Cinsellik Nişanlım benden özel fotoğraf istedi atmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Nude falan değil dekolteli biraz açık foto istedi kararsızım ne yapmam lazım Güncellemeler+1 yıl Merhaba iyi akşamlar herkese. Fotoğrafı atmadım atamadım içim huzursuzdu vazgeçtim teşekkürler özellikle sis bacılarımaa Nişanlım benden özel fotoğraf istedi atmalı mıyım? Cevapla Fal Soruları Nişan Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İsteme amacına ve isteme şekline göre değişir bu durum bence , fakat genel olarak bir insandan bunu direk talep ediyor olmak başlı başına yakışıksız bence 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eğer içinden atmak geliyorsa at. Gelmiyorsa kendini hazir hissetmiyorsan atma. Atıcaksanda eğer yüzünü cekmemeye özen göster. 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu bize niye soruyorsun ki ben şimdi sana at desem ya da atma desem niye beni dinleyesin ki muhtemelen de trolsün 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düğün ne zaman bacım eğer istiyorsan at ama istemiyorsan atma 4 4 Yorumla Caner_10 +1 yıl Sen atar mıydın Yorumla Soran +1 yıl Düğün ilkbaharda 2 yıldır nişanlıyız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooooo nasıl istersen ama eğer şüphen varsa atma Yorumla Soran +1 yıl Şüphem yok hiç güvenım tam Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiç atma hayatım. Sonradan başına falan kalkar 😂 2 0 Yorumla
allainy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle hayır tatlım sonradan seni tehdit edebilir onunla 1 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Zaten nişanlısın nedir bu acele neden ister insana evlendiğinde canlı bak elle dokun me yaparsan yap 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. at len o kadarda değil yani 😂😂 adamı coştur şimdiden 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yüzünü sakla. erkeklere güven olmaz 2 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok özel bir istek değil Atılabilir 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 10b cevap paylaştı. Atmadan bizede at belki yüzün gözüküyordur 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı. istiyorsan at yok istemiyorsan atma bu kadar basit 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gönderme. evlenmek için sabırsızlansın 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. sevişmeyecekseniz atmaboşa günaha girme 0 0 Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 550 cevap paylaştı. Atma bence gelin ata binmiş ya nasip demiş 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Once bana at karar vereyim açık mi 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsellik konusunda 566 cevap paylaştı. Bunu nasıl istedi gerçekten çok merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dün istedi atmak zorunda dağılsın dedı ama Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl lütfetmiş ya.. bunu gerçekten nasıl söyledi sana merak ediyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gonder gormeyecegi birsey degil sonucta heyecanlandir bakip 31 ceksin rahatlasin dugune kadar 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl o resme bakıp napacağını biliyosun dimi 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl At ama yüzünü gösterme 0 1 Yorumla zarifbiradam +1 yıl İleride sana karşı kullanırsa ben değilim dersin Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sakın atma 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla simlitavsan +1 yıl Seni basit görür Yorumla Soran +1 yıl 2 yıldır nişanlıyız arada atıyorum ama öyle açık değillerdi bu sefer atarsam ileri giderim fakat yüzümü göstermem Yorumla simlitavsan +1 yıl Sonradan pişman olacağın şeyleri yapma derim ama sen bilersin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sanırım atmicam Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsellik konusunda 944 cevap paylaştı. Yakın da göreceksin zaten de 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı. At gitsin ya bence 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı. yüzün olmadan gönder 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nisanlin sonuçta 0 0 Yorumla
lasttime1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 105 +1 yıl Bakayım bi nasıl bir şey atacaksın 0 1 Yorumla lasttime1903 +1 yıl ? Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Atma 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. Güveniyorsan at 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Devami gelir atma 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atmadigina iyi etmissin cok dogru bi karar almissin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim bacim Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. atma bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
İsteme amacına ve isteme şekline göre değişir bu durum bence , fakat genel olarak bir insandan bunu direk talep ediyor olmak başlı başına yakışıksız bence
Eğer içinden atmak geliyorsa at. Gelmiyorsa kendini hazir hissetmiyorsan atma. Atıcaksanda eğer yüzünü cekmemeye özen göster.
Bunu bize niye soruyorsun ki ben şimdi sana at desem ya da atma desem niye beni dinleyesin ki muhtemelen de trolsün
Düğün ne zaman bacım eğer istiyorsan at ama istemiyorsan atma
Sen atar mıydın
Düğün ilkbaharda 2 yıldır nişanlıyız
Ooooo nasıl istersen ama eğer şüphen varsa atma
Şüphem yok hiç güvenım tam
Hiç atma hayatım. Sonradan başına falan kalkar 😂
Kesinlikle hayır tatlım sonradan seni tehdit edebilir onunla
Zaten nişanlısın nedir bu acele neden ister insana evlendiğinde canlı bak elle dokun me yaparsan yap
Atma evlendiğinde sana döner dolaşır o fotolar
at len o kadarda değil yani 😂😂 adamı coştur şimdiden
Bence atma. Evlendiğinde her şeyini görür zaten bekle de
Yüzünü sakla. erkeklere güven olmaz
Çok özel bir istek değil
Atılabilir
Yüzün gorunmeden olabilir
Atmadan bizede at belki yüzün gözüküyordur
istiyorsan at yok istemiyorsan atma bu kadar basit
Gönderme. evlenmek için sabırsızlansın
sevişmeyecekseniz atma
boşa günaha girme
Atma bence gelin ata binmiş ya nasip demiş
Once bana at karar vereyim açık mi
Bunu nasıl istedi gerçekten çok merak ediyorum
Dün istedi atmak zorunda dağılsın dedı ama
lütfetmiş ya.. bunu gerçekten nasıl söyledi sana merak ediyorum
tesettürlü müsün?
Gonder gormeyecegi birsey degil sonucta heyecanlandir bakip 31 ceksin rahatlasin dugune kadar
o resme bakıp napacağını biliyosun dimi
nisanlin güveniyorsan at
At ama yüzünü gösterme
İleride sana karşı kullanırsa ben değilim dersin
Sakın atma
Neden?
Seni basit görür
2 yıldır nişanlıyız arada atıyorum ama öyle açık değillerdi bu sefer atarsam ileri giderim fakat yüzümü göstermem
Sonradan pişman olacağın şeyleri yapma derim ama sen bilersin
Teşekkür ederim sanırım atmicam
Yakın da göreceksin zaten de
Atmamalısınız
At gitsin ya bence
At kurtul
yüzün olmadan gönder
Nisanlin sonuçta
Atabilirsinn nolcak
Nişanlın uzaktamı
Atmaaa
Bakayım bi nasıl bir şey atacaksın