Evlenip seks yapmak için can atar oldum bakıyorum herkes yapıyor çok olağanüstü gibi gelmeye başladı sürekli hayal etmeye başladım sanki hayatımı yaşicam yapınca
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevkli olmasından dolayı gözünde büyütmekte haklısın da, sırf seks yapabilmek için, seks yapmanın toplum tarafından onaylanması için evlilik gibi büyük bir sorumluluğun altına girmeyi istemeni, seks yapmanın sadece evli bireylerin hakkı olduğunu düşünmeni anlamam zor. Toplum size seks yapabilmek için evliliği dayatıyor, bunun nedenini hiç sorguladın mı? Bir kadın olarak bedenin bir erkeğin mülkü olsun diye, kendi bedenin üzerinde söz sahibi olma diye. Evli olmayıp aktif cinsel yaşamı olan bir kadın, KENDİSİ istediği zaman sevişir. Evli kadın ise sadece KOCASI istediği zaman da sevişmek durumundadır. Bekarken keyfi yapılan şey, evlenince göreve dönüşür.
03 Yorumla- +1 yıl
Evliliği beklediğinde kocanla seks yapmanın seni tatmin edeceğinin, beklentilerini karşılayacağının garantisi var mı? Yok. Ya hayal kırıklığı olursa senin için?
Soran+1 yılToplum tarafından onaylanıp onaylanmamak değil ki mesele. Özel yaşantım sonuçta istersem yaparım ve kimsenim ruhu da duymaz. Ama bedenim benim mahremim ben neden herkesle paylaşayım ki bunu ilişki kurup kurup. Bu beni basitleştirir diyerek eşime özel olmayı daha doğru buluyorum. Ki dini boyutta da bakarsam yine bu şekilde yaşamak daha doğru geliyor. Ayrıca evlilik sorumluluğu almadan bunun için evlenmekten bahsetmişsiniz. Ben okumamış, cahil biri değilim. Sırf sekd yapmak için evlenecek olsaydım da 18'imde birine nikahı basardım. Ama okudum, atandım önce kendi ayaklarım üzerinde durmayı bekledim sonra sevdim, sevildim güzel bir ilişki içerisine girdim. Bir müddet sonra da bir eş ve anne sorumluluğu alabileceğim inancıyla artık evlenebilirim diye düşünmeye başladım. Şimdi de maddi olarak bir hazırlık sürecindeyiz. Evlilik bu kadar basit bir kurum değil yani daha farklı rollerin oluyor ve hayat arkadaşlığı yapıyorsun kan bağın olmayan birine. Ben yalnızca merak edip gözümde büyütüyorum ssdece bu. Bu da hiç yapmadığımdan kaynaklı. Dediğim gibi dilesem zaten bedenimi birçok erkeğe sunabilirdim. Bana göre basitlik. Her şey zamanında güzel.
- +1 yıl
Ben seni anladım... Kendi doğrularından devam et... Senin tercihin, senin hayatın diyorum ve saygı duyuyorum
En İyi Cevaplar
Seks sadece bir ihtiyaçtır, evlenmek ise aşırı büyük bir sorumluluktur.
Vücudunun doğal bir ihtiyacını karşılamak için içine her iki tarafın ailelerinin de girdiği, son derece masraflı ve sancılı bir şey olan evliliğe kalkışmana gerek yok.
İstediğin, beğendiğin ve güvendiğin (sana hastalık bulaştırmayacak, hakkında dedikodu yapmayacak, başına bela olmayacak vs...) biriyle seks yap gitsin işte.
12 Yorumla- +1 yıl
Anlatamazsın ki kardeşim bunlara... Sırf seks yapabilmek için evlenmeye hevesliler, o evlilikten hayır mı gelir? Daha evliliğin kendisine getireceği sorumluluk ve yükümlülüklerden bihaber milyonlarca kadın ve erkek var. "Ben evlenmek istiyorum." Neden? "Sevişmem lazım". Ne güzel kafalar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır aslında buyutmuyosun. Her insanın ihtiyacı olabilir cinsel ilişkiye. Ve bunun en güzel yontemi de evlenerek helal bir şekilde bu zevki yaşamak. Ben de bekarım ve ben de bir çok sorunumun evlilikle çözüleceğine inanıyorum tabi güzel bir evlilikle.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de evliliği bekliyorum zaten hem haram hem de onu geçtim bazı şeyleri yaşamak bir şeyleri daha değersiz kılar diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle. En güzeli kafa dengi aynı zamanda sosyal açıdan da denk hem gönlüne hem gözüne hitap eden biriyle evlenmek. Bir çok sorun hallolmus oluyor evelallah.
Merhaba, bu kadar merkezde olacak bir konu değil aslında, yani sadece daha rahat seks yapabilmek için evlilik gibi bir duruma girilmez, ayrıca evlendiğin kişinin seks konusunda nasıl olduğu da önemli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılevet seks abartılıyor günümüzde
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadığın için böyle düşünüyorsun bence. Yaptıktan sonra beklenti karşılayıp karsilayamama durumlarına göre aldığın zevk de kaçacak zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Yokbe seks kısa süren bişey
Bence hayatta ondan daha güzel şeyler var00 YorumlaBence seks yapmak için evlenmek evlenmeden seks yapmaktan daha mantiksiz.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünüyorum ama eşinle yapman daha iyi olmaz mı sabret lütfen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. İhtiyaç diyelim.
Aç olan dünyayı yerim sanırmış. Onun gibi00 YorumlaHormonal bir durum. Beklentilerinizi aşabilir de, hayal kırıklığı olabilir de. Şansa bağlı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyleydim şimdi o kadar kafaya takmıyorum yapıcam illaki evlenince
00 Yorumla
+1 yılArtık azmışın canın çok istiyor gördükçe daha çok evlenince yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşimdiye kadar hiç tecrübe etmediysen normaldir bence nede olsa en büyük ihtiyaçlarımızdan birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasicaksin tabi hayatini hormonlar zevkler adrenalin hele birde guzel seks hayatın olursa niye yapmadım bunca zaman diyeceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o kadar büyütülecek bişi değil ilkinden sonra sıradanlaşıyo 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHele bide kalın ve damarlı yaprak düşerse sana, üstünde zıpla dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıradan bisey hicbir zevki yok bidaha asla seks yapmıycam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de olmustu bu merak. Gecen sene yaptım. Evlenmeden olduğu icin pismanim
42 Yorumla
Soran+1 yılYa keşke eşinle olsaymış ama üzülme
- +1 yıl
Yapma ya ya ilerde sevdiğin aşık olduğun kişi red ederse hayvanın aşkını kendi ellerinde tepmiş olucaksın
+1 yılIstediğin insanla ve hayal ettiğin gibi yaşamazsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin işini bilen biriyle yaşaman lazım
00 Yorumla
+1 yılBüyütme aw saçma bişi
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap rahatla
00 YorumlaMükemmel bişey keşke daha önce olsaydı diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an imkanin yok ondan.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstesem yaparım ama evlenmeden tercih etmedim
Cevap sahibi+1 yıltamam imkanin yok iste.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 dakika zevk geçici anlayacağın nefis sadece
10 Yorumla
+1 yılgüzel bişi zaten
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılişin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe içinn
- +1 yıl
sabretmez zordur senin durumunda
+1 yılbakire misin
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
evlenmeden önce yapmam diyorsan evlen. dayanmak zor
Soran+1 yılYapmadim zaten bu zamana kadar
- +1 yıl
sevgilin var mı
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
evlen o zaman
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyoruz zaten ama ben atanmayi bekliyorum
- +1 yıl
yaşın kaç
Soran+1 yıl24 yaşındayım
- +1 yıl
en seksi olduğun. sekse en ihtiyaç duyduğun yastasin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılabartmamak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden de olur canım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oyle ama
00 Yorumla
+1 yılMuhteşem
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
00 Yorumla
+1 yılŞeytan oyunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel olarak çok istekli misin?
00 Yorumla
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılEvlenek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanal dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım