Benle şu an bir şey yaşayamayacağını biliyor. Evlenene kadar beklerim seni dedi. Ama geçmişinde yok yok. Canımı çok sıkıyor bu durum. Sevdiğini hissediyorum ben de seviyorum. Ama geçmişi canımı çok sıkıyor. İlerde benden sıkıldığında eski hayatını özler ve döner mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyleleri bakire temiz kızla evleniyor tam da istediği sensin. Ama aldatmaya çok müsait. Eski hayatına sünger çekmesi imkansız kimse geçmiş geçmişte kaldı demesin. Şahsen benim hayatımda 1 kişi oldu ise evleneceğim kişinin hayatına giren çıkan kişilerin sayısı da önemli onlarla ne yaşadığı da. Ben bakire kız olarak bakir erkek istiyorum en doğal hakkım. Sen de bence senin gibi ilişki noktasında çok şey yaşamamış birini tercih et ve kafa olarak da uyuşmazsiniz.
38 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle diyodum ama aşık oldum maalesef ki
Cevap sahibi+1 yılEmin ol çok daha büyük aşklar bittiyor. Herkes unutuluyor bir şekilde ölüm dahi unutuluyor yokluğa alışıyorsun. Daha fazla bağlanmadan bence geçmişi bu derece kabarık olan birini seçme. Dediğin gibi ben geçmişe de bakılması taraftariyim ha belki bu devirde bakir erkek bulmak zor olabilir veya ilişki noktasında yalan söyler yaşamadım diyip yaşamıştır onu artık Allah bilir ama en azından ilişki sayısına da bak mesela neden o kadar kişiyle beraber olmuş? Bu bence psikolojik rahatsızlık. Sorun neymiş her şeyi açıklasın sana. Kafana yatarsa bi bakarsın ama kesinlikle geçmişi sorgula
Soran+1 yılSayısını kendi biliyo mudur ondan bile değilim maalesef. Düştüğüm durumu kendim bile kabullenemiyorum ama haklısın
Cevap sahibi+1 yılPlayboy mu bu? Yani baba parası mi yiyor mesleği falan var değil mi kendi çabalarıyla bir yerlere gelmiş biri mi babası sayesinde mi
Soran+1 yılKendi parası da öyle ahım şahım bi malı mülkü yok. Ama kazandığını böyle harcamış zamanında
Cevap sahibi+1 yılDikkat et , kararı sen vereceksin. Ama çok daha bağlanmadan bence bittir. Biz ne desek boş sen muhtemelen kalbinim sesini dinleyip ilişkiye devam edeceksin hayırlısı olsun sizin için
Soran+1 yılUmarım kalbimin sesini dinlemem çünkü mantığım resmen çığlık atıyor yspma diye. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin geçmişi çok önemli değil bence. Hatta deneyimi olması iyi ama şurada dikkat edeceksin. Evlenmeden yatmayacaksın yoksa senden istediğini alınca başkalarına zıplar
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle de zıplar gibi geliyor işte. Alışmış sonuçta bekler mi beni birkaç sene
Cevap sahibi+1 yılBeklerse seni seviyordur beklemezse iyi ki vermedim dersin bir şey kaybetmezsin
Soran+1 yılİşte çok şey kaybederim. Ben bu konularda çok slağım. Aldatılırsam kendime gelemem
Cevap sahibi+1 yılyanlış kişiyle evlenmekten iyidir aldatılmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmişin neyse geleceğin de odur sen neden inci gibi temizken pisliğin birini isteyesinki
16 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum çünkü. Büyük konuştuğum bir konuydu bu benim bir de
Cevap sahibi+1 yılAşk meşk yok kardeşim sen başkasının içinde terleyen birini arzu edecek kadar düştün mü
Soran+1 yılÖyle olmuyo işte ben de senin gibi diyordum. Şu an dünyada başka bir erkek yokmuş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılO işler geçici bende aynı böyle bir şey yaşadım ve şu an gram bir şey hissetmiyorum
Soran+1 yılİnşallah geçer
Cevap sahibi+1 yılİlerde çok sorun olacak sana söyleyeyim evlendikten sonra sürekli geçmişi aklına gelecek bu yüzden kendin gibi temiz birini bul ben mesela hiç öpmedim bile birini bu yüzden kendim gibisi ile evlenirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemiyorum öyle şeyler kızlardan kendimde böyleyim. Bence sende isteme güven vermez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır elbette adam o hayata alışmış uygun değil o tipler ciddi ilişkiye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmişini seyrelt
00 Yorumla
+1 yılYaşanır
10 Yorumla
+1 yılYaşanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Biraz zor olur
00 YorumlaYasamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaşanır
00 Yorumla