37 yaşında bakireyim Kendim istemedim yani pek Aklıma cinsellik gelmedi Gezmeyi eğlenmeyi severim erkeklere ilgim pek olmadı kadınlara da Neyse olmadı yani
@conquer alakası yok. Bilmiyorum düşük libido mu ama seks gereği, isteği duymadım. Aşık olmadım hoşlanmadım kimseden yani bekaret sebebim bu. İsteseydim olurdu elbet
garip tabi o yaşa kadar nasıl duruyolar 😂😂 insan kudurur 😂😂
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınlar erkeksiz durabilir ama erkekler kadınsız duramaz diyorlar ya katılıyor musun? Yani kadın neden erkeksiz dursun cinsellik neden sadece erkeklereymiş gibi düşünüyorlar
Ya mesela teyzem işte bu yaşta bakire ben varım ama erkekler dayanamaz bakir yoktur dedi tamam da kadınalr da erkekler kadar özgür olsaydı o zaman kadınlar da bakire olmazdı dedem ona camdan bile baktırmıyormuş
teyzen hiç keşfetmemiş anlaşılan cinselliği bide sürekli baskı altında kalmış cinselliği kötü lanse etmişler o yüzden öylece kalmış korkutmuşlar belliki. ama yalnızken muhtemelen mastürbasyonun dibine vuruyodur
Haklısın ben aşırı istekliyim ya öyle diyince erkekler yapar kadınlar durur gibi kendimi garip hissediyorum belki ben bazı erkeklerden bile daha istekliyim nerden biliyorsun yani
şu sıralar bi tek sen değilsin istekli olan erkekler ve diğer kızlarda aşırı istekli. sadece tek sorun bişiler yaşayacak güvenilir birini bulamamaları. he bide güvenilir olmayan erkekler
Sen burada oldugun için öyle düşünüyorsun bakir benim cevremden 40 yaşlarında 10 kişi var ceşitli sebeb lerden dolayı evlenmeyen amcamın oğlu var 60 yaşında bakir 6 dil bilen master yapmış bir kişi
Ürettiği şey zaten yediğimiz ürünlerin özü 00,5,2 gram bunu cinsellik te kullanmaz san daha farklı düşünüyorsun daha sağlık lı zeki insanlar var bu irade meselesi yenebilir insan ben 6 yıl hiç bişey yapmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
37 yaşında bakireyim
Kendim istemedim yani pek Aklıma cinsellik gelmedi
Gezmeyi eğlenmeyi severim erkeklere ilgim pek olmadı kadınlara da
Neyse olmadı yani
Yanlış anlamayın ama herhangi ir hormonal sıkıntınız var mı? Ya da aseksüel miisiniz?
@theNitroZeuss bilmem olmadı zorladım ama sevemedim kimseyi
Zorla da olmaz
O yuzden böyle iyiyim sorunum yok gayet iyi 👌, 💯🙌🌸
Garanti veriyorum libidosu düşüktür ya da vajinismus dur yani Seks yapmaktan korkuyordur
@conquer alakası yok. Bilmiyorum düşük libido mu ama seks gereği, isteği duymadım. Aşık olmadım hoşlanmadım kimseden yani bekaret sebebim bu. İsteseydim olurdu elbet
Libidom düşük işte bilmiyorum diyorsun
İnsan kendini bilmez mı?
Bunun sorun olabileceği bilgisini kim paylaşıyor?
Bakirelik ve bakirlik ayıp bir şey değildir. Yozluk yobazlık diye adlandırılması asıl yozluk yobazlıktır.
Ben başta din konusunda idi sonra asosyallik başladı şimdi her şeyi boşladım gelişmiyorum bile zaten adam gibi dine de vermedim kendimi
Bizim işyerin de de var 60 yaşında hiç evlenemiş bakire mi diye düşünüyorum bazen 😀
neden girip olsun skismek mi gerek illa siz harbi hakediyorsunuz bazı şeyleri
garip tabi o yaşa kadar nasıl duruyolar 😂😂 insan kudurur 😂😂
Kadınlar erkeksiz durabilir ama erkekler kadınsız duramaz diyorlar ya katılıyor musun? Yani kadın neden erkeksiz dursun cinsellik neden sadece erkeklereymiş gibi düşünüyorlar
bence her iki tarafda bi yere kadar durabilir sonra duramaz çünki içgüdüsel olarak karşı cinsi isterler
tamam ama Sirf erkeğe özel bir şey değil yani dimi cinsellik istemek dayanamamak neden böyle bir laf edilmiş
çünki erkekler bunu kolaylıkla dile getirirken kadınlar söylemiyolar o.. pu damgası yememek için. oysaki iki tarafta bu konuda aşırı istekli
Dimi yani erkek garipse kadın da garip bence duran bastırmak kadın da daha kolay diye normal anlamına gelmiyor ki
kesinlikle öyle aslında kimse bastırmıyo ama kadınlar dile getirmekte çekiniyo sadece. yoksa kadınlarda en az erkekler kadar bu konuda azgınlar
Ya mesela teyzem işte bu yaşta bakire ben varım ama erkekler dayanamaz bakir yoktur dedi tamam da kadınalr da erkekler kadar özgür olsaydı o zaman kadınlar da bakire olmazdı dedem ona camdan bile baktırmıyormuş
teyzen hiç keşfetmemiş anlaşılan cinselliği bide sürekli baskı altında kalmış cinselliği kötü lanse etmişler o yüzden öylece kalmış korkutmuşlar belliki. ama yalnızken muhtemelen mastürbasyonun dibine vuruyodur
Sanki sadece erkekler seks istiyor sinir oluyorum sonuçta isteyip yapamayan erkekler de vardır hiç bir erkek boşta kalmaz ama kadın kalır gibi konuştu
yaw herkes herşeyi konuşur ne kafana takıyon
Haklısın ben aşırı istekliyim ya öyle diyince erkekler yapar kadınlar durur gibi kendimi garip hissediyorum belki ben bazı erkeklerden bile daha istekliyim nerden biliyorsun yani
şu sıralar bi tek sen değilsin istekli olan erkekler ve diğer kızlarda aşırı istekli. sadece tek sorun bişiler yaşayacak güvenilir birini bulamamaları. he bide güvenilir olmayan erkekler
Anladım yani birtek erkekler dayanamaz diyemeyiz sonuç olarak
aynen öyle dayanamayan kadınlarda çok fazla.
Garip geliyor biraz bana illaki bakire olmayan vardır 😒
Çok normal Kendine sıkıntı yapma sana normal değil diyenler üstüne çıkmak için sıra bekliyor
Soyle diyim evelniceksin vee sende kızlık zarı yok kocana ne dersin yani seni istemese hakkımı haksizmi
Haksız. Erkek önüne gelenle yapsın kadına gelince kızlık zarı yokmuş. Sende yapma o zaman
@ISSIZ_ADAM_1 +1
@ISSIZ_ADAM_1 benim * derdi senimi gerdi 😃
Dert değil etkiye tepki. Nasıl bulmak istiyorsan öyle davran
@ISSIZ_ADAM_1 o zaman sabaha akşam hadi ordan kendini işime gelir 😁
Çokta mantıklı cevaplar beklemiyordum zaten
@ISSIZ_ADAM_1 çokta *
Evlenememiş ya da psikolojik sorun olabilir kızda herkes aramaz orayi
Bakire oluna bu mu oluyor ne alaka?
Düşünmek tükenmektir. Takma kafana be ya...
kendini hissetmeyen kizlar var
Gayo bey geldi o bile kadinsi
Guy ≠ Gay
@Romantik_Biri
kendini hissetmeyen ne demek?
Kesin 'goth girl' tarzı insanlardan bahsediyordur...
Isteksiz olabilir dini açidan olabilir bakire ya da sevgilisi olmamis
@Romantik_Biri
kesinlkle dediğin gibi.
Çıkmaz sokaktaki kiz
Bence sexin tadını almayan ölene kadar da bakire kalabilir
Ne alakası var ben 40 yaşında bakire olan gördüm
Erkek var mı
Kesin vardır.
40 yaşında bakir
Evet. En azından 35 yaşında bildiğim var
Yalan değil mi
Değil gerçek. Adam yapmamış hiç
Sorunlu değil arkadaş eskiden kadın olsun erkek olsun el ele tutuşmadan ömür geçirirlerdi beraber ne oldu da insanlar bu hale geldi
Cinselliği aşmış bir çok bakir insan var
Bakir erkek zor ya
Sen burada oldugun için öyle düşünüyorsun bakir benim cevremden 40 yaşlarında 10 kişi var ceşitli sebeb lerden dolayı evlenmeyen amcamın oğlu var 60 yaşında bakir 6 dil bilen master yapmış bir kişi
İnanıyor musun gerçekten bu adamlara bakir olduklarına yalandır yani
Akrabalarım var
Denemişlerdir illaki
3 ay hiç bişey yapma aklına gelmez bir daha ne yapıyorsa insan yapıyor kendine
İyi de vücut kendi üretmiyor mu nasıl aklına gelmicek mi
@bogaalfa
aseksüel mi peki?
Ürettiği şey zaten yediğimiz ürünlerin özü 00,5,2 gram bunu cinsellik te kullanmaz san daha farklı düşünüyorsun daha sağlık lı zeki insanlar var bu irade meselesi yenebilir insan ben 6 yıl hiç bişey yapmadım
Değil kafana takma aynı şekilde devam
Ben varım garip mi şimdi bu 🤔
Hayır, neden sorun olsun her şey seks mi
Neden öyle oldun ki
Yooo neden olsun ki
Hayır niye illa yaşamış olmak mı gerekiyor
Bence garip değil olabilir
Bence değilim
Yoo normal
Yoo garip değil
Neden olsun ki
Asla