Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler kadınlara bakarken organı kalkıyor ama kızlarda belirti yok mu? Zihinsel zevk mi alıyoruz sadece? Eşit olmaması çok kötü saçma 😐😐😒😒
Islanma oluyor mu? Yani erkekler bakarken çok zevk alıyorum kadınlara organı kalkıyo felan ama kadınlarda böyle mi? Ben açık giyinmediğim için bilmiyorum bu konuda eşit miyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben miyobum net seçemiyorum, o yüzden de böyle bir şeyle karşılaşmadım.😂😂
Ben kalçalarıma ve bacaklarıma bakılmasından çok hoşlanıyorum
türkiyede en kötü kalçaya bakarlar ztn
@49Expert evet hemde çok bakıyorlar
evli isen dahada cok bakarlar
Sa laklar diyor musun nasıl bakıyorlar 😂
@asiprens2905 yok ya demiyorum çünkü çok hoşuma gidiyor bakılması
@49Expert evliyim cidden acayip bakıyorlar
Merak ettim seni
Sizde ialaniyosunuzz bakarkenn
Emin misin siz kadar değil işte ya.
Eşit olmak isterdim
Islanmak mi isterdinn yani surekli
Yani o da kötü tabi de aldatılmış hissediyorum erkekler kızlara bakarak zevk alıyor sürekli ben niye bakıştan zevk alan bir varlık değilim sürekli sevgilim olsa eşit değiliz 😒😒 ikiyüzlülük gibi ayrıca 😒😒 pantolonu içinde neler oluyor asla bilemicem. Nası birini sevicem?
Bisey hissetmiyomusun yanii anlayamiyomusunn
Yo ben hissizim zaten
Ozamn his olamlii
Sizin de kabarıyor ama kocaman oluyor
Hissetmiyorum ben eşit değiliz demek ki çok sinir bozucu
Niye ki
Bakışlarımla boşaltırım seni
Tamam öyle olsa bile her zaman olmaz işte eşit değiliz bu çok sinirimi bozuyo her zaman bakarak zevk alacaksın kızlardan ben niye sürekli zevk alan birvarlık değilim. Niye sınırlı ve zor temas olmadan zevk almam?
Sen bakışlarımdan zevk alacaksın boşaltıcam seni diyorum ters anladın, buradan da çok ta detaylı açıkca yazılmıyor ki her şey
Yok ters anlamadım gayet anladım neden sürekli öyle olmuyor diye aldatma konusunda sordum bunu da boş ver sen
Bazı kelimeleri buradan açıkca yazamadığım için tam iletişim kuramadık
Elbette açık olunca su akıyor
Zihinsel zevk ve ıslaklık
kimsenin organı bakmayla kalkmaz bence
Bi bakıştan bile kalkıyordu ama ergenlik zamanınızda bile ben bunları affedemem 🤭🤭
Sizde ıslanırsınız
Almasa giyimez bence
Ipıslak olmak lazımdı o zaman
Eşit değiliz galiba öyle bişi olmadığı için
Soru icinde soru var gibi
Sen icmasiri giymeden cikip ve bakanlardan zevk almiyormusun
Zihinsel zevk alırım ama erkekler kadar fiziksel reaksiyon göstermiyosak eşit değiliz erkekler daha çok aldatıyor demek oluyor bu. Bu da sinirimi bozuyor. 😒😒 mesela eşit değiliz. Kadın hep zevk alacak konumda olamaz çünkü hep açık giyinemez. Ama erkek sokağa çıksın hemen organı kalkar. Ben sürekli aldatılacak mıyım? Neden eşit değiliz? Zihinsel zevk ile yetinmek zorunda mıyım eşit olmak için? Erkeklerde de zihinsel zevk var zaten üstüne organları kalkıyor başka kızlara. Bu da erkekler kızları daha çok aldatır demeye itiyor beni güvenip sevemiyorum :(
Inan bu devirde kizlar daha. cok aldatiyor kizlarinda meme ucu dikeliyi vajina dudagi sisiyor birde kilot yoksa vayki vay gelsende konussak birazdmdmdmddm
Ya bunlar seni düşündürmüyorişte fark bile edilmiyo sanırım. tamam doğru öyle ama erkeklerde daha çok sanki ya.
Neden gelmiyondmdmdm
İşim kısa uzatmaya gerek yok ne gelcem uzatma baskasına git
Hiç sanmam
Niye böyle eşit değil çok sinir bozucu
Neden sinir bozucu
Eşit olmamız lazımdı sevgilim birine bakarken zevk alacakken bana bakılanlardan zevk alamayacak mıyım? O her daim aldatacak demek bu. Ben zihinsel zevk ile yetinecekmiyim
Neden aldatsın, sen de evde yatakta değişik kıyafetler giyersin
Öyle değil. O baktığı her kızla beni aldatmış oluyor. Ben bakışlardan zevk alan bir varlık olmalıydım. O her şeyden zevk alan bir varlık çünkü. Ben bi de ona özel zevk verici şeyler mi yapacam 😂😂 komik ya
Başkaları mı sana bakıp zevk alsın istiyorsun
Hayır o zaten oluyor anlamadın mı. Erkekler kızlara bakıp zevk alıyorrr
Kızlar erkekler onlara baktıgını görünce hissedince erkekler gibi zevk almıyor ise bu haksızlık. Erkekler zevk aldıgı için alsatmış oluyor sokağa çıksak beraber. Ama ben de bakışlardan zevk alan bir varlık olsaydım ıslansydım sürekli eşit olurduk
Zevk alınmaz ben de herkesten, sadece güzel olunca bakarsın, sen xd yakışıklı erkek görünce bakarsın o kadar
kadın değil misin
Açık değilim dedim
dene bi ozaman bilemedim şimdi döxlx
Belki olabilir
Olabilir
Sen açık misin kapalı mı
Açığım da hiç öyle açik giyinmedim zevk alacak kadar
Sen nasıl zevk aliyon onu anlamdim ya da yanlış anladım 😀
Ben almıyorm yanliş yazdım. Erkekler zevk alıyorum kadınlara bakarken ama kızlar açık giyinince fiziksel belirti yoksa eşit değiliz demek bu saçma geliyor sevgilim herkızdan bakarken bile zevk alırken benim de bakışlardan zevk alan bir varlık olmam gerekirdi
Bir haksızlık var burada
Yaratılış farkı ama kadınlardan da ıslanan oluyordur sadece belli olmaz
Öf saçma ya her daim aldatılış içinde mi olacam
Saçma ya da değil olanı söyledim