Cinsel Yaşam Penis boyutu alttan mı ölçülmeli üstten mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Doğru sonuç hangisinden alınır Penis boyutu alttan mı ölçülmeli üstten mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vajinaya girdikten sonra açıkta kalan kısımdan itibaren 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağzına sokarak ölç sen 12 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle kaç kişiyi ölçtün peki Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. alttan üstten ne ya capına çevresine kadar sacma sapan sorularıda ancak türk kızları soruyor başka bi yerde görmedim 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Üstten ölçülür tabi ki 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Başından ortasına kadar ölç 2 ile çarp en garanti yöntem😃 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar hiç ölçmedim küçük Emre'yi 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu bilgi niye gerekli ben orada kaldım bebeğem 😏 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Başında köküne doğru Altan 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Üstten ölçülür 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Üstten ölç. Zira altta dassklarida Sayar felan 😅 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Üstten ölçülür 3 2 Yorumla Soran +1 yıl O şekilde daha mı doğru bir sonuç elde edilir Yorumla mihribann1 +1 yıl Tabiki doğru olan üstten olculmesidir.. alttan bir sürü ölçü cikar Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Alttan 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. üstten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Vajinaya girdikten sonra açıkta kalan kısımdan itibaren
Ağzına sokarak ölç sen
Sen öyle kaç kişiyi ölçtün peki
alttan üstten ne ya capına çevresine kadar sacma sapan sorularıda ancak türk kızları soruyor başka bi yerde görmedim
Üstten ölçülür tabi ki
yeniyıla giriyoruz sen pipi ölçme peşindesin :D
Başından ortasına kadar ölç 2 ile çarp en garanti yöntem😃
Bugüne kadar hiç ölçmedim küçük Emre'yi
Aldığın zevke bak boyuna değil
Bu bilgi niye gerekli ben orada kaldım bebeğem 😏
Başında köküne doğru Altan
Ne farkeder ki?
Üstten ölçülür
Üstten ölç. Zira altta dassklarida Sayar felan 😅
Hiç ölçmedim valla bilmiyorum 😅
Üstten ölçülür