5 aylık bir ilişkim var birbirimizi seviyoruz sürekli açtığı bir konu değil ama bugün evlenmeden yaşar mıyız istemiyorum ama ikimizin hazır hissettiği bir zamanda ilerde olur mu diye bir soru sordu. Bende evlenmeden olmaz dediğim için kendisine güvenmediğimi ve onun benim arkamda olup destek olmayacağını düşündüğünü söyledi bana güvenip inanmıyorsun bu beni zedeliyor yapacak olsam alkolik kafayla olduğumuz zamanlarda ya da ilişkimizin ilk başında olurdu dedi amacım bu değil dedi bastırarak. Güvenmiyorum dediğim için çok bozuldu. Sizce amacı ne sevgilimin? Çok eline fırsat geçti ama yapmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyken seviştiğin erkeğin seninle evlenmek zorunda olduğunu düşünüyorsan, güvenip güvenmemekten bağımsız olarak zaten evlenene kadar yapmaman gerekir, çünkü ilişkinizin bir gün bitmeyeceğinin garantisi yok. Nikah günü bile evlenmekten vazgeçen insanlar var. Sevişmiş olmanızdan dolayı zorunluluktan evlenmek doğru değil. Uyumsuz bir çiftsiniz, ayrılın. Bunun için de ayrılmak olur mu dersen, evet olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyy çünkü sen istemedin istemiyorsun. Seni yokluyor işte hani benimde amacım o değil de hani olursa güzel olur gibi gibi.
Sınırlar önemlidir. İlişkide saygı sınırlardan gelir. Neyi ne kadar nasıl yapmasına izin verirsen o kadar fırsat bulmaya çalışır.
İstiyor musun istemiyor musun net ol. O da net olsun. Sesinin titrediği şeyler korkularındır. Bu hayır istemiyorum derken bile geçerlidir. O yüzden kendine karşı net ve dürüst ol😀00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler iki kategoriye ayrılır. Birinci kategorideki erkekler niyetini baştan belli eder ikinci kategorideki erkekler önce güven verir yavaş yavaş işi cinselliğe bağlar. Asıl tehlikelisi ikinci kategoridir. Senin sevgilin ikinci gruba giriyor. Tam da böyle biri. Yavaş yavaş güven sağladı şimdi asıl niyetini belli ediyor. Ve manipülasyon yapıyor acıtasyon yapıyor. Seni gerçekten seven insan asla senin kararına saygısızlık etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBu konuyu tekrardan konuştuk ve endişelerimi söyledim. Amacının o olmadığını bir daha bu konuyu açmak dahi istemediğini söyledi ve kapattık tamamen bir daha açılmayacak
+1 yılGüvenmiyorum kelimesi ağir bir kelime. Başka bir şekilde evlilik öncesi ilişki istemediğini ifade etmen daha doğru olurdu.
Sevgiline gelecek olursak saygısızlık yapıyor. Sınırlarına saygı duyması gerekli. Ama o senin ona olan sevgini bahane edip duygusal manipülasyonlarda bulunuyor. Bence koy poposunun üstüne aklı başına gelsin derim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
19Cevap
+1 yılSakın bu piskolojik baskıya kapılma.. ben sana değil ama hayatın ne getireceğini bilmediğim için hayata güvenmiyorum diyebilirsin.. farkındalığın yüksek bir erkek olsaydın hayatin ne getireceğini bilmediğin için beni zor bir durumda bırakmak istemezdin diyebilirsin..
31 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenle alakası yok yaşamayı uygun bulmuyorum evlilik öncesi diyebilirsin. Ayrıca psikolojik baskı yapmaya çalışıyor kendince sakın inanma erkekler bunu sık sık yapar. istemediğin bir şeye saygı duyması gerekiyor üstelememesi gerekiyor bana güvenmiyorsun diye trip atmaması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılAğzını yokluyor işte, ileride eğer onunla yatacaksan sana sabredecek, yatmayacaksan ottan b0ktan sorunlar çıkartıp ayrılacak. Burada da güveni kullanmış.
Seni manipüle etmeye çalışıyor sakın kanma keenks
00 YorumlaMerhaba, seni basbayağı manipüle etmeye çalışmış, senin istememenden dolayı pişmanlık duymanı sağlayıp, tamam güveniyorum bunu sana ispatlayayim istersen demeni saglamaya calismis açıkça
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türkiye'de kızlarla seks yapmak için amacinim seks yapmak olmadığını ispatlaman gerekiyor diye bir söz bar hiç duymadın mi? 😂
03 Yorumla- +1 yıl
sonra da düzgün kız ararsınız işte
Soran+1 yılBana dediği şey şuydu belki ilerde olur belki olmaz bilemiyorum ama bana güvenmeni istiyorum vesaire dedi?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yokluyor seninde rızan dahilinde evlenmeden yapmak istiyor. Muhtemelen duygusal bir seks istiyor karşılıklı arzuların olduğu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle bir seks istiyor ama ben evlenmeden istemediğimi söyleyince bana güvenmiyorsun yapabileceğim çok ortam çok yer vardı ama sen alkollüylen dahi yapmadım amacım bu değil vesaire diyor
- +1 yıl
Seni ikna etmek istiyor işte bu yüzden duygulu seks istiyor dedim
+1 yılAmacı çok açık olacak ama seninle yatmak, higönül eğlendiriyor. Sen istemedin, bahane güvenmiyorsun bana
