Cinsel Yaşam Evli insanlar aldatmaya daha mı meyillidir? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Öyle gibi Evli insanlar aldatmaya daha mı meyillidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hem kiskaniyorsunuz başka kızlara bakmayi konusmayi hayal etmesini sevgili ya da evliyken bide istendinde tripler vermessen oda başkasından bulur 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Evli ya da değil aldatmak aptallıktır, pişmanlıktır, akıllı insan ne sevgilisini nede eşini aldatmaz. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum, bu insanın içinde olmalı! Sonuçta bi başkası tarafından beğenilmek ve arzulanmak herkesin hoşuna gider 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Genelde öyle oluyor evet. Ya sevmeden evleniyorlar ya da evlilik yükü ağır geliyor ya da bazılarının içlerinde var kurt 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Bence kişiliği gelişmemiş olan ztn aldatacak kapasiteye sahip olur, evli/bekar farketmez bu durum.~☆ 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet cunku bıkkınlık oluyor onlarda bıkıp aldatıyorlar 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Genelde bir heyecan arayışı oluyor sanırım.Hepsi cesaret edemez tabi 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Reçelsiz kısmı yere gelen ekmek bunu onayladı. Evet 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. özellikle evli kadınlarda bu eğilim daha yüksek gibi görünüyor 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Her evli aldatmıyor bu bir karakter meselesi musmutlu birbirine bağlı çok evli çiftler var 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet kadınlardan korkmaya başladım çok fenalar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evli insanlar evliler ile aldatıyorlar, eşlerinde ilgiyi bulamadıkları için mecburen dışarıda aynı durumda olanlar ile birlikte oluyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet evli insanlar bekarlardan daha çok tehlikelidir ben evli bir kadınla yattım 0 0 Yorumla
Oğuzhan_melikşah Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl sorsan kimse aldatmadı burada karaktersizlik derler o kdar sadıksınız yani helal olsun 1 0 Yorumla
Dentist5832 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evet gece evli olan eski sevgilim keşke senle olsaydık yazdı 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. ilgisiz kadın ilgiye kayar 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O kadar uzun süre sevgili olanlar da yapıyor 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evliyim sana katılmıyorum 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden böyle düşündün 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Emin degilim 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hem kiskaniyorsunuz başka kızlara bakmayi konusmayi hayal etmesini sevgili ya da evliyken bide istendinde tripler vermessen oda başkasından bulur
Evli ya da değil aldatmak aptallıktır, pişmanlıktır, akıllı insan ne sevgilisini nede eşini aldatmaz.
Pek sanmıyorum, bu insanın içinde olmalı! Sonuçta bi başkası tarafından beğenilmek ve arzulanmak herkesin hoşuna gider
Genelde öyle oluyor evet. Ya sevmeden evleniyorlar ya da evlilik yükü ağır geliyor ya da bazılarının içlerinde var kurt
Bence kişiliği gelişmemiş olan ztn aldatacak kapasiteye sahip olur, evli/bekar farketmez bu durum.~☆
evet cunku bıkkınlık oluyor onlarda bıkıp aldatıyorlar
Genelde bir heyecan arayışı oluyor sanırım.
Hepsi cesaret edemez tabi
Reçelsiz kısmı yere gelen ekmek bunu onayladı. Evet
özellikle evli kadınlarda bu eğilim daha yüksek gibi görünüyor
Her evli aldatmıyor bu bir karakter meselesi musmutlu birbirine bağlı çok evli çiftler var
evet kadınlardan korkmaya başladım çok fenalar
Evli insanlar evliler ile aldatıyorlar, eşlerinde ilgiyi bulamadıkları için mecburen dışarıda aynı durumda olanlar ile birlikte oluyorlar.
Karakter meselesi ama evet evlilerde böyle bi durum var.
Evet ne istekli gözü dışarı da ateşli evliler gördüm
Evet evli insanlar bekarlardan daha çok tehlikelidir ben evli bir kadınla yattım
sorsan kimse aldatmadı burada karaktersizlik derler o kdar sadıksınız yani helal olsun
Evet gece evli olan eski sevgilim keşke senle olsaydık yazdı
ilgisiz kadın ilgiye kayar
O kadar uzun süre sevgili olanlar da yapıyor
Evliyim sana katılmıyorum
Neden böyle düşündün
Yooo
Evet
Emin degilim
Maalesef
Sıkça evet
Hayir sanmam
Olabilir