Bana kalırsa normal. Yani sevdiğim kişiyle neden cinsel muhabbet yapmayayım ki? Birbirimizin sevdiği pozisyonları sorarız, biraz sexting yapıp birbirimize mastürbasyonda yardımcı oluruz çok normal şeyler bunlar ama sapkınlık boyutu asıl tehlikelisi yoksa gayet konuşulur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanız hata yapariz, yapabiliriz, yapacağız ama bu muhabbetler doğru degil. Sevginin bir gösterimi hic değil. Yillar sonra o insan hayatında olmaz ise hep keske kendimi muhafaza etseydim diyeceksiniz, diyeceğiz.
Nefis denen şey ile başa çıkmak zor o yüzden daha sonra pişman olmamak adına bedeni hareket etmemek gerekir diye düşünüyorum.
Hata yapmasak gunaha girip gunaha sokmasak ne guzel olur ama hata yapiyorsak pişman olup, tövbe edip ve tekrarlamamak onemli olan.
11 Yorumla- +1 yıl
Normal degil. Surenin önemi yok normal değil. Sure uzayınca günah boyutu azalmıyor ya da cok sevince.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten zonk diye sormuyorlar ilk başta romantik bir yem atarlar seviyorum ayakları sonra sana bağlı olan bir zaman sonra bu konuları açıp bu tarz nude ya da birliktelik istiyorlar
Belli küçüksün açıklayayım dedim
Sonrasında değişiyor lar bahaneler vs çıkarıyorlar00 Yorumla
+1 yılNude atılmadığı sürece ben normal karşılıyorum. Sevgilin yani bir diğer adıyla hayatta arzuladığın tek kişi, tabii ki o konular da açılacak. Kimisi aradaki hıza göre 1 haftada açar kimisi 2 ayda kimisi 1 senede, normal yani keenks
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Normal olur o kadar. Aranızda ki enerjiye dinamiğe bağlı bu yüzden doğru zamanı en iyi sen bilirsin.
40 Yorumla
+1 yılÇok normal, seni arzulaması güzel bir şey, sende onu arzuladığını minik minik gösterebilirsin
71 Yorumla- +1 yıl
cok guzel demıssın
başkasıyla mı konuşsun yani çocuk. senle konuşacak tabii
20 Yorumla
+1 yıl2 ayda bu konular çok erken. Konuşursan da baş başa kalma tenha yerde, nude falan da atma sakın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal iki taraf ta istekliyse önce konuş sonra uygulamaya geç
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Akisina gidiyor zorla yapilan bişey yok iki taraftA istedikten sonra sorun yok saten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonunun nereden geldiği önemli. Ama çok anormal değil gibi duruyor, yine o son bu düşünce kararını sizin belirlemeniz lazım bence
10 YorumlaPek sıcak baktığım konular değil artık. Daha gençken olmuştur tabii de, düşünceler değişiyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılyani biz Şu an 20 yasindayiz
Soran+1 yılmesela ne kadar gecmesi gerek sizce
+1 yılNude filan atma slk mısın Cemile? 2 ay olmuş ayrıca bu normal filan değil. 3 -4 senelik evlenecek çiftler bile bu kadar erken başlamamıştır.
00 Yorumla
+1 yılMerak. ettimde cinsel soru engellediğim halde neden kategori sorusu geliyor bunu nasıl engelleyebiliriz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuşmayın uygulayın biz öyle yapıyoruz konusunu açmıştı bu konuyu konuşması sevmiyorum uygulamalı tercih ederim dedim yapıştım dudaklarına sonra saldı zaten kendini
07 Yorumla
Soran+1 yılikimizde evlenmeden yapmayiz opusme olur ama
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz öpüşme sevişme yapın ama ileri gitmeyin
Cevap sahibi+1 yılBiz yaptık ama sonra evlendik ikimizinde ilki oldu
Soran+1 yıliyi olmus evlenmeniz mutlu olursunuz umarimm
Cevap sahibi+1 yılMutluyuz zaten Allah bozmasın teşekkürler umarım sizde mutlu olursunuz ama evlenmeden yapmayın iyi bişey değil
Soran+1 yılyok merak etmeyin yapmayiz öpüsürüz sadece
Cevap sahibi+1 yılÇokta öpüşme yoksa ıslanırsın ileriye gider
+1 yılBaşka kimie konuşur ki insan.
70 YorumlaSevgiliyle de konuşmayıp kimle konuşacaız ki :D
00 YorumlaBana normal gelmiyor… o yüzden zamane sevgili anlayışından ziyade flört sonrası ciddiyet istiyorum…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil günah bir durum kimseye nikahlı olmadan kök çakranı açma cinsel muhabbete girme tanrıdan kork
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece mesajlasiyoruz gercekte ikimizde evlenmeden olmaz zaten
+1 yılNormal bence çünkü insan isteğiyle sevgisiyle bu yaşanır her insanla olamzji hosaldndigin insanla olur yanu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karar vermek kesin hüküm vermek icin çok erken.
17 Yorumla
Soran+1 yılevet henuz cok güvenmiyorum zaten zamanla olucak
Soran+1 yılyok atmam kesinlikle
Soran+1 yıltamamdir sagolun
Evet gayet normal neden olmasınki
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyle bir şey konuşma ahlakını bozma kendini eşine sakla
09 Yorumla
Soran+1 yılbelki de esim o olur ciddi dusunuyor
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım seninle ciddi düşünen erkek senden çıplak resimler istemez kendi ailesinden de mi öyle yapıyor ablaları kardeşleri ayıptır yahu adam sana eskort gözüyle bakıyor sen evlilik hayalleri kuruyorsun ölme eşeğim ölme hep sahte insanlara rast gelirsiniz zaten.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi yüzlerce kızı soymuş telefonuna kaydetmiştir
Soran+1 yılcıplak resim istemedi hicbir zaman baskalariyla da konusmuyor niyeti o degil ciddi dusunuyor bazen romantik konusma olunca konu aciliyor o da fotosuz konusuyoruz zaten sevgilinle konusmayip kimle konusucaksin ki böyle seyleri
Soran+1 yıloyle biri olsaydi kabul etmezdim
Cevap sahibi+1 yılSen yine de dikkat et
Soran+1 yılediyorum
Cevap sahibi+1 yılEşine sakla kendini düşün olmadı ayrıldın yine öyle mesajlar kalacak ortada eşine bakıp utanacaksın bu yüzden girmeyin öyle namahrem şeylere evlenmeden olmaz de. Öyle bildiğin kızlardan değilim de kolay kolay zgınlıgını belli etme anladın mı uyanık ol şimdi sende ona cevap versen ulan bu kızda bana verir gibisinden benden daha istekli gider arkadaşlarına anlatır şu kızı becerdim der sizde becerin bari benden geçti gitti herkesten gitsin der. Bak ben 30 yaşındayım neler gördüm neler bu yüzden bir kardeşim olarak sana diyorum o kişi annen değil baban değil çok güvenme ve kendini çok bağlama derim.
Soran+1 yılikimizde zaten evlenmeden olmaz diyoruz bu konulari da bazen konusuyoruz nude atmam ona da soyledim bunu kimseye ailem kadar güvenmem zaten zamanla birbirimizi tanıcaz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ayda bu muhabbetler çok erken. Niye konuşuyorsun
00 Yorumla
+1 yılcinsellik konuşmak cidden normal bir şey.
10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide en önemli şeylerden biri cinsellik
10 Yorumla
+1 yılNormal ya seks olmadan olur mu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİllaki cinsellik konuşulur
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuş rahat ol sanki evliymis gibi geniş geniş sıkma kendini öyle
00 YorumlaCinsellikle başlayan ilişki uzun sürmez
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellikle baslamadi birbirimizi seviyoruz iyi anlasiyoruz
2 ay çok az bi süre değil mi bunları konuşmak için
04 Yorumla
Soran+1 yılbence de az ama bazen konusuyoruz zaten
Soran+1 yılnude atmam kesinlikle zaten sadece mesajda konusuyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYakında ayrılırsınız?
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Günümüz erkeklerinin önceliği cinsellik
Soran+1 yılherkes öyle zaten ama ben kolay biri degilim nude atmam kesinlikle zaten sadece mesajda konusuyoruz
- +1 yıl
Zamanla sıkılacak
Soran+1 yılsıkılan adam eskorta gider ikimiz de ciddi dusunuyoruz
- +1 yıl
İnşallah senin dediğin gibi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz ederin varsa bu konuları konuşmazsın. Ha Konuştuğuna göre sen de bu yolun kasari olmuşsun
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ben foto bile atmiyorum sevgilim zaten elin adami degil
Cevap sahibi+1 yılSen Müslüman değil misin
Soran+1 yılmüslümanim mesajlasmakta bi sorun gormuyorum
Cevap sahibi+1 yılAma konu cinsellik. Farkında mısın
Soran+1 yıltamam da gercekte ikimizde evlenmeden olmaz zaten ama mesajlasmakta hemde fotosuz bi sorun yok ki
Cevap sahibi+1 yılYani Müslüman olduğunu söylüyorsan ve biriyle cinsellik konuşmak seni rahatsız etmiyorsa bence kendini sorgula
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İnsan sevdiğini sence arzulamaz mi
10 YorumlaNormal
43 Yorumla- +1 yıl
Kimler gelmiş kimlerr, özlettin kendini:)
- +1 yıl
Harikasınn e kavuşalım artık hahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSadece konuşmuyorsunuz seks
00 Yorumla
+1 yılSen arkadaşlarına niye bahsediyorsun ki özelinizi
00 YorumlaNormal değil tabiki de
00 Yorumla
+1 yılMahmut abiyle konuşman daha mantıklı tabi
00 Yorumla
+1 yıl2 ayda bunu konusuyorsaniz vah halinize
00 YorumlaArkadaşlarını dinleme sen
00 YorumlaBence normal yemek yemek gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin amacı neki başka
00 Yorumla Boşaldığını söyledi mi hiç
14 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılgitti
+1 yılBence normal
20 Yorumla
+1 yılNormal
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet5
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseni ileride bunlarla tehtıt edebılır
08 Yorumla
Soran+1 yıltehdit edebilicegi bisey yok ortada nude atmadim atmam kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılnude degıl konusmaylada tehtıt eder babanız annenız gorse ne der o konusmaları? yazık etmeyın kendınıze
Soran+1 yılevet biliyorum oyle mesajlari siliyorum zaten ama sadece konusan ben degilim o da konusuyor yani oyle bisey yapmaz zaten ama eger yapmaya calisirsa kendisi de yanar
Cevap sahibi+1 yılanlamadıgınız konu bunlarla sızı ılerde tehtıt edebılır evlenınce nude ıster boyle tıpler anladınız mı? sızı her an tehtıt edebılecegı bır koz var erkekler bu yaslarında asırı ergenlesıyor 35 olunca falan tehtıt etmeyı bırakıyorlar
Soran+1 yılhaklisiniz kimseye guven olmaz sevgiliye bile ama öyle bisey yapmaz konuyu o acıyor bende fazla konusmuyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılkonuyu onun acması yapmayacagını mı gosterır benım hayatıma gıren bırı opusurken gızlıce cektırmıs dısardayken bız arkadasına cektırmıs onlarla tehtıt etmıstı ınsanların senı nerden nasıl tehtıt edecegını bılemezsın guvenme dıyorum guveneceksende guven umarımhoplatmaz senı
Soran+1 yılguvenmiyorum zaten ben öyle biri degilim herkes bu devirde her seyi yapabilir dikkat ediyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılbu mu dıkkat etmen? cinsellik konusmak mı
Yani normal gibi sanki
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla çok nnormal
10 YorumlaEvet normal
10 YorumlaNormal.
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence normal
20 Yorumla
+1 yılNormal erkeğin meme görmeye ihtiyacı vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılnude atmiyorum
- +1 yıl
Kanka ilk başlarda seks konuşmak beni de tahrik ediyordu ama şu an benimle seks konuşmak istesen konuşmam yani tahrik etmez. Ama bana g*tünü çekip atsan boşalırım net.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet
10 YorumlaNormal
10 Yorumla
+1 yılgayet normal
00 YorumlaTabikide
00 YorumlaDeğil bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ewttt,,,...
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar