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Djjdjd Yorumla Maturemale +1 yıl 🙈🙈🙈 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kalçalarıma 7 1 Yorumla samedjackson +1 yıl saplak ve mincirmak dahil mi yoksa sadece dokunmak ve oksamak mi o tarafta isler cok karisik oluyor da 😂😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. vajina, göğüs 6 1 Yorumla Bosislerbos +1 yıl Harikalardır Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. penis 1 3 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Cok net Yorumla samedjackson +1 yıl cok profesyonel 😂 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Jdjsjsud Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Heryer musait 1 1 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Eudjdjd Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Saçlarıma 6 1 Yorumla Brkmerall +1 yıl Akşama kadar oynayabilirim 😂 yanlışım olmasın ruh hastası olabilirim Yorumla
Snsnsnb Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Boynum bir de göğsüm 6 17 Yorumla muhammet0707 +1 yıl Dokunan Olur Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 belli olmaz. Yalnızlık Arzum erkeklere duyduğum arzuunun önünde Yorumla muhammet0707 +1 yıl Olur zaman la Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 helalindense düşünülebilir Yorumla muhammet0707 +1 yıl Sen mi Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 helal biri olursa evlilik vs o zaman olur diyorum Yorumla muhammet0707 +1 yıl Evlilik istiyor musun Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 hayır. Önce eğitimim sonrasinı sonra hallederim. Yorumla muhammet0707 +1 yıl Hem oku hem çalış zor olur Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 herhalde zordur. Yorumla muhammet0707 +1 yıl Bende öyle okudum Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 başarılar Yorumla muhammet0707 +1 yıl Bitti Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 hayatınızda başarılar Yorumla muhammet0707 +1 yıl İnşallah sana da Yorumla Snsnsnb +1 yıl @muhammet0707 sağ olun Yorumla muhammet0707 +1 yıl İnşallah yaparsın Yorumla
LuciferSx Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 30% +1 yıl Mynetten mi baktın soruya😂 0 3 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Uffysgixyoh Yorumla LuciferSx +1 yıl 😏😏😏 Yorumla LuciferSx +1 yıl Ekldm Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kulak memem ve boynum 0 2 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Senin ne tur fantezilerin var acaba djsjjd Yorumla ibooo1 +1 yıl Yeni fanteziler doğuyor sjsjs Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. boş ver sonra KS kapanır :) 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl Diyosun Yorumla u KasiKesh +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınır yok 🤣🤣 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi eğer dokunacak olan kadınsa sınır yok diğer türlü kaçarım 😱🤣 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Belirtdigin iyi oldu djjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer türlü olursa ben 🤣https://youtu.be/Gs9-whPG2B0?si=s65sVUrLioCEs6An Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Hsjshsjhsjxc Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Boynum 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Saçlarıma 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Öhö öhöm 🙄 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boynuma 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Belime 1 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Penis 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Penisime ve sırtıma 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bilmem denemedik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Ben en çok boynuma dokunulmasını ve kadının beni boynumdan öpmesini seviyorum.
Neremi neremi
Gözlerini
Neremi neremi
Gül yüzünü
Neremi neremi
Dudaklarını
Neremi neremi
Her yerini
Tamam👍🏿
Vermiycem vermiycem benim değil mi vermicem 🙈😂
@1903sbeyazz Allah versin 🤣🤣
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen komple kara
Arap Bacı olursun bak 😂
@1903sbeyazz ya Habibi yalla yalla
😂😂😂😂
erkekler için belli zaten
kızların kalbine dokunsanız kafi o size gerisini sunacaktır 😂😂
Harika yorum sjjsd
Boyun
Sırt
Kalça
Penis
Testislerin alt kısmı
Belini de kasiyalim abim
Kapsayalım. En çok buralar zevkli oluyor
K ile başlıyor
Neylw bitiyor
S
Haaaa anladim jsjsjs
Kulak:)
Kulak s le mi bitiyor
Ne olduğunu bilmiyor galiba
Ogrensin o zaman djsjjd
Aklıma bir yer geliyor ama sonu kötü biter :)
Klitoris olmaz demi 😉
Aferim
Alkışlar Kenana gidiyor 😂
Jdjdjdd
En azından neresi olmadığını biliyoruz 😅
Kenan bilince Ne oldu bak sohbet gitti az uyanık ol ;)
kadinin belkide en savunmasız kaldigi tek yer olabilir
Program bitmişdir hoscakalin
KarS mı? :D
yozgarts da olabilir hshshs
Klitoris
Bilmem daha önce pek bir yerime dokunulmadı
Ben boynumdan çok etkileniyorum, orasını söyleyebilirim...
istedi tere dokunabilir ben onun dokunmasnı severim
Yüzüme dokunulması çok hoş hissettiriyor 💞
En masum cevap
özel yere ve hissedilir olması dokunanın zevk alışı hoşuma gidiyor
Saçlarım, gôtümle belimin kesiştiği nokta ve taşâklarım
Kalbime dokunursa her yerime dokunacak zaten
Akşam akşam parçaladın yine bizi be
Akdeniz bölgesi
Jdjdjd
t*şaklarımmm. ben ise kızlarda memeleri okşamayı severim, saatlerce sıkılmadan okşarım öperim, terapi gibi
Boynum, belim ve genital bölge
Klasik erojen bölgeler dışında boyun, ense, omuz ve karın çevresi.
Sinəmə və alttakı balacaya toxunulması
Sən bəs? 😃
Göğüs
@Hemşirekadın1 iddali olmuş bu
Göğüs dokunan için de dokunulan için de terapi gibiymiş. Stresi azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmış. :D
Dudağıma Dudağıyla dokunsun
Farketmez ama ben kadında ayağâ dokunmayı severim
Saçıma, yüzüme ve göğsüme.
Sırt ve...
Veeeee
Ve işte🥰
Djjdjd
🙈🙈🙈
Kalçalarıma
saplak ve mincirmak dahil mi yoksa sadece dokunmak ve oksamak mi o tarafta isler cok karisik oluyor da 😂😂
vajina, göğüs
Harikalardır
penis
Cok net
cok profesyonel 😂
Jdjsjsud
Heryer musait
Eudjdjd
Saçlarıma
Akşama kadar oynayabilirim 😂 yanlışım olmasın ruh hastası olabilirim
Boynum bir de göğsüm
Dokunan Olur
@muhammet0707 belli olmaz. Yalnızlık Arzum erkeklere duyduğum arzuunun önünde
Olur zaman la
@muhammet0707 helalindense düşünülebilir
Sen mi
@muhammet0707 helal biri olursa evlilik vs o zaman olur diyorum
Evlilik istiyor musun
@muhammet0707 hayır. Önce eğitimim sonrasinı sonra hallederim.
Hem oku hem çalış zor olur
@muhammet0707 herhalde zordur.
Bende öyle okudum
@muhammet0707 başarılar
Bitti
@muhammet0707 hayatınızda başarılar
İnşallah sana da
@muhammet0707 sağ olun
İnşallah yaparsın
Mynetten mi baktın soruya😂
Uffysgixyoh
😏😏😏