lütfen ön yargili davranmayın ciddi ilişkim var ama çok sekse bağlıyız öpüşmek yetersiz geliyor artık evlenicegimizi bilsem ona verebilecek kapasitedeyim birbirimize çok aşığız ne ksdar doğru olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen pişirirken sürekli üstünden yediğin yemeği sofraya getirince aynı iştahla yer misin? Hayır. Hatta doydum deyip sofra bile kurmayabilirsin.
Onu arzuladığını belli et ama evlenmeden sakın yapma. Bu seni daha değerli kılar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Ben vermezdim nişanlıyken bile bırakan bir çok erkek gördüm insanlara bu kadar güvenme derim en yakının dahi olsa şeytana uyabileceğini unutma
30 Yorumla
+1 yılevlenip verince de değmiyor zaten yap istediğini erkekler nasıl olsa keyfine bakıyor kızların neyi eksik değiyor mu hediye paketi gibi sakladığına
031 Yorumla- +1 yıl
yoo bende erkeğin geçmişine bakarım o yüzden erkeğe kendini saklamak aşırı saçma hepsi yol geçen hanı olmuş zaten değersize değerli yakışmaz
- +1 yıl
yoo erkekler geçmişe bakar dedin gayet doğru anladım ayrıca yapmayan erkekte nerdeyse yok o yüzden bişi fark etmiyor
- +1 yıl
bende diğer türlü erkekleri gördükçe bunu dedim işte
- +1 yıl
öyle bişi demedim konuyla hiç alakası yok
- +1 yıl
ayrıca erkeklerde saf değil numara yapmayı kesin
- +1 yıl
konuyu daha fazla uzatma
- +1 yıl
niye erkekler yaparken iyi ama onlara laf söylediğiniz yok
- +1 yıl
istediğimi yapar istediğimi söylerim bu beni ilgilendirir
- +1 yıl
hee kesin vardır ayn çoğu daha 13ünde yapıyor
- +1 yıl
bana göre hata değil ben keyfime bakar geçerim neden ömrümü bi erkeğe adıyım pörsümüş vücutla seks yapmak daha mı güzel
- +1 yıl
hem benim seçimlerim seni ilgilendirmiyor
- +1 yıl
Vallahi ben sana bir şey söyleyeyim mi daha yaşını 20 30 yaşını geçtikten sonra deli gibi koca arayacaksın Senin Yaşındayken her Kız bu sözleri söylüyor ama 30 yaşını geçtikten sonra sırf yalnız kalmaktan korktukları için ve evlenilmeye layık bir kadın olduklarını görmek için her kadın illaki evlenmeyi istiyor
- +1 yıl
ben istemiyorum umrumda da değil evlensemde türkle asla evlenmem başka ırk mı kalmadı
- +1 yıl
o evlenenler de sokak ortasında silahla vurulup öldürülenler işte
- +1 yıl
yoo en çok yakın çevre ve eş tarafından öldürülüyor istatistik kıyaslanamaz bile
- +1 yıl
sanki yoldan geçen erkekler saldırmıyor kafaya bak hele
- +1 yıl
iyi ederler
- +1 yıl
külahıma anlat sen onu
- +1 yıl
öyle kızı da nah bulursunuz artık sanki erkekler erkeklerle yapıyo awqq
Senin bekarete verdiğin öneme, aile yapına, toplumsal normlara ya da baskılara bakış açına ve dini açıdan problem edip etmedigine bağlı bu
00 Yorumla
+1 yılNişanlı olup ayrılan bile var pişman olma sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiye girmeden götür gerçekten ver sihir bozulmasın hevesini alıp kacmasin
00 Yorumlaçok guvenme evlenmeyince senin için sorun olacaksa verme
00 YorumlaSizin bedeniniz sizin kararınız. Pişman olmayacağınızı düşünüyorsanız bence bu güzel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılNefsi doydugunda ortada kalırsın bir gün. Ciddiyse evlensin yuva kursun
Günahı agır bu işin10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Evlendiğin adama ver "bekaretini".
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn yargılı davranmayın şebekliği yine aynen knk bak evlendin şu an
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sewiyorsan eminsen ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İstiyorsan yapabilirsin tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayS. ktikten sonra bırakabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn yargılı davranırım !!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kafana göre takıl zaten yaprsın
00 Yorumla
+1 yılVerdikten sonra pişman olmayacağına inanıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Ver gitsin 😏
00 Yorumla
+1 yılCokk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri