3 aydır gorustugum biri vardı, en son buluştuk o gün çok hastaydım grip ve halsizdim bise demedi gittik evine.. tabi hemen soyunup yatağa yattı bende halsizim aşırı uykum da var yanına kıvrılıp yattım beş dk durduk öyle hemen başladı tabi.. napiyosun ya hastayım ve iş çıkışı buluştuk karnim ac dedim , gelirken de söylemiştim dedim isteksiz Bi şekilde tm yemek söylerim ye dedi söyledi ilişki yaşadık tabi bırakmaz yapmadn.. susadım dedim evde hazır su yok dedi.. yemek geldi içecek bile yok yanında okadsr isteksiz söyledi ki yalandan bir kuru dürüm.. sinirim bozuldu yemiyorum ben dedim içecek de yok zaten dedim.. Sen balkonda sigaranı iç hazirlanicam öyle çıkarız dedi ok dedim... yatağa düzelt dedi duzeltmedim tam. duzeltecekken bırak dedi kendi yaptı.. Sen kafanda bitirmissin zaten dedi cevap vermedim aşırı soğudum zaten o değersiz tavırların dan.. gidiyorum ben dedim.. normal de o birakirdi benj hep.. araba da posetin var in assa bekle dedi.. geldi sonra açtım arkayı gözüyle poseti işaret etti hiç bana bin demeden bastı gaza gitti.. sonra mesaj atmış bidaha seninle asla konuşmam diye bende dedim sakın bidaha karşıma çıkma diye oyle bitti... iğrenç asagilik bisey yaşadım. sinirjm. ck bozuk
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılÇok gördüm şerefsiz insanda bu bambaşka yaa. Sevdiğim hastayken ben onu düşünemem bile nasıl yapabildi. Hiç mi değer vermiyor insanlara. Resmen işini görmüş gitmiş. Yerinde olsam bir daha asla ama asla aramam onu
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kurtulduguma şükrediyorum ne araması biraz musallat bir tip di ondan son zamanlarda korkumdan gorusuyordum
- +1 yıl
Havlayan köpek ısırmaz korkma hiçbir şey yapamaz. Muz cumhuriyeti değil burası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
senin yüzünden. adam seni düşünüyor yemek söylüyor adamın söylediği yemeğe. laf söylüyorsun. gizlide olmandan anlaşılıyor zaten hahahahaha
00 Yorumla
+1 yılBilemezsin ki.. adamın davranışlarına bak aw.
Nasıl denk gelebiliyorsunuz böylelerine bu nasıl bir bahtsızlk00 Yorumla
+1 yılSen zaten o adamın evine gitmekle en büyük hatayı yapmışsın madem hastasın ne işin var orada
03 Yorumla
Soran+1 yılYa eve gitmek sorun değil orada vakit geçirmeyi seviyoruz gittim öyle
- +1 yıl
Hasta hasta evine gitmen saçma zaten neyse
Soran+1 yılBencede
Çok geçmiş olsun bir süre kafanı dinle tatil yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrenç aşağılık diyorsun ama hasta hasta adamla ilişkiye girmişsin istemeseydin adam zorla bir şey yapamazdı suçu kendinde ara bence
Adamda da suç var ama suçun büyüğü sende kusura bakma00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş niye üzülüyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye iyi olmus
- +1 yıl
Kurtulmuşsun son gününde de vermemişsin
Soran+1 yılAynen kurtuldum. zaten ayrılınca işyerime gelip hadi gidiyoruz diye baskı yapıyodu son gün de verdim maalesef
- +1 yıl
Son gün vermen kötü olmuş yaş kaç ne iş yapıyorsun
+1 yılSeni peçete gibi atmış ya
08 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz nasıl nefret ediyorum şu an ya çok da duygum yokdu üstelik takiliyodum
- +1 yıl
Daha çok i seninle takılmış gibi görünüyor
Soran+1 yılAman bende takıldım cinsel konuda da karşılıklı tatmin olduk işte
- +1 yıl
Şu düştüğün durum aklıma gelince ben kazık yemis gibi hissediyorum niye böyle bir gereksizlik yapmış bu adamcik
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Adamın yaptığı hoş değil diyorum
Soran+1 yılBide seviyorum anneme bahsettim falan diyordu seven böyle değersiz mi davranır
- +1 yıl
boş ver dertlesmek istersen yazabilirsin
vermedin diye üzülmüş abim asdfasfas
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygısız umursama uzak dur birdaha
00 Yorumla
+1 yılKoy popona iyi olmuş değerini bilmeyene verme
09 Yorumla
Soran+1 yılHata bende yinede yatağına girdim
- +1 yıl
Olsun. Olmuş bitmiş. Değerini bilenle ol. Seni kole değil prenses yapıp senin kolen olacak kişilerle yat
Soran+1 yılHemen yatmayim dimi bide
- +1 yıl
Tadını aldıysan duramazsın hemen yatarsan da elde edilmiş olursun
Soran+1 yılAynen duramıyorum gibi biriyle tanışinca yatasım. Geliyor ama ozaman da kolay basit olmuş oluyorum
- +1 yıl
Evet. Ortalık malı olma çuval gibi olur sonra
Soran+1 yılE kendim evde yapınca da aynı şey deforme
- +1 yıl
O zaman devam. Nasılsa biri evlenecek seninle sorun yok bir enayiye yedirirsin
Soran+1 yılYağni
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaketmemiş seni
10 Yorumla
+1 yılBenimle ol sana lokantası satın alayım
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş boş ver.
00 YorumlaAlacagini almis
04 Yorumla
Soran+1 yılGebersin pislik
Soran+1 yılHep Bi darbe bıktım. bu a*msalaklardan
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği