Biriyle internetten 1 yıldır tanışıyoruz konuştuk vs buluşacağız haliyle artı 18 konuşmalar da oldu ama ben ilk buluşmada geceyi onunla geçirmek istemiyorum farklı bir şehirden gelecek bir şeyler yiyeceğiz buluşmayı nasıl sonlandırmalıyım bir yandan birlikte de olmak istiyorum ama bilirsiniz Türkiye'de bu tarz şeylere maalesef hâlâ iyi bakılmıyor ne yaparsam düzgün bir ilişkinin başlangıcı olur çünkü artık küçük değilim 27 yaşındayım şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğine emin olamamış bir kişi olduğunuzu öncelikle söylemek zorundayım, kusura bakmayın.
Karar vermeli misiniz.
Karşınızdaki kişinin size karşı olacak olumlu veya olumsuz tutumlarını unutmamalısınız.
Tahmini olarak söylemem gerekir ki sizi etkilemiş olmalı ki hem onunla olmak istemeniz , hemde olmak istememeniz bunu gösteriyor.
Şunu kesin ve net söyleyebilirim beraber geçirilen gecenin sonunda eğer ki alkolde alınırsa (kendi iradenize ne kadar sahipsiniz bilmemekle birlikte) yakınlaşma olmama ihtimali biraz az.
Sonu göz yaşı ile bitebilecek bir şey yapmamanızı önerebilirim sadece.
Tabi şunu da unutmamak gerek.
Önyargı kötü birseydir.
İyi insanı kötü , kötü insanı da iyi gösterebilir.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aslında şu an ne istediğim daha net kimseyle böyle şeyler yaşamadım hızlı yaşayan biri değilim burada yaşamıyor kendisi de zaten geride gözyaşıyla kalmak istemiyorum yalnız kalmak istemediğimi söyledim anlayışla karşıladı görüşeceğiz sadece
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
+1 yılArtı 18 konuşmalar yapmamış olsaydın gelir miydi sence? Bilemiyorum ya. .. sen nasıl bir hayat yaşıyorsun.. korkuların yoksa.. yani demek istediğim şey.. bu elemana kapılmam diyorsan ve hüsrana uğramayacaksan yaşa.. zaten onun amacını ben buradan sezebiliyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılŞey hayatımda sadece bir kez biri oldu 3 senedir kimseyle görüşmedim birliktelik yaşamadım yani hızlı bir hayatım yok ve sanırım artık düzgün bir şey olsun istiyorum ilk buluşmadan bir şeyler yaşamayı kendime yakıştıramıyorum da her ne kadar istiyor olsam da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Yapacağınız şey basit aslında. Buluşacaksınız. Dilediğiniz gibi gezip tozup bir yerlerde oturup yemek yiyeceksiniz. Sonrasında çaylarınızı veya kahvelerinizi içerken; ona bugün ilişkimiz için, birbirimizi daha iyi tanımak için güzel bir fırsat oldu diyebilirsiniz. Karşı taraf geceyi birlikte geçirmek isterse, geceyi beraber geçirip bütün bu masum güzelliklere gölge düşürmek istemiyorum dersiniz. Eğer ısrarcı olursa bilin ki sizinle zaten sadece cinsellik için görüşmüş. O zaman da son kararınızı verip yolunuza bakarsınız..
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız söyledim zaten yalnız kalmak için henüz erken eğer buluşma beklentin bunun üzerineyse gelmezsin olur biter dedim yine de gelmek görüşmek istediğini söyledi
+1 yılAynı yerde kalırsan gece. Verme ihtimali %99 haberin olsun. Dayanamazsın çünkü kızlar heryerinden zevk alıyorlar. Bacağını oksasa bile yeterli vurur gece r
01 Yorumla
Soran+1 yılKalmayacağım yalnız onunla söyledim kendisine
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılılerıyı dusundugun bır ılıskı ıse bırlıkte olma. romantık bır bulusma olmalı. yok ılla olsun ıstıyorum otele gıdelım falan derse o ısten bı cacık olmaz. fb ılıskısıne doner
00 Yorumla
+1 yıl18 konuşma yapıp gelince ayrı uyumak biraz garip değil mi
13 Yorumla
Soran+1 yılAma kendisine yine de o beklentiyle gelmemesini söyledim
- +1 yıl
O zaman gelince ayrı kalmak istediğini de belirtmen gerekir diye düşünüyorum. Çünkü aynı yerde kalıp ayrı uyuma durumuda olabilir.
Soran+1 yılSöyledim yalnız kalmam istemiyorum eğer hayal kırıklığı olacaksa senin için görüşmeyelim dedim hayır geleceğim dedi
+1 yılUzak mesafe ilişkisi ilişkiyi bitiriyor bir süre sonra buluşmayınca ipler kopuyor 2 senelik ilişkim bitti düşün yani inş pişman olmazsın 😔🤦
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kalmayacağım bu arada ama evet bu uzak mesafe işi benim de kafamı kurcalıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlum kimseye güvenme ailenden başka kafanı keserler atarlar bir köşeye sonra
15 Yorumla
Soran+1 yılKorkutma
Cevap sahibi+1 yılKeşke şaka olsa ülke pedofili sapık dolu be evlisi bir manyak bekarı bir manyak
Soran+1 yılBiliyorum haklısın dışarda görüşeceğim ama yalnız kalmayacağım direkt söylerim zaten tek derdi oysa kaçar gider iletişimi bitirir ben de ne olduğunu anlarım
Cevap sahibi+1 yılDışarı da buluşma olabilir ama dizim yiyecek içeceginize bile bir şeyler atabilir. Her şey oluyor burada burası Türkiye
Soran+1 yılHaklısınız dışarda buluşacağız konuştum kabul etti
Bir konu ile alakalı kendini ne kadar ağırdan alırsan o kadar mutlu olursun. Elinden gelebilecek en maksimum seviyede süründürmem gerekiyor. Sonuçta ilk defa oturacaksınız ve diyalog kuracaksınız azıcık kafayı çalıştır aq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka şehir gelsin kusura bakma basar geçer ilerisi zor
00 Yorumlacidden güvenmesi bide
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHaklısın ben de bu yüzden tedirginim çekip gider
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsıın
00 YorumlaOnun yanına gelme amacı nedir sence?
00 Yorumlaİlişkiyi anlamsizlastirmak için yapma
00 Yorumla
+1 yılDeli misin tecavüz eder defolur gider
30 Yorumla
+1 yılKüçük bir şehirde mi yaşıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Anladım sıkıntı olmaz
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Küçük şehirlerde laf çıkar, İstanbul sıkıntısız
+1 yılGelmisken en azindan bi agzina versin
05 Yorumla
Soran+1 yılOral mı yapayım
- +1 yıl
Tabii ki
Soran+1 yılBunun planı olmaz ki ama
- +1 yıl
Cikar yala iste
Soran+1 yılPeki ya yalnız kalalım derse o zaman ne diyeceğim orala okeysin seks neden yok derse
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen direkt vurduracak mısın sadece oral mı olacak
024 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim bunu biliyor ilk ilişkim 3 sene önce oldu önüme gelenle olan biri değilim bunun da farkında ama yine de tedirginim çünkü sadece cinsellik olarak bakmıyorum adama
Cevap sahibi+1 yılSenin ilk görüşmede vurdurman adamın sana cinsellik olarak bakmasına sebep olabilir
Soran+1 yılO halde buluştuk diyelim bir şeyler yedik sonrasında ne diyeyim bahane uydurup kaçmak istemiyorum ama nasıl bir konuşma yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yıl1 senedir konuşuyorsun netice de az değil. Seni anlaması lazım. Sen açık açık hemen cinsellik istemediğini söyle bence. Bahane ye gerek yok
Soran+1 yılDedim zaten o beklentiyle gelme dedim eğer onun için geleceksen gelme dedim gelirim yine de dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok. Konuştuysan sekse gerek de yok. Hemen vurdurmak hevesleri kaçırır ilişkide
Soran+1 yılBen aslında ondan değil de sadece cinselliğe dönsün istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte döner muhtemelen onu diyorum. Dönünce de keyifler bozulur ilişkinin tadı kaçar
Soran+1 yılHaklısın o an yükseldim konuştum derim ama şimdi karşı karşıya gelince doğru hissettirmeyeceğini anladım derim
Cevap sahibi+1 yılAynen net ol. Lafı gevelemeye bahane koymaya gerek yok. Ayrıca dürüst olmak gerekirse zaten yakında ayrılacaksın
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHislerime çok güvenirim elektrik alamadım. Aranıza soğukluk girecek saçma sapan mevzular yüzünden
Soran+1 yılBana da öyle geliyor aslında boşa oyalanmayayım bir gelsin gitsin anlaşılır zaten
Cevap sahibi+1 yılİşte o yüzden cinselliği hiç sokma araya bence. Kullanılmış gibi hissedersin kendini. Anlık zevk ile modun düşmesin sonra.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim dedim kendisine sorun yok tamam dedi bir bira midye falan yapıp ayrılacağız
Cevap sahibi+1 yılİyi bari akıllı olsun
Soran+1 yılOlmazsa da yollar ayrılır
Cevap sahibi+1 yılBuluştunuz mu
Soran+1 yılHayır Şubatta gelecek İstanbul'a
Cevap sahibi+1 yılDaha baya varmış ya
Soran+1 yılEvet var ama ilk ve son buluşma olacak şimdiden belli
Cevap sahibi+1 yılNeden sorun ne? Ne oldu
Soran+1 yılBirincisi mesafe ikincisi samimi gelmiyor sanki bir şeyleri elde etmek için ilgili erkek rolleri oynuyor çocuk değilim belki 20 yaşında olsam inanırım saf saf ama artık hiçbir erkeğin davranışı samimi gelmiyor sanki alacağını alacak ve gidecek o kafada biri öyle bir enerji alıyorum
Cevap sahibi+1 yılSeninle yan yana gelmeyi isterdim aslında
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler