Eşiniz bugün çok yoruldum bugün o işi yapmayalım dese tepkiniz nolurdu? Ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlayışla karşılarım
129 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun olması gereken bir davranış 👏🏽
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bencilliğin lüzumu yok evlilikte
Soran+1 yıl👏🏽👍🏽
- +1 yıl
Dertleselim dersen yazabilirsin ❤️❤️
Soran+1 yılDerdim yok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Bu hayatta hic olmasın inşallah 🙃
Soran+1 yılAmin amin inşallah sağol cümlemizin olmasın
- +1 yıl
Amin. Dc oynayalım mı
Soran+1 yılAf buyur? Dc nedir? 😅
- +1 yıl
😀😀 doğruluk cesaret yani
Soran+1 yılHa tamam şimdi oldu anladım 😂😂 yok ya gece gece oyun havasında değilim şimdi, sağol 😊
- +1 yıl
😀😀 anladım gece gece bende de biseler var rahat durmuyor anladın sen :D sende durumlar nasıl peki :)
Soran+1 yılBen gayet iyi vede rahatım 😄
- +1 yıl
O zaman sen rahatlamissin o konuda. Yeni mi yaptın doğru söyle :D
Soran+1 yılAh ah deli mi ne 😂 ne alaka yaw… yürü git işine bakta rahatlamana bak, tövbe tövbe. Sanki ben azdırmışım da benden pas bekliyor 😂 yanliş adres söyleyim ben sana
- +1 yıl
Yok be senin yeşil ışık yaktığın yok umit beklemiyordum ben zaten. Libido saatleri bilirsin bu saatler :)
Soran+1 yılHa iyi o zaman anladım, sana geçmiş olsun o zaman ne diyim 😅
- +1 yıl
Gecse keşke zabaha kadar devamke :D evlilik yasarsam karim yandi gercekten nolcak bilmiyorum :D
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin inşallah ne diyim, senin gibi biri olursa sıkıntı olmaz 😉
- +1 yıl
Amin cumlemizin inşallah. Tabi dengim olursa sorun olmaz ;) öyle birini bulmak da zor. Kadınlar istekli mi acaba bilmiyorum
Soran+1 yılHer kadın bir değil tabiki… biraz şans meselesi tabi 😖
- +1 yıl
Yatakta ateşli cevreye masum bir kadın yok mu yaaaaa cok mu sey istiyorum ben :D
Soran+1 yılKalbin temizse Allah gönlüne göre verir merak etme sen, çok şey istemiyorsun tabiki ☺️
- +1 yıl
Amin inşallah. Sen nasıl birisini isterdin :)
Soran+1 yılBeni her daim seven isteyen arzulayan birini isterim ☺️
- +1 yıl
Senin sadık sevdigini her an isteyen doyumsuz ve mükemmel biri olduğunu hissediyorum ❤️😉
Soran+1 yılNasıl hissetirebildim bilmiyorum ama evet doğru ☺️ neyse bana müsade uykum geldi artık. Bendeniz kaçar. Bu hoş güzel sohbetin için ayriyeten çok teşekkür eder ve iyi geceler diliyorum 🤗
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim ❤️😊 hayırlı geceler diliyorum. Musait olursan bi mesaj atarsın sonra devam ederiz bu guzel sohbete 😉😘
- +1 yıl
Teşekkür ederim ❤️
En İyi Cevaplar
u +1 yılO an kimsenin gerdek görcek hali olmaz heralde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılŞart değil dimi? 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılo zamana kadar beklemişim 1 saniye daha bekleyemem ne yapar ne eder koluma serum takar enerjimi toplar ve yapmak isterim. el insaf be ertelenilir mi o gece
01 Yorumla
Soran+1 yılEl insaf sanada be karına sen nasıl o yorgunlukta kıyabilirsin… keyif ve zevk vermez ki. Bencilce hareket bu bence 😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. anlayışla karşılardım onun istediği gün ve saat yapardık aktivitemi kalmadı başka
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun olması gereken bu bence 👏🏽👍🏽
+1 yılHerkes yapmak ister. Kimse bacı kardeş gibi olmak için evlenmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen sorumu anlamadın herhalde
- +1 yıl
Benim değil kocan olacak adamın anlaması önemli.
Soran+1 yılNe kadar zekisin, bunu düşünemedim. olursa bunu aklıma yer edip soracam ona. Sağol valla 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorgunluktan bir şey anlaşılmaz ki. Aceleye gelir ne olduğunu anlayamaz insanlar. En iyisi ertesi gün 😌
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi aynen bencede
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şart değil tabi ki, başka zaman da yapılabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum
+1 yılZaten o yorgunlukla keyifte vermez daha dinç bi halde yapılması doğru olur
012 Yorumla
Soran+1 yılŞart değil yani dimi? ☺️
- +1 yıl
Şart filan yok akışına isteğe göre
Soran+1 yılAynen öyle katılıyorum sana ☺️👍🏽
- +1 yıl
Gerekliymiş şartmış gibi düşünüp yapılan hiç bişey keyif vermez güzelde olmaz
Soran+1 yılZaten her şey bu işte dahil olmak üzere güzellikle olur 😊
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ve de zamanı yok bu işlerin içinden geldiği gibi içinden geldiği zamanda o yüzden akışına bırakmak çok güzel oluyo
Soran+1 yılİlk gece yorgun olursun o işi yapmak istemezsin anlarım vede saygı duyarım, anlayışla karşılarım fakat yorgunda olsan güzel güzel doya doya sevişerek sarılıp uyumak isterim sadece 😅🙈 oda çok olmaz herhalde değil mi?
- +1 yıl
Tabi ki ön sevişme olarak gayet güzel olur ilk geceden direkt konuya başlamak yani anlamsız olur sanki sadece cinsellik için evlenmiş gibi
Soran+1 yılSen ne düşünüyorsun bu konuda bilmiyorum fakat sencede ön sevişme seksten daha güzel ve etkileyici değil mi zaten?
- +1 yıl
O konuda aynı düşünüyoruz cinsel birleşim seksin final bölümüdür önce çiftin birbirlerini yaşaması daha güzel tensel ve ruhsal olarak
Soran+1 yılAynen öyle 😂 neyse bendeniz kaçar uykum geldi artık, bu hoş güzel sohbet için ariyetten teşekkür ederim ☺️ iyi geceler diliyorum🤗
- +1 yıl
Bende teşekkür ediyorum iyi uykular güzel rüyalar diliyorum
+1 yılGerdeğe kadar bekleyen var mı hâlâ?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
İki taraftan biri gerdeğe kadar beklediyse o iş olur. Yorgunluk filan kalmaz olayın heyecanıyla
Pek hoşuma gitmese de erteleyebilirim sanırım
018 Yorumla
Soran+1 yılYani bencede saygı duymak gerek 😊
Soran+1 yılYani tabiki 😄
Soran+1 yılKesinlikle öyle katılıyorum sana 😉 her şey bu işte dahil olmak üzere güzellikle olur
Soran+1 yılYok canım ne evlisi, evli olsaydım burada işim olmazdı benim. Sen evli misin peki?
Soran+1 yılAnlıyorum seni 😊
Soran+1 yıltamam konuşmayalım, zorlamıyorum ki zaten 😅
Soran+1 yılEvet fark ettim tşkler 😊 ama özelden görüşmekte niyetim yok benim, ondan yani ☺️
Soran+1 yılAnlayışın için teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılNe demek ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılBeni aldattığını düşünür boşarım
013 Yorumla
Soran+1 yılYok artık daha neler sende 😂 yuh daha ilk geceden hemde, tövbe yarabbi 😂
- +1 yıl
Devir kötü
Soran+1 yılDevir kötü tabi ona lafım yok ama eşin olacak eşin kalkıpta ilk günden istemiyor diyede andatıyor seni anlam taşımıyor tabiki. Boş senaryo kurma kafanda 😅
- +1 yıl
Kafamda çok deli senaryolar var
Soran+1 yılBelli belli 😂 yok et onları, sil kafandan
Soran+1 yılOhhh sen belli ki zor bir insansın ben sana yardımcı olamam şahsen 😂
- +1 yıl
Demeden bunu bilemezsin sjs
Soran+1 yılYok sağol almayım ben 😄
- +1 yıl
Korkma hadi bekliyorum 😃
Soran+1 yılBoşuna bekleme ☺️
- +1 yıl
Çok nazlı çıktın be 😃
Soran+1 yılYok be nazlı olmam ile alakası yok. Ben kimseyle özelden görüşüp konuşmuyorum 😉
- +1 yıl
İlk cesaretini benimle yapabilirsin 😃
+1 yılTecvuzmu edeyım yorulmus demek kı
11 Yorumla- +1 yıl
tecavüz et
Bomboş sorularda bugün😪
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hemen ister misin
02 Yorumla
Soran+1 yılO anki duruma bağlı bence… yani yoruldum ve yorgunsam eğer sırf sevişerek uyumak isterim. Enerjimi toplayıp ertesi günü ilişkiye girmek isterim mesela 😅
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli misin bebeğim
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmuyor ztn cogu kişide o gece
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor biliyorum fakat sence şart mıdır değil midir onu soruyorum ben 😅
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Bnce gereksiz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gereksiz? Seks mi? 😅
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Boş yapma karı yat
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadan ormantikmişsin sen ya 😂😂 Allah seni alana sabır versin 🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil mia
00 Yorumla
+1 yılAğzını yirtarim
025 Yorumla
Soran+1 yılYok artık daha neler sende 😲
- +1 yıl
O düğün o iş için yapiliyo
- +1 yıl
Sonra istediği kadar yatsin
Soran+1 yılYuh… sinirden gülesin geldi tövbe yarabbi
- +1 yıl
Napacaklar o gece pisti mi oynayacaklar
- +1 yıl
Ben işimi görürüm o da uyuya biliyorsa uyusun
Soran+1 yılYahu düğün telaşydı düğün günüydü bunlar insanı yıpratır. O işi yapabilmek için hele ki ilkse enerji gerekir. Yok derse zorlama sadece güzel güzel sevişilir. Fakat o işi en geç ertesi günü yapılmalı 😅
- +1 yıl
Ertesi gün olursek bugünün işini yarına bırakamam mümkün değil
Soran+1 yılAhaha çok enteresan ve bencil birisin sen. Seni alan Allah yardım etsin 😂
- +1 yıl
Yirmi otuz sene dinlenecem o gece yorgunum telaşım var diyecem. ya da diyecek. Keser atarım zavalliyi
Soran+1 yılBen senin yerinde olsam evlenmeden bu mevzuyu aç, bir şartım var de, oda evlendiğimizde ilk günü o işi yapacağız de 😅 kız korkmasın hazırlıklı olsun diye sana tüyo veriyorum, yanliş anlama beni 😅
- +1 yıl
Bence sana yapılsa ölene kadar söylersin beni ilk gece uyuttum diye
- +1 yıl
Ömrün boyunca düğün videosunu izlersin o gün dugunde kim vardı kocam benden ayrılınca gerçekten lavaboya mi gitti diye
Soran+1 yılBu yorumuna yanıt veremedim nedense çünkü ne diyeceğimi bilemedim 😂
- +1 yıl
Hakliyim çünkü 💪
Soran+1 yılHı hı tabi tabi aynen haklısınız beyfendi 😂
- +1 yıl
Bak sen şimdiden hayalinde, olmayan düğünün videosunu izledin bu senin damarlarındaki asil kanda mevcut olan bı duygu
- +1 yıl
Sen şu an içinden sevgiline hesap soruyosun ama bunu sakliyosun
Soran+1 yılSen bence kafanda kendi kendine senaryo kuruyorsun, anlayamıyorum ben seni açıkcası 😅 ya da söylediklerin kafam almıyor kusura bakma 🙈
- +1 yıl
Hoş görü kültürümüzde var ama o gece o konuda hoşgörülü olamam o kadar sende olamazsın bu kadar
- +1 yıl
Gerdek gecesi uykusu geleni yorgun olanı anliyosun ama beni anlamıyorsun çok ilginç 🤔😂
Soran+1 yılAhaha bak bu son yorumun hoşuma gitti 😂
- +1 yıl
Hoşuna gidiyo ama halı aynı şarkıyı caliyon
- +1 yıl
İyi geceler ben uyur nasıl olsa gerdek gecesi değil
Soran+1 yılSağol Sanada iyi geceler ☺️
+1 yılŞarttır şarttır
05 Yorumla
Soran+1 yılBu bencillik değil mi sence?
- +1 yıl
Bence değil çünkü seks bir kültürdür
Soran+1 yılO gece olmazsa ertesi günü olur bence