Cinsel Yaşam Yeni yılın ilk seksini yaptınız mı bakalım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Cevaplarınızı gizli olarak verebilirsiniz. Yeni yılın ilk seksini yaptınız mı bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Hayır, son seksini yaptık da akşam ilkini daha yapamadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gece 00.00 olmak üzere başlasaydnız hem sonuncuyu hem de ilkini hallederdiniz bi taşla iki kuş asdfgh Yorumla осаменост +1 yıl Gece 12ye kadar beraber durmadık ya 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seksnten çok daha mükemmel zevkler sevişerek yaşanır da bazı özelliklere sahip bir kızla özel arzular yaşanmayı bekliyor 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. saat 02.15 suları gibi bişeydi. Sabah saat 7ye kadar... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaptın yani ok Yorumla Emir8 +1 yıl Hıhı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet. Dün gece geç saatlere kadar seviştik. Yeni yıla girdiğimi bile farketmedim. O sırada başka bir yere girmekle meşguldüm 😄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki bütün yılın başka yere girerek geçecek 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhtemelen. Ama varsın öyle olsun. Çok zevkli ve çok güzeldi 😄 Her anına değer 😄 Yorumla Soran +1 yıl Tebriks karşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim. Sen yaptın mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bugün agalarla kahvaltı sonrası bowling okey yaptık sen gelmiş seks diyorsun.Testo kafa yaptı mk ne seksi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Testo ne mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Testosteron Yorumla Soran +1 yıl he tamam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yapmadım * yapsaydım tam saat 00:00 orgazm olmayı isterdim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ahahhahhashahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende o şekilde istedin galiba Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gizli olarak verebiliyoz mu, tesekkur ederim Allah razi olsun... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim karşim Allah senden de razı olsun sjxjxjz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cumlemizden kdfjg sorduguna gore sen yasamissin sanki Yorumla Soran +1 yıl Hayır meraktan sordum ahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok meraklisin bakiyorum dfkjgj Yorumla Soran +1 yıl Ederim karşim ne var Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Bosaldikk masturbasyonn seksting 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o da sayıılr karşim Yorumla 34fnry +1 yıl Himm 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cavuşu tokatlamak sayılr mı🤪 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sayılır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımmm. :)) iyi o zaman. Ne gülüyon ya öle😌😁 Yorumla Soran +1 yıl imkansızlıklar napalm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl El mahkum diyosun🤪 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk 31 ini çektim sayıılmazmı :P 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İmkanlar bunu gerektiriyorsa sayılır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha evet el makküm :P Yorumla Soran +1 yıl Ya da eline mahkum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet oda var garip ne yapsın sen yaptınmı peki Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk mastını bu gece patlatacağız sextingle😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Oooo çokzel, kolay gelsin karşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol teşekkürler gel beraber olsun 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Maalsf Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl üzdü Yorumla sedomania2 +1 yıl sen yaptın mı :/ Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sıfır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sad story AmanAliBeeey +1 yıl Üzülecek bir şey değil 😅
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Elimi becerdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sayılır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gell 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanıbaşıma Yorumla Soran +1 yıl sdfghj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende yapmak istersen her zaman kapim açık Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaptım sen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzdün Yorumla Soran +1 yıl ühüüü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuhuuuu7jiu Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla apro45 +1 yıl Yok kimse Yorumla Soran +1 yıl üzdü Yorumla apro45 +1 yıl Niye üzülcek bir şey değil ki Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gel gör ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nası görücem ahahhaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayırrr yapamadım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse yok çünkü Yorumla Soran +1 yıl üzdü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır, son seksini yaptık da akşam ilkini daha yapamadım
Gece 00.00 olmak üzere başlasaydnız hem sonuncuyu hem de ilkini hallederdiniz bi taşla iki kuş asdfgh
Gece 12ye kadar beraber durmadık ya 😂
seksnten çok daha mükemmel zevkler sevişerek yaşanır da bazı özelliklere sahip bir kızla özel arzular yaşanmayı bekliyor
saat 02.15 suları gibi bişeydi. Sabah saat 7ye kadar...
yaptın yani ok
Hıhı
Evet. Dün gece geç saatlere kadar seviştik. Yeni yıla girdiğimi bile farketmedim. O sırada başka bir yere girmekle meşguldüm 😄
Demek ki bütün yılın başka yere girerek geçecek 😂
Muhtemelen. Ama varsın öyle olsun. Çok zevkli ve çok güzeldi 😄 Her anına değer 😄
Tebriks karşim
Teşekkür ederim. Sen yaptın mı
Bugün agalarla kahvaltı sonrası bowling okey yaptık sen gelmiş seks diyorsun.
Testo kafa yaptı mk ne seksi
Testo ne mk
Testosteron
he tamam
Yapmadım * yapsaydım tam saat 00:00 orgazm olmayı isterdim.
ahahhahhashahha
Sende o şekilde istedin galiba
Gizli olarak verebiliyoz mu, tesekkur ederim Allah razi olsun...
Rica ederim karşim Allah senden de razı olsun sjxjxjz
Cumlemizden kdfjg sorduguna gore sen yasamissin sanki
Hayır meraktan sordum ahaha
Cok meraklisin bakiyorum dfkjgj
Ederim karşim ne var
Bosaldikk masturbasyonn seksting 😅
o da sayıılr karşim
Himm 🙂
Cavuşu tokatlamak sayılr mı🤪
Sayılır 😂
Hımmm. :)) iyi o zaman.
Ne gülüyon ya öle😌😁