Bir sene konuşuyoduk bununla aramızda cinsell muhabbetde vardı. Ama konuşmalarımız ondan ibaret değildi. Amaç o değildi yani konuşmamızın. Benden 5 yaş küçük 21 ben 26 ama ben göstermiyorum ya yaşımı neyse….
Bir ay önce baya kavga ettik beddua ettim ona azcık o da engelledi beni dkdkkdkd ama kendide etti. Üç gün önce bana yazmış bi bahaneyle beni bi sal diye dedim saldım ne diyosun sen. Dedi işte bizden olmazdı yaş farkı var aramızda diye, dedim aynen boşverek. En son dediğime görüldü attı wp den sonra silmiş beni yine profili gitti yılbaşında en son dediğime evet dedi sonrasında da aradı açmadım işteydim niye aradın yazdım görüldü atıp beni tekrar rehberine eklemiş. Profili var çünkü. Şimdi bunun amacı ne? Seksting için demeyin çünkü onunla konuşurkende uzun süredir o konuları konuşmuyoduk ki.. sizce duygusal olarakta mı bana bağlandı? Ne olursa olsun kopamıyoruz ya birbirimizden ben anlamadım.
Bir ay önce baya kavga ettik beddua ettim ona azcık o da engelledi beni dkdkkdkd ama kendide etti. Üç gün önce bana yazmış bi bahaneyle beni bi sal diye dedim saldım ne diyosun sen. Dedi işte bizden olmazdı yaş farkı var aramızda diye, dedim aynen boşverek. En son dediğime görüldü attı wp den sonra silmiş beni yine profili gitti yılbaşında en son dediğime evet dedi sonrasında da aradı açmadım işteydim niye aradın yazdım görüldü atıp beni tekrar rehberine eklemiş. Profili var çünkü. Şimdi bunun amacı ne? Seksting için demeyin çünkü onunla konuşurkende uzun süredir o konuları konuşmuyoduk ki.. sizce duygusal olarakta mı bana bağlandı? Ne olursa olsun kopamıyoruz ya birbirimizden ben anlamadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni fb olarak görüyo. Bir erkek başka türlü kendinden büyük bir kadınla birlikte olmaz.
Ama başkaıyla da yapabilir ki. Ben sadece cinsellik için döndüğünü düşünmüyorum ya
Şahsen benden büyük kadınlar çok seksi görünüyo gözüme. Ama ciddi ilişkide yaş farkı korkutuyo beni. Ben 20 yaşındayım, 25+ bir sevgilim olmasını isterdim.
Ya bana hem diyoki senle ben olamayız yaş farkı var uzağız tm dedim haklısın e sonra niye hala beni arıyor ve numaramı ekliyor ki
Tamam işte seni arzuluyo belki aşıktır da ama sizden olmayacağını adı gibi biliyo.
Aşık değildir ya aşık olsa bu duruma gelir miydik sence? Bana alışmıştır belki hiç yüzyüze gelmedik ama
Bilemiyorum ya. Nerede yaşıyosunuz siz?
O kocaeli ben mersinde
Nerden tanıştınız? Ben de gaziantepteyim.
İnstadan. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ya. Beni geri eklemiş rehberine aklımı karıştırdı
Bence uzak dur ya. Ciddi olmadığı belli zaten zaman kaybetme boşuna.
Zaten o yaştakinden ne ciddilik beklediysem kafama sıçam ya
Estağfurullah ahdhahajs
Peki sence onu umursamadığımı anlamış mıdır? Açmadım telini işteyim niye aradın dedim yaa acaba düşünmüşmüdür vay be beni umursamıyor unutmuş çünkü eski ben olsam bana görüdlü attı diye ortalığı inletirdim şimdi asla öyle yapmıyorum
Belki o nedenle tekrar barışıp seni yüzüstü bırakmak istiyo olabilir.
Yok be sanmam. Zaten bitmişti ki aramızdaki bazı şeylerr
Yav s*ktir et amaaan. Sana erkek mi yok ahdhdhaha
Yanlış anlama da güzel bir kız mısın? Eğer öyleysen erkekler etrafında pervane olur zaten.
Biraz ergence hareketler yapıyor normaldir 21 yaşında
Ya bana hem diyoki senle ben olamayız yaş farkı var uzağız tm dedim haklısın e sonra niye hala beni arıyor ve numaramı ekliyor ki
Duramıyor yerinde işte
İşte nedennnn
Başkası yoksa senin gibi ondandır
Ağır kararsızlık yaşıyor
Evetttt… hissediyorum bende bunu. Saldım bişeyler için cesareti varsa seviyosa beni mücadele eder dimi
Evet ama yaşı 21 o kadar olgunluk bekleme. Büyük ihtimalle çevresinden birileri aradaki yaş farkını katarak bir şeyler söyledi. Bunun da kafasına bunlar takıldı
Yani olabilir ya da aileler kabul etmez diye felan düşünğyodır. Bide uzağız bu da cabası. Şöyle ama bak bu sosyla biri değil yani kızdan kıza giden bir erkek değil. Reelde manita yapamıyo bana demişti ben beceremiyorum bu işleri diye. Ki bende öyleyim de. Yani madem bizden olmucak ne diye beni yine rehberine eklersin. Önüne bak sanki bana çok aşıkta
Ben aşka inanan bi insan değilim olaylara o çerçeveden bakmam. Ama sevginin, saygının, vicdanın olduğuna inanırım. Belki seni yarı yolda bıraktığını düşünüyor ondan geri geliyo olabilir bilemeyiz. Kimseyi de kendi düşüncemize göre çaba içerisine sokamayız. Bu çok büyük haksızlık olur. Bence öncelikle sen kendi yoluna bakmalısın. Hiiiççç bana bakıyorum deme. Eğer kafana takmasaydın bu durumu burada gelip sormazdın zaten ;)
Ya kafamı karıştırdı tam bakıyodumm bu hareketiyle allak bullak oldumm, ya bana o kadar bizden olmaz diyo ama rehberine beni geri ekliyor sen olsan kafan karışmaz mıyfı
Hayır ben kararımı vermişsem eğer karşı tarafın naptığı umurumda olmazdı. Kararım iyi veya kötü olsun arkasında dururdum. Unutma en kötü karar bile kararsızlıktan her zaman daha iyidir
Ben işte net bir karar alam biri değilim ya
Yahu bu yasta ne bu eziklik
Neden
Bu yaisna geldin olayi anlamadin mi? Senle sadece cinslslik konussa ayrilirsin
Bunu hissettirmez erkekler