Birden fazla iliskiye girmiş vajina size zevk veriyormu , geniş vajinada ne hissediyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum genişletir ama ilişki çok genişletmez. Erkek yaptıkça nasıl şeyi büyümüyorsa kadınında aynı. Ancak çok fazla erkekle ilişkiye girmiş kadınlarda (genelevler) çok az da olsa genişleme oluyor ama farketmek olanaksız.
Bazı kadınlar doğuştan dardır. Genelde minyon tipler.
Zevk verme konusuna gelince vajinanın şeklinden çok kadının beni isteme derecesi bendeki zevk sıkalasını belirliyor. Ama herkesi isteyen kadın değilde sadece beni çok isteyen kadın için bunu söyleyebilirim.
Ben dominant bir erkeğim o yüzden kadının bacaklarını bana açarkenki teslimiyeti ve onu altıma aldığımda hissettiğim sahiplik dürtülerim bana pick yaptırabiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır düşünmez.. Açılmak değil, açılma biçimi ve tarzı sapıklığı düşündürür. Kadında erkek gibi karşı cinse usulü ile açılmakta özgürdür
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilgisiz bir Türk kızı daha... Birden fazla kez ilişkiye girmiş vajina genişlemez. Bu iddia doğru olsaydı, 3 yıllık evli olup haftada 3, 3 yılda yaklaşık 500 kez içine penis alan bir vajinanın karayolu tüneline dönmesi gerekirdi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılne saçma soru bu vajinaa 50 defada ilişkiye girse genişliği aynıdır o durum senin kendini kasman veya rahat tamamen hazır olman ile alakalı dıurum vajinaa tamamen kaslardan meydana gelen bir organ
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin ya hep kafama takılıyor acaba geniş mi diye benim ki soramıyorum da karşı taraflara
Cevap sahibi+1 yıldetaylı bilgi istersen gizliden çıkayım yaz t*p den
+1 yılGeniş vajina içine kol soksan hissetmeyene denir diğerleri dardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar genisi var mı
- +1 yıl
Var.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirden fazla kişiye ilişkiye girmiş vajina geniş olmaz ama bazıları yoksal olarak geniş olur
00 Yorumla
+1 yılBenim penim baya bir kalın olduğu için fark etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılGeniş vanina daha önce biriyle birlikte olmuştum yani zevk veriyor ama darın yerini tutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ilişki vajinayı genişletmez ki sadece giriş kolaylaşır bakireler gibi zorlanmaz içine girerken o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurnun ve ayakların büyükse ağzın dudağın genişse oranda geniştir olay bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşın yetersizse bu onun problemi vajinanın degil😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın büyük olması yeterli bence kendinden küçük birini ister miydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPek bir şey anlamıyorum ıslak bir oyuk gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha neguzel tanımladin dar olan nasıl oluyor
- +1 yıl
O kavrıyor. Sürtünme daha zevkli
Sonradan daralmıyor mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bildigin geniş oluyor
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala burada mısın?
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi bakire
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazisi genetik oyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım