Seks ve cinsellik aslında birçok kişi için (özellikle erkekler için) ulaşılmaz bir durum malum herkes istiyor ama ülkedeki cinsel açlık seviyesi de ortada. Bu sizce bir başarı mıdır sadece zeki, başarılı ve şanslı kişiler mi cinsellik yaşıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekler için başarıdır çünkü erkeklerin sekse ulaşması kadınlardan daha zor. Üstelik kadınlar seks yapamayan erkekleri sevmezler çünkü tecrübesiz bir inek olarak görürler. Erkeklerde bu durum tam tersidir, erkek ne kadar tecrübeli olursa olsun, ceset sayısı düşük olan kadınlar her daim daha çekici gelmiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı kızların kriterleri çok yüksek oluyor kendilerine bakmadan en iyi erkeğe ulaşmak istiyorlar bu da ortalama erkeklerin beğenilme ve cinsel olarak arzulanma oranını düşürüyor haliyle onlar da alternatif yöntemlere başvuruyorlar vücut geliştirip para kazanıp bir kaç kelime oyunlarıyla kızları tavlamaya çalışıyorlar illa yakışıklı olmana gerek yok olursan zaten kızlar ilk adımı atar ama ortalama bir erkek içinde cinsellik yaşamak imkansız değil çünkü dışarıda kıza bak erkeğe bak dediğimiz anlar çok oluyor umudunu kaybetme bu işler deneme yanılma yöntemiyle olur unutma ki sen cinsellik yaşamak istiyorsan karşındaki kız da istiyor sadece kıvama getirmeyi bilmelisin
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun ama istediğin kadar kıvama getir gelmeyince yine gelmez. Bir kadın için de böyle çabalamak da açıkcası bana biraz acizlik gibi geliyor seven her türlu etkilenir zaten.
Cevap sahibi+1 yılSen adımı at biraz çabala baktın kızdan tık yok o zaman boş ver bir de şöyle düşün ülkede milyonlarca kız var ve yarısından fazlasının sevgilisi var sence bu erkekler ne yapıyorlarda kızları kendilerine aşık edip cinsellik yaşıyorlar? Önemli olan nokta bu
Soran+1 yılBenim de merak ettiğim konu bu zaten yani bu kadar insan karşı cins için üstün çaba mı gösteriyor? Hiç sanmam. Bu zamana kadarki tüm çabalarım da maalesef boşa gitti bu yüzden de çabalamayı bıraktım. Artık sadece kısmete inanıyorum olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Ders değil bu çalışıp çabalayınca başarasın.
Cevap sahibi+1 yılİllaki çaba gösterenler vardır sırf kız tavlamak için üniversite okuyan altına BMW Mercedes çeken hatta kiralayan sosyal medya açıp bir sürü kız takip eden üstüne başına özen gösteren fitnessa giden bir sürü erkek var erkek dediğin biraz atılgan ve girişken olmalı olumsuz durumlara yenik düşmemeli motivasyonu hep yüksek olmalı bence evet seks güzel bir şey zevkli bir şey ama her şeyden önce kaliteli bir erkek olduğunu bilmen lazım sen özgüvenli olursan etrafındakileri de kendine çekersin sevgilisi olan arkadaşların varsa biraz onlarla takıl taktik al ve hiçbir kıza muhtaçmışsın gibi davranma çok itici duruyor benden söylemesi
Soran+1 yılAnlattıklarının hepsini biliyorum öncelikle kaliteli bir erkek taktik almaz, sırf kız tavlamak için üniversite okumaz, yüzlerce kadın takip etmez, BMW araba çekmez bunlar kadınlara çok itici gelir anlattıklarınla son söylediğin arasında da çok açık bir çelişki var. Kaliteli bir erkek özgüvenli bir duruşla, kültürüyle ve varlığıyla bile kendini belli eder. Sevgilisi olanlardan taktik almam da kendimi çok ezik gösterir bunu da asla yapmam. Sonuç itibariyle sırf seksten ziyade doğru insan odaklı düşünüp beklemekten başka çare kalmıyor geriye🙏
Cevap sahibi+1 yılBu kadar olumsuz düşünürsen kızlara ulaşamazsın ayrıca kızlar kültürden falan etkilenmiyor kültürden etkilenen kızla en fazla arkadaş olursun ama seks yapmak istiyorsan maskülen ve vahşi olmalısın kendimden biliyorum sıkıcı bir çok erkekle karşılaştım sohbetleri bile zulüm gibi geldi erkek biraz yırtık olmalı ki kızın içindeki o dişil enerjiyi ortaya çıkarabilsin sen eril karşındaki dişil olmalı yoksa dengeler bozulur
Soran+1 yılİşte kadınların kafasındaki o mükemmel erkek profili. Sohbeti güzel olsun, beni hiç sıkmasın, biraz da çekici olsun, şusu busu olsun, eril enerjisi olsun.. Anlattıkların bana çok ters sanırım bu biraz da karakter meselesi. O yüzden boşuna denmiyor kadınlar karaktersiz erkeklerden hoşlanıyor diye. Yine bütün yükü erkek çekmeli. Ancak bu zamana kadar da kike seks dediysem de herkes öcü gibi kaçtı senin amacın belli dedi. Yani sen istediğin kadar eril enerjini göster iş karşındakinde bitiyor. Onun göstereceği dişil enerji yoksa senin eril enerjin havada kalıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın bir yandan ama söylediklerimi bir dene klasik şeyler ama herkes böyle kız buluyor
Soran+1 yılSen de söylediklerinde çok haklısın. Benim sevgililerim oldu hatta daha önceden seviştiklerim bile ama tabi hiçbirinin devamı gelmedi. Ülkedeki kız profilinin %95'i de zaten seksi tabudan ibaret görüyor. Hal böyle olunca da yapacak pek bir şey kalmıyor. Sadece ben kız bulmak için şekilden şekile girmiyorum karakterime ters düşüyor :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman artık evliliğe sakla kendini ama ten uyumunu yakalayabileceğin birini bulabilir misin orası muamma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılBir organı ileri geri ittirmek neden başarı olsun ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz düşünsen anlarsın aslında :)
- +1 yıl
Yani her erkek kadin tavlayamaz evet ama erkek Seksi kafaya koyduysa en kotu hayat kadinina gider ve gene yapar. Acikcasi bunu basari olarak gormuyorum.
Soran+1 yılHayat kadınına gitmek çok iğrenç
- +1 yıl
Bence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılistiyorlar da niye yapamıyorlar peki
25 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar da istiyor güya ama nefes alan tüm erkeklere abaza gözüyle bakıyorlar, cinsellik isteyince amacımız belli oluyor, ben evlenmeden asla yapmam deniliyor sence neden olabilir?
Cevap sahibi+1 yılKadın beğenmiyorlar kendilerine bakmadan ondan, yoksa kadın çok
Soran+1 yılHiç katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılOlan bu, istediğin kadar katılma.
Soran+1 yılBen bu gruba dahil değilim. Bugüne kadar kimseyi beğenmemezlik etmedim. Seks yapmak istiyorum ama bir tane kadın bulamıyorum. Bulduklarıma da zaten seks deyince öcü gibi kaçıyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne