Benim pek inancım kalmadı buna da :D Yine de fikirlerinizi merak ettim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Noldu abi önüne gelene pompaladın şimdi evlenmek için eline erkek eli değmemiş kız mı arıyon
Valla ya sorma öyle yaptım :D
Mümkünde nasil ikna olunabilir orasini bilemem devir cok degisti artikk
Olunamaz ya öndne yapamayan malum yere gidiyor
Ben kaldım ve açıkçası kendimle gurur duyuyorum
İşte aradığım kızı buldum 😄
😀
Sana evlenme teklifi etsem kabul eder misin 🤣🤣
Düşüneyim bi 😂
Düşün düşün ben beklerim 🤣🤣🤣
Bekle o zaman😁
Çok nekletmea ahahah🤣🤣
Fazla mümkün olmasa bile hâlâ mümkün.
İlişkiye girmemiş erkeği bulmak devirde kolay mı
Mümkün
20 yaş altında belki bir ihtimal
inşallah kalmıycak
niye inşallah kalmayacak :D
deneyim şart
Midesi kaldırabilen için evet şarttır
o zaman evlenince de ölü balık gibi yatıyor demesinler
Onu bilemem evlendiğiniz insanla alakalı bir şey o
öyle diyenler sonunda böyle diyor işte yok isteksiz yok iyi yapmasını beceremiyor yok fantezi bilmiyor monoton e ne bekliyorduj zaten bu yaşa kadar ilişki yaşamamış biri istekli olabilir mi
Yaşını bilmiyorum ama istek ilişki yaşayıp yaşamama ile alakalı değil bence o yaşa kadar. İki taraf da kör kütük cahil olursa zevk almaz elbette
cahil olunacak içgüdü bu ve çok bastıran az isteğe sahip olandır
isteksiz olduğum zamanlar benim için ilişki yaşayıp yaşamamak fark etmiyordu ama aşırı istekli olunca artık canıma tak etti yaptım sonuç olarak bekleyen isteksizdir bizzat yaşadım
Önemli olan aslında bakire olup olmama değil isteklisindir yapmışsındır ona da okey ama kalkıp da 30 40 kişiyle yapmış rekora koşuyor artık herkese vermiş birisini de istemem kendi adıma konuşmam gerekirse. Sonuçta vajina senin vucut senin kimse karışamaz bakire olup olmamana
o kadarı abartı zaten her biriyle en az 1 -2 yıl ilişki sürsen 38 yaşında ancak 10 kişiyle yaparsın
10 kişiyle 5 bin defa yapmış olma ihtimalin de var ama onu da atlamamak lazım
o kadar olacak tabi robot değiliz
Yaşın doğruysa şuanda sen 50. yi yapmışsındır belki de bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşacak olursam daha 2. ye bile geçmedim midem kaldırmıyor öyle her insanı defalarca yaptını düşününce
sende sıkıntı var
Sıkıntı değil. Erkek arkadaşının yüzlerce farklı vajinaya girip aids kapmış olma riskini göze alabiliyorsan sende büyük cesaret var bence
ister girsin ister girmesin her zaman hastalık kapma ihtimalin var hiç yapmamış olsada
zaten o zaman prezervatif diye bişi var al kullan yani ne alaka
AİDS hiç olmayan birinden nasıl bulaşacak. Sırf içeriye girerek mi cinsellik oluyor göğüsleri emiyorsun dudaklarını öpüyorsun sonra ne bileyim oral yapıyorsun bir sürü ihtimal var
ya bi sürü cinsel hastalık var şimdi tek hastalık olarak düşünme
İşte ondna diyorum ya 1 kişi olsun bildiğin kişi olsun miden bulanmaz en azından yaparken. Dışarıya çok uslu bir kadın gibi görünecek içeride canavar olacak erkeklerin en sevdiği bu zaten
valla bende tek kişi olduğu halde hastalık kaptım fark etmiyor yani tek olmuş çok olmuş
AIDS mi oldun? Genellemeyi pek sevmem de erkek arkadaşından kaptıysan onun tek sende kaldığı şüpheli gibi
valla hangi hastalık bende bulamadım baya araştırdım hiçbirine benzemiyordu
Geçmiş olsun sağlık ocağın da test yapıyorlar kimliğini gizli tutarak test verebilirsin daha sonra başın ağrır ileride
dermatolog akrabamız vardı annem ona anlattı o da dedi hiç yakında cinsel ilişkiye girdi mi
bi ilaç yazmıştı da ben internetten araştırarak çoktan geçirmiştim hastalığı
Annene bu soruyu sorması ve senin o anda cevap verebilecek kadar kendine güvenmen bitirdi gerçekten beni :D Çok geçmiş olsun yeniden
annem biliyor zaten ilişki yaşadığımı aslında duymayan kalmadı nerdeyse
Maşallah kimsenin laf etmemesi TR de görülmüş bir şey değil. En azından artık rahatça yapabiliyorsundur kendi odan da arkadaşının evin de vs
maalesef anmem hâlâ izin vermiyo ama onun evinde boş olunca yapabiliyoz eniştesi evden çıkarken istiyorsanız seks yapabilirsiniz ama odama girmeyin demişti 🤣
:D :D İnadına gidip onun odasın da yapmadıysanız ahım kalır
yok ya yapmadık
Tüh be :D Samimiyetini sevdim ya KS de genelde bulunmayan bir şey açık sözlü ve samimi olmak. İzmire özel galiba bu :D
yani karakterim böyle çevremi de ona göre seçerim lafın evirilip çevirilmesini sevmem
İnsanın karakteri sağlam olunca gerisi problem olmuyor zaten. KS de bir kaç izmirli arkadaş tanıdım hatta İzmir'e ziyaretlerine gittim de. Sizin gibi böyle harbi insanları görünce hoşuma gidiyor
Layıksan bulursun