Sigarayı ağzınızdan bırakmamak için kül tablasını sigaraya yaklaştırmak kadar ironik ve saçma bazı şeyler.

Sigarayı ağzınızdan bırakmamak için kül tablasını sigaraya yaklaştırmak kadar ironik ve saçma bazı şeyler.
Aşk ve cinsel istek, birbirine sıklıkla karıştırılan iki farklı kavramdır. Aşk, iki kişi arasında derin bir bağ ve yakınlık hissi yaratırken, cinsel istek, fiziksel bir arzu ve çekim duygusudur.
Aşk, genellikle karşılıklı saygı, güven ve anlayış gibi duygulara dayanır. Aşık olan kişiler, birbirlerinin mutluluğunu ve iyiliğini isterler ve birbirlerine destek olmaya çalışırlar. Cinsel istek ise, genellikle fiziksel çekicilik ve uyumluluğa dayanır. Cinsel istek duyan kişiler, birbirleriyle fiziksel olarak yakınlaşmak ve cinsel aktivitelerde bulunmak isterler.
Aşk, uzun süreli ve derin bir duygu olabilirken, cinsel istek genellikle daha geçici ve yüzeyseldir. Aşk, iki kişi arasında güçlü bir bağ kurulmasını sağlar ve bu bağ, cinsel istekten bağımsız olarak varlığını sürdürebilir. Cinsel istek ise, genellikle fiziksel yakınlaşma ve cinsel aktivitelerle tatmin olur ve bu tatmin duygusu geçici olabilir.
Aşk ve cinsel istek, birbirini tamamlayan iki duygu olabilir. Aşık olan kişiler, genellikle birbirlerine karşı cinsel istek de duyarlar. Ancak, aşk olmadan da cinsel istek duymak mümkündür. Örneğin, iki kişi birbirlerine aşık olmadan da fiziksel olarak çekici bulabilirler ve cinsel aktivitelerde bulunabilirler.
Sonuç olarak, aşk ve cinsel istek, birbirinden farklı iki kavramdır. Aşk, iki kişi arasında derin bir bağ ve yakınlık hissi yaratırken, cinsel istek, fiziksel bir arzu ve çekim duygusudur. Aşk ve cinsel istek, birbirini tamamlayan iki duygu olabilir, ancak aşk olmadan da cinsel istek duymak mümkündür.
İkisini ayrı ayrı değerlendiriyorum.. Aşk farklı bir duygu, cinsel arzu farklı... Her aşktan cinsellik doğmuyor, her cinsellikten de aşk.. Hitap ettikleri yerler bambaşka.. İnsanın doğasında var bu.. Bastırılmışları bir kenara bırakırsak tabii ki..
Teşekkürler..
Rica ederim
Aşık olduğunda aşık kaldığın süre boyunca akli melekelerin seni terkeder😄
Cinsel istekde sadece cinsel doyuma ulaşıncaya kadar beynin bacak arana iner😅
Biri fiziksel biri duygusal doyumu sağlar.
Aydınlandım 🫢
Seviyorum senin sorularını😄
İçini döküyorsun bi bakıma belki 😅
Görselde de görüldüğü yine sapla samanı karıştıran çok. En azından söz uçar yazı kalır diyorum çiçeemm
Aynen bilerek şaapıyorum bu konuları 😅
Ben de bilerek detaylı cevap veriyorum kamu spotu baabında
İşte bende kamu spotu seviyorsam 😌
❤️❤️
☀️🫠
Teşekkürler 💖
Ricalar ☀️
Cevap
12Cevap
Benimki cinsele atınca sen de mi cinsele geldin kuzucuk nfmfmöb
Yalnız olmaz dedim bir de geçen özel istek geldi siteye girince gelir o da 🤷♀️
Neyse cevap verwyim küsüyorsun sonra bence cinsellikte sevdaya dahil bir olay ama tabi aşk baskınsa cinselliğe engel olabiliyorsun bir süre kendi içinde ama eğer cinsellik baskınsa bir süre sonra bitiyor o şey
Ne zaman küstüğümü de söyle 🙄 kuru iftira resmen 🤦♀️
Dün saat 3 civarı gündüz kdmmgmh
Yoo küsmedim tepki gösterdim 😁 ben ucundan alaka kuruyorum her sorunuzla hanımefendi 🤨
Biri ruhuna hitap eder diğeri dürtülerine... Cinsellik aşkla olunca hayvanlıktan çıkmış olur insan...
Öncelik cinsellik olur sorun olunca cinselliği öne sürer. Ama aşk öyle değil... aşk hallederiz, oldururuz, olacak der...
Aşk daha masum daha duru bir duygu. Cinsellik ise daha tutkulu ve ateşli.
Biri duygusal diğeri dürtüsel.
Ortak noktaları, ikisinin de çok güçlü olması.
insan sevdiğini s**ker diyorlardı ben yanlış mı anlamışım
Yaşadıktan sonra aşk duygusunun ortadan kaybolduğu eyleme cinsellik denir
Cinsel istek aşktan yarım saat sonra geliyor. Aşkla severken bir anda cinsel istek geliyor.
Cinsel istek bir yemektir karnını doyurur aşk ise o yemeğin tadıdır.
Aşk ve tutku bir biriyle bağlantılı iki element gibi karışırsa ortaya garip bir durum çıkar
Cinsellik belden aşağısını aşk belden yukarısını harekete geçirir
Bi açken bide aşıkken sen sen değilsin, cinsellikte insan kendine hakim olabilir
Düşündümm açıklayamadım üzgünüm jxbdjdbd
Aşk on sevisme cinselik orgazim
Biri herkezle yaşanır diğeri bir kişiyle
😂Artık aşk yok bu devirde. Pompalizm var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?