Çok ilginçtir ki bazı kızlar fark ettim. Bırakın sevgili bulmayı, bazı kızların cinselliğe bile ulaşamadıklarını fark ettim. İstemesine rağmen partner bulamıyorlar. Mesela bir kaç tane kriterleri yüksek ve erkek düşmanı olan feminist kız gördüm. Kız erkeklerle arkadaş olmakda, cinsel birliktelik kurmakta ve sevgili olmakda büyük zorluk yaşıyordu. Bunu anlamak hiç de zor olmadı. Kız kendi de bahsetti.
Bir tane kız isim vermicem. Yine sevgili yapmakta ve hatta ilişkiye girecek partner bulmakda zorluk yaşıyordu. Hep sosyal çevremden gördüğüm olaylar bunlar. Bu bahsettiğim kız yani öyle bir ezikti ki partner bile bulamıyordu. Sorduğumda beni beğeneni ben beğenmiyorum, benim beğendiğim ise beni beğenmiyor diyordu. ahahaha olaya bak. Bir de bunu diyen de öyle çirkin bir kız falan da değildi. Bildiğin bayaseksi bir kızdı. Ama yok asosyal ve ezik biriydi.
Sizce bu güzel ve seksi kızların sevgili veya seks partneri bulamamasının nedeni ne? İçlerinde bir eziklik yaşamalarından dolayı mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer