İğrenç bir ayrılık yaşadım sonu yatakta biten, ne yapmalıyım?

3 aydır gorustugum biri vardı, en son buluştuk o gün çok hastaydım grip ve halsizdim bise demedi gittik evine.. tabi hemen soyunup yatağa yattı bende halsizim aşırı uykum da var yanına kıvrılıp yattım beş dk durduk öyle hemen başladı tabi.. napiyosun ya hastayım ve iş çıkışı buluştuk karnim ac dedim , gelirken de söylemiştim dedim isteksiz Bi şekilde tm yemek söylerim ye dedi söyledi ilişki yaşadık tabi bırakmaz yapmadn.. susadım dedim evde hazır su yok dedi.. yemek geldi içecek bile yok yanında okadsr isteksiz söyledi ki yalandan bir kuru dürüm.. sinirim bozuldu yemiyorum ben dedim içecek de yok zaten dedim.. Sen balkonda sigaranı iç hazirlanicam öyle çıkarız dedi ok dedim... yatağa düzelt dedi duzeltmedim tam. duzeltecekken bırak dedi kendi yaptı.. Sen kafanda bitirmissin zaten dedi cevap vermedim aşırı soğudum zaten o değersiz tavırların dan.. gidiyorum ben dedim.. normal de o birakirdi benj hep.. araba da posetin var in assa bekle dedi.. geldi sonra açtım arkayı gözüyle poseti işaret etti hiç bana bin demeden bastı gaza gitti.. sonra mesaj atmış bidaha seninle asla konuşmam diye bende dedim sakın bidaha karşıma çıkma diye oyle bitti... iğrenç asagilik bisey yaşadım. sinirjm. ck bozuk

İğrenç bir ayrılık yaşadım sonu yatakta biten, ne yapmalıyım?