00 YorumlaGüvenmemen normal ayrıca senin bu kararına saygı duymalı bu şekilde gereksiz gurur yapması çok çocukça.
00 Yorumla
+1 yılArkadan yaparsiniz siz ne kurnazsiniz isteseydin yapardin buraya yazıp vicdan rahatlatma olaylarina giriyorsunuz yapmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygu sömürüsü yapıyor ileride dediğine aldanma o aslında şimdi istiyor sen reddettiğin için öyle dedi seni deniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüveni böyle ölçemezsin millet babasına güvenmiyor yeni tanıdıgın insana mı güvenceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk 1,5 yıl içinde bir insanı daha güzel tanırsın, seninki erken olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyledir zaten bana güvenmiyorsun, zaten evleneceğiz
00 YorumlaTam çakalmış 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılAmacı sende beni kullanıp bırakmak mı? Bana güvenmeni istiyorum diye diretti ve daha sonra bu konuyu açmayacağım dedi
Soran+1 yılEn sonunda sana o güveni zamanla sağlayacağım dedi
Soran+1 yılŞimdi konuşacağım bu konuyu son defa neler sormalıyım sence ya bitireceğim ya da devam edeceğim? Ama bunu anlamam için kilit sorular sormam lazım
Soran+1 yılHenüz evlenmek için çok erken ikimiz de üniversite okuyoruz ama tamam diyeceğini sanmıyorum diretecek hala güvenmiyorsun bana diye
Soran+1 yılBirde aynı sınıftayız en kötüsü de bu
+1 yılduygusal manipüle inanma böyle erkeklere
03 Yorumla
Soran+1 yılAma çok fırsatı vardı bilmiyorum kafam çok karışık? Beni duygusal manipüle etmeye kalkıyorsun dediğimde bunu onaylamıyor yapacak olsam çok ortam vardı diyor diretiyor
- +1 yıl
bu da manipülasyon işte
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence seviyorum ben bu çocuğu?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni baskı altına alıp manipüle etmeye çalışıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılManipüle etmeye çalışsa çok ortam vardı vesaire amacı sadece o olsa yapardı ben alkollüylen diye düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı yapmak işte ne safsın
08 Yorumla
Soran+1 yılşu an istemediğini söyledi ama ileride dedi ikimizin de hazır hissettiği zaman?
- +1 yıl
O bahane olur diyceksin bir gün bir bakmışsın cinsel hayatınız var daha sonra soğuyacak ya da başka kızları isteyecek pat terk etti seni patlak ortada gezicen kimse de almaz öyle birini kendide öyle değilse
Soran+1 yılAma yapabileceği çok ortam vardı yapmadı? Ama bana saygı duysa bu konuyu bu kadar diretmez diye düşünüyorum ama onun tek istediği ona güvenmem olduğunu söyledi kafam karıştı gerçekten, senin arkanda durmayacak bir adam mıyım ben, bende düşünürüm ne olur bu kız vesaire de dedi
- +1 yıl
Yapacak ortam?
Soran+1 yılEvinde kalıyorum arada sırada beraber uyuyoruz bazen alkol içiyoruz ama hiçbirinde yapmadı
- +1 yıl
Tecavüz mü etsin sen istemiyorsan😂 ama şu gercekki senin bakirelik vs hikaye sen zaten çoğu şeyi yapmışsın
Soran+1 yılEvet yaptım? Ama bilmiyorum sadece ilklerimi onunla yaşadım oda benimle
- +1 yıl
Eeevt yani hakkınız evlenmek lütfen başka insanların hayatına temizim diye girmeyin
+1 yılZorluyorsa gerçekten sevmiyordur
00 YorumlaKlasik erkek yemi. Öyle bir andavala güvenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılManipüle etmeye çalışıyo sakın kanma
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an istemiyor olursa ilerde olur diyor ama bana güvenmiyorsun belki de olmaz flan dedi çok kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılAslında şu an istiyo ama sen olumsuz bi cecap verdiğin için kıvırmış
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baksin isine.. gelme bu oyunlara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaptim inanip ve ayrildik
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSadece Cinsellik 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYani amacı sadece cinsellik diyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yılAmacı o mu diyorsun? Sonra sustu ve bu konuyu açmayacağını yanlış anladığımı söyledi zaten ilk defa konuşmuştuk
S** bırakıcak
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun amacı bu mu yani
Soran+1 yılAmacının bu olmadığını ve evinde kalıyorum arada alkol içiyoruz o zamanlarda yapsaydım yapardım vesaire diyor beni sevdiğini söylüyor ve bunu yaptığı fedakarlıklarla gösteriyor. Bu konuyu bir daha açmayacağım çünkü yanlış anlıyorsun dedi
Soran+1 yılEvet haklısın amacı o diyorsun yani ama sürekli açtığı bir konu değil ilk defa konuştuk bu konuyu
Soran+1 yılBir kere daha konuşmalıyım bence eğer ki diretirse aynı şeyleri sevdiğim adamdan kopmak zorunda kalacağım
+1 yılAdam evli mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Amacı seni becermek
00 YorumlaTehlikeli dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenme bu adama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKudurmuş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden cinsellik olmaz
+1 yılDuygu sömürüsü
14 Yorumla
Soran+1 yılYani amacı ilişki mi diyorsun?
- +1 yıl
Evet net
Soran+1 yılBu konuyu bir daha açmayacağım çünkü yanlış anlıyorsun dedi bana sonrasında ama ve ben sana o güveni vereceğim dedi?
- +1 yıl
Hikaye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim ileride evlenmeden ilişki yaşama olasılığını sordu ve ben istemeyince benim ona güvenmediğimi ortaya sürdü. Amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat