Gizli Üye(36-45)+1 yılfiiii tarihinde İstanbul'da bütün reklam panolarında yazıyordu Seninki kaç cm? diye. meğer tutulan balık boyunun belli bi cmden kısa olması halinde balık neslinin tehlikeye gireceğini anlatmak istiyorlarmış... o dönem herkes birbirine soruyordu şakasına seninki kaç cm, işyerinde stajer bir kız vardı 17 yaşında iş çıkışı durağa birlikte yürüyorduk reklam panosunu görünce soruştu gülerek seninki kaç cm :D :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 01 Yorumla
Soran+1 yılSence bir erkek bir kadına neden konusmadikalri vakitte kaç cm diye mesaj atar?
+1 yılSorulduğu yere ve soran kişinin karakterine göre değişir anlamam gereken şey
06 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz boy ya da kilo degildi ayrıca konusmuyorduk bile 11:30 gibi iyi geceler yazdık birbirimize gece 01:13 de kaç cm diye mesaj atmış okuldan birisi ve erkek falan sanması da imkansız
- +1 yıl
Okul dediğin lise mi? Bu gençler arasında dengesiz konuşmalar falan da çok arttı. Büyük ihtimalle penis boyunu ima etmiş çünkü artık "kaç cm" sorusu dalga konusu oldu yapıştı ağızlarına
Soran+1 yılHayır üniversite ama ben erkek değilim penis boyu ne alaka of ne aptal çocukmuş
- +1 yıl
Fark etmiyor ya lise 5 6 diye gidiyor üniversite de. Valla keyfin bilir ama tek kelime muhtap olunacak biri değil. Buradan bile gayet anlaşılıyor
Soran+1 yılDoğru haklısın engelleyecegim yani gay olma ihtimalini bile düşündürdü bu bana sonuçta benim penisim yok ve konuşmadığımız bir saate bana kaç cm yazıyorsun
- +1 yıl
Yani iyi olur. Ben de 21 yaşındayım ama bu kadar düşmedim
Burdan tanışıp evime misafir ettiğim kız arkadaş gelir😀 ve şaşkınlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gey sana yanlışla atmış sana niye kaç cm yazsin daha doğrusu ya gey yanlsiş yazdı ya da cinsellik hakkında en uafak bir bilgisi yok en sorunu düşünüyorum sana vajina boyutunu sormuştur diyecem ki onu kastetmissede gerecekten hayatında hiç görmemiş ergen biri uzak dur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk akla gelen 😂😂
00 Yorumla
+1 yılablacım saçların kaç cm demek istemiş kötü bir şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbana direkt penis boyu geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy uzunluğu gelir elbette
07 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz boy ya da kilo degildi ayrıca konusmuyorduk bile 11:30 gibi iyi geceler yazdık birbirimize gece 01:13 de kaç cm diye mesaj atmış erkek sanması da imkansız okuldan birisi
Cevap sahibi+1 yılAzmıştır gece gece 🤦🏻♂️
Soran+1 yılAma hadi azdı diyelim karşındaki. kadina neden kaç cm yazarsın ki ben erkek değilim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBelki de kaç cm olmalıdır şeklinde sormak istemiştir
Cevap sahibi+1 yılAma durduk yere de cinsel soru sorması da saçma o yüzden sen bundan uzaklaşmaya bak
Soran+1 yılDoğru haklısın engelleyecegim zaten gay olma ihtimali olabilir sanırım ya da biseksüel yani en fazla bilemedim. cunku bir erkeğin bir kadına kaç cm yazması için o kadının da penisi olmalı
Cevap sahibi+1 yılTüm bu ihtimalleri düşününce daha da kötüye gitmeden engeli bas 😂
Boyy
21 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bir kadına neden sorar peki sence?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece kaç cm dersen o şey
00 YorumlaBeyin hücreleri
11 Yorumla
Soran+1 yılSence bir erkek bir kadına konuşamadiklsri vakitte neden kaç cm diye mesaj atar?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoy geliyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılSence bir erkek bir kadına konuşamadiklsri vakitte neden kaç cm diye mesaj atar?
- +1 yıl
Bir erkek kadına niye öyle bir mesaj atsın maldır kesin
Soran+1 yılKonumuz boy ya da kilo degildi ayrıca konusmuyorduk bile 11:30 gibi iyi geceler yazdık birbirimize gece 01:13 de kaç cm diye mesaj atmış
- +1 yıl
Dedim ya maldır
Booyy
01 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bir kadına neden kaç cm yazar peki ne anlamam gerekiyor?
+1 yılZurna dürüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılpenis ölçüsü
00 Yorumla
+1 yılÖldü birimi 😀🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy kilo endeksi
110 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bir kadına neden kaç cm yazar peki ne anlamam gerekiyor sence
Cevap sahibi+1 yılEğer bir erkek bir kadına yazıyorsa boyunu soruyor olabilir. Ama bunu da bu şekilde soruyorsa garip. Boyun kaç merak ettim yazması lazım
Soran+1 yılKonumuz boy ya da kilo degildi ayrıca konusmuyorduk bile 11:30 gibi iyi geceler yazdık birbirimize gece 01:13 de kaç cm diye mesaj atmış
Cevap sahibi+1 yılEyvah. Başkasına atacağı mesajı yanlışlıkla sana atmış ama başkasına neden kaç cm yazar ki
Soran+1 yılGay olma ihtimali kalıyor geriye sanki tövbe estağfurullah 😁
Cevap sahibi+1 yılKız gece gece güldüm ayol sjdjd Ya bence kankalarıyla arasında bir geyik muhabbeti de olabilir. Sen cevap verdin mi çok merak ettim sjdj
Cevap sahibi+1 yılHani şey dedin mi “ Ney kaç cm “ falan
Soran+1 yılAnlamadım? Yazdim dönmedi ama engelleyecegim 23 yaşında adam kadınla nasıl konuşulur bilmiyorsa defolsun
Cevap sahibi+1 yılYa bunu çeviremez zaten. Boy dese mesela inanacak mısın ki? Çok garip bir arkadaş. Gerçekten yani yanlışlıkla bile atmış olsa ( farzı misal ) onu hemen silmesi falan lazımdı.
Soran+1 yılInanmam tabiki aptallığın zirvesi biseksüel falan olabilir ne bileyim çünkü benim onun ilgisini çektiğimi falan söyledi bu mesajı da bir erkeğe atacaktı diye düşünüyorum mantık çerçevesinde düşünce oraya çıkıyor zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖlçü
06 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bir kadına neden kaç cm yazar peki ne anlamam gerekiyor?
- +1 yıl
Abazaliktan
Soran+1 yılKonumuz kilo boy falan da değildi öyle kaç cm yazdı
- +1 yıl
Tamam abaza iste
Soran+1 yılİyide benim neremin kaç cm olduğunu soruyor çok aptalmis ya konuşmayı kesmem gerekiyormus
- +1 yıl
Tabi
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. penis
00 Yorumla
+1 yılKaç cm oldugu
08 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek bir kadına neden kaç cm yazar peki sence
- +1 yıl
Bilemedim kim yazmis
Soran+1 yılBana bir erkek yazdı da Konumuz boy ya da kilo degildi ayrıca konusmuyorduk bile 11:30 gibi iyi geceler yazdık birbirimize gece 01:13 de kaç cm diye mesaj atmış beni erkek sanması da imkansız aynı okuldayız
- +1 yıl
Yanlış yere ysazmis olabilir
Soran+1 yılBir erkeğe sorulabilcek bir soru değil mi bir kadına kaç cm diye sorulmaz gay olma ihtimalini düşündüm bir an
- +1 yıl
Belki meme boyutunu sormustur
Soran+1 yılHayır o zaman kaç beden falan derdi bence ki komusmadigimiz bir vakitte de sormazdi ki öyle bir muhabbetimiz hiç olmadı 4 gündür falan konuşuyoruz zaten
- +1 yıl
Hmm yanlış yazmış o zaman ya da dikkat çekmek istemiş. Kaç beden seninki
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar