24'e gireceğim hiç sevgilim olmamıştı artık evlenme amaçlı insanlarla konuşayım dedim mesleği alayım sonra diyordum artık engel de kalmamıştı. İlk sevgilim bende öyle yaralar açtı ki. İlerdeki eşimin yüzüne nasıl bakacağım bilmiyorum öpüştük ve benimle ufak sevişti (kıyafetler vardı üzerimde) bir kere sonra zaten ben kendimi toparlayamadım ve o insan artık sevgilim değil. Hayattan soğudum kendimi affedemiyorum iyi değilim mutlu değilim işime odaklanamıyorum. Nasıl aşacağım bunu 😭 ilerdeki eşime bunun söylemek istemiyorum. Bir daha böyle bir şey de yaşatmayacağım kendime kötü deneyim oldu. Bir daha sınırlarımı kimseye aştırmayacağım bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir aptallık yaptım Allah affetsin😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiii olaya şöyle bakalım. Gögsünü gere gere erkek eli eli değmedi diyemeyeceğim demişsin de senin evleneceğin kişi %100 en en en düşük ihtimal ile 1 kişiyle yattı kalktı o da en düşük ihtimal. Binlerce kişiyle yatıyorlar. O da kirlenmiş olacak zaten? Başka kızları altına alan birine sen niye tertemiz çıkmak için bu kadar üzülüyorsun? Takıntı yapıyorsun? Hiçkimseyle bir şey yaşamadan evlenmek zorunda değilsin sanki erkeklerin totosu çok temizdee ohoooo neler neler yapıyorlar da sonra bakire kız derdine düşünüyorlar sallaaaa takma kafana beee kocaymış sallaaa sana iyi davransın adam olsun yeter
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birliktelik yaşamadım o konuda sıkıntı yok. Öpüşmeyi bile yaşamamış olmayı dilerdim. Ama hiçbir şey yaşamamış insanlar da var öylesi renk gelirse ki böyle birinin denk gelmesini isterim
Cevap sahibi+1 yılCanım ohoooo bu devir çok pis ne bir şey yaşamamışı
Cevap sahibi+1 yılEn masum erkek bile neler yapıyor. Benim çok masum erkek arkadaşım bile sapıttı. Bana bile yürüdü
Cevap sahibi+1 yılHer gördüğü kıza yürüyor
Cevap sahibi+1 yılErkeğin en masumu bile şeytan
Cevap sahibi+1 yılErkekler evlenene kadar en az bir kere cinsel ilişkiye giriyor. O da en az
Cevap sahibi+1 yılBütün sevgilileriyle yatıyorlar
Soran+1 yılBen de bunu anladım zaten. Bu... hayatıma etti bana dinden yürüdü yaltığı şeye bak. Beni vicdanımla bıraktı. Ben de ayrıldım. Bende büyük yara açan olayı küçük görmesi ilerde daha fazla ister düşüncesine soktu
En İyi Cevaplar
Bence üzerinde çok durma be geleceğe bak, sonuçta duygusal meselelerde herkes hata yapıyor yanlış kişileri sevebiliyor. Cinsel olarakta çok ilerlememişsin zaten o yüzden gelecekte ki partnerine bir şey demene gerek yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayata bakışım. Bedenime bakışım vardı öpüşme dahi olsa onu eşimle yaşamak istiyordum😭 Kapatamıyorum bu konuyu içimde içim daralıyor hayatıma kimseyi alamıyorum. Kendimi kimseyi hak etmiyor olarak düşünüyorum. Herkese göre hiçbir şey yapmamış olsam da
- +1 yıl
Madem senin için çok önemli karşındaki kişiyi de öyle seç, kendinle benzer şeyler yaşayan birini. O zaman kendini değersizleştirmene gerek kalmaz. Ayrıca bazı kadınlar 10larca erkekle yatıp sonrasında eli yüzü düzgün efendi maddi durumu yerinde erkek istiyor, en azından hala "temiz"sin.
Soran+1 yılBen bu şeyleri sevmiyorum. İlk cinsel birlikteliği eşimle yaşayayım istiyorum özel olsun. Bence de benim gibi birini bulmalıyım. Cinsel birliktelik yaşamamış çok insanla sevgili olmamış
Soran+1 yılO başarı gelmiyor. Kimseye güvenmiyorum zaten artık iyice güvenmiyorum. Galiba gönlüme göre birini bulamayacağım
Soran+1 yılÖyle olacak zaten. Hayır dediğimde bir şeye diretiyor mu? Her şeyi basit mi görüyor resti çekerim gitmesin diye sınırımı çiğnetmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılOlan oldu ilerde sevdiğin daha kötüsünü yapmış olabilir yapmadıysa söyle ama hakkı bence
019 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da bırakabilir ama
- +1 yıl
Bakir biri ise kendisi gibi biriyle olması hakkı tabi
Soran+1 yılBen de cinsel ilişki yaşamadım ki
- +1 yıl
Daha nolsun ki
Soran+1 yılNasıl daha ne olsun ki
- +1 yıl
Şahsen böyle birini bende istemezdim çünkü benim için fazla
Soran+1 yılBir kere olan ve pişman olunan bir şey
Soran+1 yılSiz hiç öpüşmediniz mi
- +1 yıl
Olabilir yargılamıyorum zaten ama bana göre değil çünkü ben yaşamadım. Böyle şeyler kendim gibi birini isterim doğal hakkım olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Öpüşmedim eşleşmedim sürtünmedim
- +1 yıl
Elleşmedim
Soran+1 yılTebrikler
- +1 yıl
Tşkler 🥲
Soran+1 yılRica ederim. Umarım siz de bir yanlışa düşmezsiniz. Ben hep asla yapmam derdim büyük konuşmamın kurbanı oldum
- +1 yıl
Yani olan oldu karalara bağlama hayatını mahfetme akışına bırak
- +1 yıl
İyi temenniler için sağol bu arada
Soran+1 yılNasıl bağlamayayım. Bir kere olan ve pişman olunan bir şey için ben böyle birini istemem dediniz🥺
Soran+1 yılRica ederim ☺
- +1 yıl
Olabilir ben değil başkası kabul eder kişisel bir tercih yani bu
+1 yılKarsindaki erkek belki bakir bile olmayacak. Ustelik bir de pismansin. Uzulme bu kadar..
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım da öyle dedi kanka sen bir şey yaşamamışsın abartan istersen unut dedi
- +1 yıl
Takma kafana
Soran+1 yılKeşke takmasam ama hergün aklımda ve beni boğuyor
- +1 yıl
Aldatmadin etmedin. Esine bir sey borclu degilsin
Soran+1 yılEvet haklısınız almam gerek bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok abartılı bi şey yapmadıysanız unutadabilirsiniz gibi geldi.
08 Yorumla
Soran+1 yılYapmadık ama bana göre o bile büyük bir şey. Defalarca bunun için ağladım
Cevap sahibi+1 yılbiraz yoğun duygusal yaklaşmışsınız sanırsam olaya, sizin normalinizde tabiki ama. hani olan biten bi şey olduğu için kendinize ya teselli bulmalısınız ya da zamana bırakıp yaşanması gereken iyi kötü duyguyu yaşayarak kendi kendine zaman içinde kaybolmasını sağlamalısınız sanırsam.
Soran+1 yılDinen uygun değil. Aile yapıma da uymuyor. O yüzden vicdan azabı diyelim. Tövbe edip Allah'tan af diliyorum. Umarım zamanla unuturum
Cevap sahibi+1 yılinşallah unutursunuz. olmuş artık, geçmiş olsun.
Soran+1 yılİnşallah. Çok teşekkür ederim keşke geçse😭
Cevap sahibi+1 yılanlatarak yükünü hafifleteceğini düşündüğünüz falan bi şeyse, veya daha farklı bir şey var ise bahsetmek isterseniz dinlerim. onun dışında şu an evet keşke diyeceksiniz iç çekeceksiniz muhtemelen ama taze iken bu tür şeylere çok iyi sabretmek gerekiyor gerçekten.
Soran+1 yılEvet zamanla hafifler yüküm inşallah teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum kolaylıklar iyi geceler sağlıcakla kalın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaştan söylersen zaten eşin falan olmaz o sebeple kafanı çok takma :D
016 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir şey yaşamadım tam olarak ama sorarsa biriyle öpüştün mü diye yalan mı söyleyeceğim. Bir kere oldu ve kalbimi daraltıyor bu durum. Ve bunu o kişiye açtığumda çok kötüyüm diye abarta sanki ne yaptık dedi bu daha çok koydu
Cevap sahibi+1 yılileride anlaşılırsa baya sıkıntı
Soran+1 yılNe anlaşılırsa cinsel birliktelik olmadı
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum hani senin zar gitse diktirirmişsin havası veriyorsun
Soran+1 yılYa oralarımı falan görmedi bile kıyafetlerim vardı tamamen anlatamıyor muyum
Cevap sahibi+1 yılnude falan atmadın mı yani hiç
Soran+1 yılAtmadım hiç
Soran+1 yılİstedi ama atmadım zaten böyle şeyler yapınca soğudum bir daha kimse ile asla sınırlarımı geçmem. Bu tarz şeyler istenmesi öpüşme bile beni soğutuyor. Evlenene kadar bekleyemiyor mu bu erkekler. Benim fikirde olan erkek yok mu😭
- +1 yıl
Pardon? Erkek her haltı yiyor
- +1 yıl
Kadın öpüşmüş diye mi sorun oluyor. Hadi lan ordan yaaa siz her deliğe girin sonra geçin ahlak pazarlayın yok öyle canımmm geçti onlar
Soran+1 yıl@xdenizx898 ben yaptığımı savunmuyorum ama haklısınız siz de. Kadın ufak bir şey yapsa bile suç kaldı ki çok pişmanım
- +1 yıl
Bu yorumu yazan erkeğin karısı yüz kişinin altına girmiş biri olacak merak etme
- +1 yıl
Seni manipüle etmeye çalışıyor.
- +1 yıl
Böyle tipler millete ahlak dersi verir kendi karılarıda yüz kişiyle sevişmişte olsa sorun etmez bir şey olmaz der evlenir
- +1 yıl
Böyle ahlak bekçileri sadece millete zarar kendilerine gelince her şey okey
Soran+1 yıl@xdenizx898 bilmiyorum benim hayatıma giren de narsist manipülatif biriydi hayatıma etti iyi ki hayatımdan def ettim. Geçişte ne yaşadın deyince o konulara girmeyelim demesinden anlamalıydım
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılma artık sen geleceğe bak
018 Yorumla
Soran+1 yılAma artık göğsümü gere gere erkek eli tutmadım diyemeyeceğim😭 ilerdeki hayatıma giren kişiyle de bu yüzden sorun yaşayabilirim. Hayata kapattım kendimi😭 bir öpüşme ufak sevişmeden
- +1 yıl
Sana gelecek kişi senin kadar temiz birimi olcak buna eminmisin? Kim bilir geçmişin de neler yaşayıp gelecek onun için kafana takıp da hayat dan soğutma kendini
Soran+1 yılBan ada öyle geliyor kaldı ki bu ilk sevgilim başka da olmadı defalarca öpülmüş bir şeyler yaşamış * aanlatmadı geçmişe girmeyelim dedi. Beni de harcadı😭 ben de bu alışmış basit geliyor bunlar diye düşünüp ayrıldım. Ne var öpüşüp kıyafetin varken seviştiysem dedi o kadar basite alması bende yara oluşturan konuyu. Soğumaya neden oldu
- +1 yıl
Bu konuyu gözünde çok büyütüyorsun bu kadar takılma yoksa hayat sana zindan olur
Soran+1 yılÖyle de oldu zaten. Aileme kendime o kadar mahçubum ki. Keşke hiç yaşamamış onunla sevgili olmamış olsaydım
- +1 yıl
Ama oldu bi kere dersini aldın. Bun dan sonra hayatına girecek kişiyi iyi tanıyıp o şekilde hayatına alacaksın
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım. Böyle rezil bir deneyim yaşamak istemezdim ama oldu. Şunu anladım erkekler bir kadının ince noktalarını biliyor beni de dürüstlük ve dinden vurdu. Bir de biri mutlu olsun diye sınurlarını aştırmaman gerekiyor
- +1 yıl
Bun dan sonra her şey istediğin gibi olur inşallah 😊
Soran+1 yılİnşallah inşallah o kadar yoruldum ki sahte insanlardan ilişkilerden. Biri olsun hayatım olsun
- +1 yıl
Olur içini ferah tut
Soran+1 yılİnşallah tutmaya çalışacağım☺
- +1 yıl
Yap mutlaka
Soran+1 yılÇok deniyorum inanın. Biraz pozitif bakmayan tarafım var ne yazık ki. Hayatta da kimi beğensem bu bana bakmaz ya yapıyorum. Fiziğim düzgün sempatik ve akıllı biriyim ( genelde dikkat çekerim) ama değişmem lazım özgüven olarak
- +1 yıl
İlk önce bulunduğun ortamı değiştirmen yeni insanlar tanıman lazım ancak bu şekilde insanlarla iletişim halinde olursun hayata daha pozitif bakmaya başlarsın
Soran+1 yılBulunduğum atandığım yer o kadar kötü ki sosyallik yok
- +1 yıl
Meslek ne ve hangi şehir?
Soran+1 yılBunları bu sitede söylemem
- +1 yıl
Tamam anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla
012 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak isterim. Asla yaşamamış olmayı dilerdim. Saf davrandım. Üzülmesin istedim ben üzüldüm şimdi o insan hayatımda yok
- +1 yıl
Üzülme
Soran+1 yılÇok üzülüyorum brn bu aptallığı nasıö yaptım. Asla dediğim bir şeyi salağım
- +1 yıl
Üzülme erkekler öyle
Soran+1 yılNasıl öyle
- +1 yıl
Unut gitsin
Soran+1 yılUnutabilsem keşke. Kendime mahçup hissediyorum. İlerdeki eşime mahçup hissediyorum pek bir şey yaşanmasa da
- +1 yıl
Yardim edeym
Soran+1 yılNasıl yardım edeceksiniz
- +1 yıl
Unuturmaya
Soran+1 yılKendi içimde unutabilirim bir başkası nasıl unutturacak ki
- +1 yıl
Peki unut
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi