Cinsel Yaşam Orgazm olduktan sonra sağ bacamda titremenin devam etmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 5 dk dır titriyor😀 Orgazm olduktan sonra sağ bacamda titremenin devam etmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani o kadar uzun sürer mi bilemedim 0 0 Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Nasıl yapıyorsunuz siz? Daha önce hiç kendimi tatmin etmedim. Sevgilim bile olmadı afedersiniz niye böylesiniz?😶 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence fazla kalmışsın birde mastürbasyon ı nasıl yapıyorsun yastığımı sürüyorsunuz onu bilirsek değişik metotlar söyleriz 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Biri mi titretti yoksa sen masturbasyonla mi titeettin 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mastürbasyonlaa Yorumla citcatcot +1 yıl Ellerin hünerli de sene 😂😂 biri boşaltınca peki boyle titriyor musun? Yorumla citcatcot +1 yıl Geçti mi titreme :D Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal çok zevk almışsın bir anda rahatlama ve rahatlama öncesi kasılmaya bağlı bu 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Aynen bacaklarimin diz ustun de ve belimde ciddi titreme kasilma oluyor 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne zamanın birikimi var?Elle buysa dille neler olur kim bilir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle şeyleri okuyor olmak bile aklımı çeliyor günde 5 defa mst yapsam yine yetmiyor nasıl baş edicem ben bu istekle 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk defamı mastürbasyon yapıyorsun ya da bu sefer farklı bişey oldumu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer orgazm olmam daha uzun sürdü uzundan ziyade konsantre olamadım bayaa uğraştım sjnsnsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm muhtamelen boşalmak için çok zorladın kastın kendini ondan olmuştur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama güzel bişey otgazm olurken titremen inlemen vs Yorumla Soran +1 yıl Kastım bayaa 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama pek memlun olmuş gibi değilsin yetmedimi 1 posta yoksa Yorumla Soran +1 yıl Kime yeter kiiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısınn ikinci için hazırlanıyormusnn Yorumla Soran +1 yıl Duş alıcam bugünlük es geçiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa kendine niye haksızlık ettin Yorumla Soran +1 yıl Titreme sinir etti 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçer o 2. yi yapınca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamısınn Yorumla
Tabicnmtabi2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Uyuşma olurda titreme değişik 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Knk anlamadım bende ilk kez oldu normalde kasılır Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Hahaha nasıl bacak o etkisinde kalmış nasıl orgazm olduysan artık 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal bende hep olur bacaklarımda. Orgazmın etkisi 3 11 Yorumla Herakkles +1 yıl O kadar sürüyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Herakkles ne sürüyor mu Yorumla Herakkles +1 yıl Titrene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Herakkles evet Yorumla Herakkles +1 yıl Sevhikin mj esin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Herakkles eşim Yorumla Herakkles +1 yıl Me sıklıkla yapıyorsunuz haftada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Herakkles en az 3 Yorumla Herakkles +1 yıl Yeni mi evlisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Herakkles yeni daha Yorumla Herakkles +1 yıl Ne kadarlik Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Hiç anlamadım valla neler yaşıyorsunuz siz 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bi doktora git normal degil 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha yok mu diyor sanırım 😂 0 0 Yorumla
Kuzyoterapi21 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet doğal olarak olabiliyor zevkin devamı 😊 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öpeyim geçsin gel 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Film mi izledin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sekste mi oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mastürbasyonda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyiyimiş oral yaptırmak ister miydin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ayak parmağın prize girmiş olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha.. iyi başarıyosun üst seviye Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Karadenize bağlanmış bacağın 0 0 Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Mükemmel bir sey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi mükemmel yaa canım şey sinir etti nsjs Yorumla FreeDad +1 yıl Bu kadar zevk almış olman harika yani Gerçekten böyle yanımda olsa bı kadın aşırı zevk alırım bende Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl mastmı yaptın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Skrt050 +1 yıl ne güzel iştee rahatla biraz, birlikte olmadın mı hiç? Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O nasıl bir orgazm öyle 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Walla bende anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Yeni trendmiş sjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha titreşimden al bacağı Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim video atsana bi nasıl titriyor bacağın 😝😝 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evettttt ben meraklıyım bakıyım Yorumla Soran +1 yıl Yok yok fazla merak iyi değilmiş diyorlar jsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyidir iyi merak olmasa hiç bir şey olmazdı Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fazla kasılmaktan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Partner mi mastürbasyon mı Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Partner ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yani o kadar uzun sürer mi bilemedim
Nasıl yapıyorsunuz siz? Daha önce hiç kendimi tatmin etmedim. Sevgilim bile olmadı afedersiniz niye böylesiniz?😶
Bence fazla kalmışsın birde mastürbasyon ı nasıl yapıyorsun yastığımı sürüyorsunuz onu bilirsek değişik metotlar söyleriz
Biri mi titretti yoksa sen masturbasyonla mi titeettin 😂😂😂
Mastürbasyonlaa
Ellerin hünerli de sene 😂😂 biri boşaltınca peki boyle titriyor musun?
Geçti mi titreme :D
Normal çok zevk almışsın bir anda rahatlama ve rahatlama öncesi kasılmaya bağlı bu
Aynen bacaklarimin diz ustun de ve belimde ciddi titreme kasilma oluyor
Ne zamanın birikimi var?
Elle buysa dille neler olur kim bilir?
Böyle şeyleri okuyor olmak bile aklımı çeliyor günde 5 defa mst yapsam yine yetmiyor nasıl baş edicem ben bu istekle 🤦♂️
İlk defamı mastürbasyon yapıyorsun ya da bu sefer farklı bişey oldumu
Bu sefer orgazm olmam daha uzun sürdü uzundan ziyade konsantre olamadım bayaa uğraştım sjnsnsn
Hmm muhtamelen boşalmak için çok zorladın kastın kendini ondan olmuştur
Ama güzel bişey otgazm olurken titremen inlemen vs
Kastım bayaa 😀
Ama pek memlun olmuş gibi değilsin yetmedimi 1 posta yoksa
Kime yeter kiiiii
Haklısınn ikinci için hazırlanıyormusnn
Duş alıcam bugünlük es geçiyorum
Aa kendine niye haksızlık ettin
Titreme sinir etti 😀
Geçer o 2. yi yapınca
Ordamısınn
Normal zevk aldığından atar damar gibi istemsiz titrersin.
Uyuşma olurda titreme değişik
Knk anlamadım bende ilk kez oldu normalde kasılır
Hahaha nasıl bacak o etkisinde kalmış nasıl orgazm olduysan artık 😂
Normal bende hep olur bacaklarımda. Orgazmın etkisi
O kadar sürüyor mu
@Herakkles ne sürüyor mu
Titrene
@Herakkles evet
Sevhikin mj esin mi
@Herakkles eşim
Me sıklıkla yapıyorsunuz haftada
@Herakkles en az 3
Yeni mi evlisiniz
@Herakkles yeni daha
Ne kadarlik
Kendi kendine mi yaptın 🫣🫣🫣
Hiç anlamadım valla neler yaşıyorsunuz siz
Solu da titretelim :)
O zevk sızlıyor o boşlukta..
Bi doktora git normal degil
Normaldir herhalde
Daha yok mu diyor sanırım 😂
Kendini tatmin ettiysen normal
Evet doğal olarak olabiliyor zevkin devamı 😊
Çok iyi. titresin , rahatla gevşe
Öpeyim geçsin gel
Film mi izledin
Sekste mi oldun
Mastürbasyonda
Çok iyiyimiş oral yaptırmak ister miydin
ayak parmağın prize girmiş olmasın
Yok artık sjsj
hahaha.. iyi başarıyosun üst seviye
Uzun zamandır yapmıyor muydun?
En güzel orgazm titrerken
Karadenize bağlanmış bacağın
Mükemmel bir sey
Nesi mükemmel yaa canım şey sinir etti nsjs
Bu kadar zevk almış olman harika yani
Gerçekten böyle yanımda olsa bı kadın aşırı zevk alırım bende
mastmı yaptın
Evet
ne güzel iştee rahatla biraz, birlikte olmadın mı hiç?
Normal
Felc oldun
Ohh ne güzel işte
Normal
Normal
normal
Böyle eşim olmasını isterdim
Evet
Tam olmuş desene
O nasıl bir orgazm öyle
Walla bende anlamadım
Yeni trendmiş sjjs