Cinsel Yaşam Yarın anal yapacağım temizlemek için vaktim yok ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 2 gün sıvı falan tüketmek lazımmış lavman falan uzun iş ne yapayım Güncellemeler+1 yıl bakireyim o yüzden Yarın anal yapacağım temizlemek için vaktim yok ne yapmalıyım? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Duş başlığının hortumunu sök, gôtüne sok yavrum. Patır kütür aksın o leş bokların gidere doğru, temizlenirsin 2 1 Yorumla fdsgfsdgdfgghf5252 +1 yıl Kdmdnmdmslske Yorumla
Gamer-_-Kız Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Saatler öncesinden katı gıda alımını durdur. Tuvalete çıkmak için çay takviyesi alabilirsin. 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Lavman pek uzun sayilmaz, en azından bu dakikadan sonra yediklerine dikkat et 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sen yikanmakla temizlenmezsin o işi yapmafan tövbe sularında yıkanmaya bak 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Bak abartmıyorum kınamıyorum da sen ve senin gibilerinden kadın olmaz net diyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl benim gibiler derken Yorumla güneyjdm +1 yıl Bu yolu seçenler Yorumla Soran +1 yıl analı mı Yorumla güneyjdm +1 yıl boş ver sana laf anlatana kadar Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Olsun ver gitsin nolcak acık başka şey cıkar soeun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne uğraşıyosun karşıdaki zevk alacak diye sen zevk almicaksin bile bırak yapma iğrenç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya işte sorun tam bu hak yolu mis gibi gir oyna çık oynaAnalın dünya kadar derdi kederi var sksm 1 2 Yorumla Seniorrrr +1 yıl Doğru :D Yorumla Jomeoo +1 yıl Harbi mantıgını kullanıyosun doğru bencede Yorumla
Seniorrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Temizlemediysen olmaz ben öyle yapmıyorum yani. Erteleyin bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her zaman müsait olamıyorum karşımdakine zevk vermek istiyorum Yorumla Seniorrrr +1 yıl Tamam birkaç taktik verebilirim o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakire değilsin ver önden gitsin kocan olacak kişiye de bi hata yaptım dersin kabul ettirirsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl olmaz hassas benim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne hassasiyeti var Yorumla Soran +1 yıl herkes saygı duymaz evli olduğum kişi sert tepki gösterebilir buna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kandıracaksın işin sonunda kimseyle birlikte olmadın diyeceksin he Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel iş aq herkes yalan dolanda Yorumla Soran +1 yıl hayır oldum diyeceğim orası onun için özel olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ahahah kafaya bak kendini s*ktirdikten sonra ha ön olmuş ha arka olmuş ne fark ediyor aq birisi girmiş sonuçta sana Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yapacağın kişi ne şanslı ;) 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Su tüket. Parmakla tazyikli su dök. 0 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Laan uzun iş değil 2 3 Yorumla soruperisi +1 yıl Ne yani anal yapınca hala kendini bakireden mi sayıyorsun Yorumla AirCraftMen +1 yıl O kadar haklı ki 👍❤ Yorumla mhmtkrmaz59 +1 yıl Evet öyle oluyorlar Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yapma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Ilk defa yapacaksın sanırım değil mi Kaç yaşındasın ve kimle yapacaksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Duş başlığının hortumunu sök, gôtüne sok yavrum. Patır kütür aksın o leş bokların gidere doğru, temizlenirsin
Kdmdnmdmslske
Saatler öncesinden katı gıda alımını durdur. Tuvalete çıkmak için çay takviyesi alabilirsin.
Lavman pek uzun sayilmaz, en azından bu dakikadan sonra yediklerine dikkat et
Sen yikanmakla temizlenmezsin o işi yapmafan tövbe sularında yıkanmaya bak
Bak abartmıyorum kınamıyorum da sen ve senin gibilerinden kadın olmaz net diyorum
benim gibiler derken
Bu yolu seçenler
analı mı
boş ver sana laf anlatana kadar
Olsun ver gitsin nolcak acık başka şey cıkar soeun olmaz
Ne uğraşıyosun karşıdaki zevk alacak diye sen zevk almicaksin bile bırak yapma iğrenç
Ya işte sorun tam bu hak yolu mis gibi gir oyna çık oyna
Analın dünya kadar derdi kederi var sksm
Doğru :D
Harbi mantıgını kullanıyosun doğru bencede
Temizlemediysen olmaz ben öyle yapmıyorum yani. Erteleyin bence
her zaman müsait olamıyorum karşımdakine zevk vermek istiyorum
Tamam birkaç taktik verebilirim o zaman
Bakire değilsin ver önden gitsin kocan olacak kişiye de bi hata yaptım dersin kabul ettirirsin
olmaz hassas benim için
Ne hassasiyeti var
herkes saygı duymaz evli olduğum kişi sert tepki gösterebilir buna
Kandıracaksın işin sonunda kimseyle birlikte olmadın diyeceksin he
Ne güzel iş aq herkes yalan dolanda
hayır oldum diyeceğim orası onun için özel olur
Ya ahahah kafaya bak kendini s*ktirdikten sonra ha ön olmuş ha arka olmuş ne fark ediyor aq birisi girmiş sonuçta sana
yapacağın kişi ne şanslı ;)
Su tüket. Parmakla tazyikli su dök.
Yap gitsin arkadan yapan boka katlanır
Laan uzun iş değil
Ne yani anal yapınca hala kendini bakireden mi sayıyorsun
O kadar haklı ki 👍❤
Evet öyle oluyorlar
Yapma
neden
Ilk defa yapacaksın sanırım değil mi Kaç yaşındasın ve kimle yapacaksın
Kolonoskopii mi
Sevgili mi