2 aylık bir sevgilim var ve maalesef cinsel organı küçük cinsellik yaşamadık hiç görmedim henüz dün konuşurken laf arasında küçük ama kalın olduğunu söyledi birden soğudum kendisinden bundan önceki sevgilimin boyu kalkık şekliyle 16ydı ve gözümü doyuruyordu görselliğe önem veren biriyim bunu duyunca modum düştü diyip uyudum hâlâ yazmış değilim kendisine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Belki adama küçük, sana büyüktür. Türkiye de erkeklerin çoğunluğu kendilerini anatomi videolarıyla kıyasladıkları için ve tecrübeleri az olduğu için küçük düşünmesi normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu hiç penis görmemiş bir kadına söylesen bir nebze normal karşılarım ilk sevgilim değil ilk sevişeceğim ilk kez penis göreceğim biri de değil bundan öncekileri baz alıyorum ve diğerlerinin yanında haddinden fazla küçük duruyor
En İyi Cevaplar
+1 yılseks sadece penisle yapılan bir şey değil ama penis boyu göz doyurması açısından önemlidir muhakkak. Hem blowjob veya oral için de. Ama eğer partnerin seni yatakta farklı dokunuşlarla doyurabiliyorsa penis boyunu dert etmezsin diye düşünüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef terk ettim inan penis boyu önemli düşünsene ağzımı dolduramayacak şey şeyimi nasıl doldursun
- +1 yıl
e tabi yani boğazına kadar girip nefesini kesmeyecekse lolipop gibi oynanmaz herhalde. :)
ancak yorumlarını okudum. Küçük göğüsler tamam bazen güzel olur emmesi dillemesi sıkması ama sıkıştırıp arasına sokabilecek kadar da büyük olmalı
Soran+1 yılYa bilmiyorum aşırı soğudum gördüm bir de çünkü gerçekten küçük eskisi geliyor aklıma büyük ve kalındı bu beni öğürtmez bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük göğüslü kızlarla küçük pipililer ölümüne kapışır
95 Yorumla
Soran+1 yılBenimki vücuduma göre ideal ayrıca mememi adama sokmayacağım ama o bana girecek meme cinsellikte çok da etkili bir şey değil sonuca bakılıyor daha çok tabii ki büyük meme seven vardır ama kimse bugüne kadar memen küçük seninle olmam bana zevk veremezsin demedi
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin organına takılıyor sen bilirsin
Soran+1 yılAyrıca memem 80 damızlık inek değilim daha ne
- +1 yıl
Küçük memeli garilar bir adım öndedir. İnek biciği gibi memeniz, değirmen taşı kıvamında goca götlü halinizle kıskanmayın bakiiim 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki garilari 🤪
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle ayrıl kız, söylede benim gibilerin değerini anlasınlar. Değer görmeyi hak etmeyenlere değer veriyor erkekler söylede bir pişman olsun
51 Yorumla
Soran+1 yılAşkım sana noldu neyin var
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani seni tatmin etmeyecekse hayır kurumu değilsin
012 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle edecek gibi durmuyor
- +1 yıl
O zaman gerekte yok ben hayır kurumu değilim benim zevklerime uymuyorsa olmam bir kadınla
Soran+1 yılKesinlikle eskisi gibi dönmüyorum buluşma planı yapardım görene kadar penisini artık yapmıyorum yavaş yavaş koparıcam
- +1 yıl
Canlı mi gördün gerçek mi? Valla kadının içi dolmadiktan sonra zevk zor alıyorsunuz
Soran+1 yılFotoğraf istedim konuşuyorduk laf arasında küçük olduğunu söyledi ben de inanmadım dalga geçiyor dedim herhalde fotoğraf istedim önce atmadı ısrar edince attı öyle gördüm ve hayal kırıklığı
- +1 yıl
Fotoğraf bazen yanıltır ama yine de sen bilirisn kalkmış hali bile kucuk mu
Soran+1 yılYani kalkık haliydi herhalde onu sormadım emin olamadım ama küçük
- +1 yıl
Sorsaymissin:) kalkık hali bile sana bunu hissttirdiyse olmaz içine ağzını dolduracak sokunca kokleyince hissedecek kadın bir ohh çekecek
Soran+1 yılAynen ya boş ver yok muhatap olmak istemiyorum farkında zaten yavaş yavaş keser oda alakasını
- +1 yıl
Yaşın kaç bu arada da bide erkeign yaşı kacti?
Soran+1 yılBen 26 o 29
- +1 yıl
Sal gitsin:) daha gençsin neler neler var
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılEvli sevgilim ile birlikte olduğumds o da çok büyük diye benden ayrılmıştı. Kadınların ayarı yok buna kanaat getirdim 🤣
07 Yorumla
Soran+1 yılBüyük benim olsun bırak ya
- +1 yıl
Büyük olunca kaçıyorsunuz küçük olunca kaçıyorsunuz naptığınız belli değil 🤣🤣
Soran+1 yılBüyükten kaçmışlığım olmadı şu ana kadar ama denli küçük bir şeye daha önce hiç denk gelmedim oğlum gerçek küçük
- +1 yıl
Görmek için mikroskop mu kullancaktın 🤣🤣
Soran+1 yılYok be terk edeceğim görünce kahkaha atarım ben iyi ki hiç sevismedim iyi ki
- +1 yıl
Sizi anlamak gerçekten zor 🙈
- +1 yıl
Yeni birini bulduğunda ilk olarak kaç cm olduğunu sorarsın artık 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel anlamda Sürekli birlikte olmayı düşünüyor musun bu kişiyle
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYani önce birlikte olsaydın tatmin etmediyse ayrılsaydın
Soran+1 yılBilmiyorum diyor ki ben iyiyim şu ana kadar kimse kötü demedi ama inan çok küçük ve itici
Cevap sahibi+1 yılHmm ben bile adamın şeyini merak ettim bir erkeğin ne kadar küçük olabilir ki 😂 sana bir şey söylemem ama sapıkça bulma. Benimkini yorumlamak ister miydin? Merak ediyorum küçüklük kıstasını
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim şu ana kadar gördüklerimden küçük işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrıl tabii.. sonradan sıkıntı çekme. debelleşip durmasın üzrinde🤭
05 Yorumla
Soran+1 yılVereceğim yolu aşık da değilim üstelik
Cevap sahibi+1 yılohoo, ne tutuyosun hâlâ? parası varsa tut. sonra salla
Soran+1 yılParası umurumda değil kendi işim var ama hayır Küçük birini tercih etmem
Cevap sahibi+1 yılküçüğü napıcan. arkandayım. fikren yani.. ayrıl.
Soran+1 yılBence de
+1 yılÇok da iyi ayrılırsın dert etme yani ama penis takıntın varsa gel bana
03 Yorumla
Soran+1 yılVar ama seninle de işim olmaz thanks
- +1 yıl
Beni gör de öyle karar ver derim
- +1 yıl
Eğer iri kaslı birini seviyorsan gel derim
+1 yılBasacan girbaci domaltip sana hee
05 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
- +1 yıl
Ovvv Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu bir kadın mı gördüm ben yoksa 😀
Soran+1 yılEvet inşallah bana kadınlığımı çok daha fazla hissettirecek bir erkeğe denk gelirim
- +1 yıl
Denk geldin bile
Fakat gizlisin
- +1 yıl
Bebeğim orada mısın
Şekil önemli değil işlevi önemli💚
02 Yorumla
Soran+1 yılLan küçük küçük
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSana kaç cm lazım?
05 Yorumla
Soran+1 yıl16 17 gözümü doyurur önce gözüme hitap edecek bakınca bu erkek diyeceğim
- +1 yıl
Haklısın 👍 ayrılık olursa burdayım.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Dişil enerjin yüksek mi?
Rica ederim.
Soran+1 yılTabii ki yüksek
Görmeden karar verme istersen
020 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf istedim atmadı
Soran+1 yılHayır penis fotoğrafı istedim vermedi o ara bir bozuk attı ben de bitirelim dedim
Soran+1 yılOlabilir umurumda da değil aşık değilim
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılOlsun gider büyük birini bulurum ne uğraşacağım beğenmediğim adamın şeyiyle
Soran+1 yılYolu açık olsun
Soran+1 yılHangi anlamda
+1 yılDoğru söylediğini nerden anladin
026 Yorumla
Soran+1 yılÜst üste sordum çünkü ve onayladı neden yalan söylesin
- +1 yıl
Sok ol diye bence
Soran+1 yılYok ya sanmıyorum foto istesem mi
- +1 yıl
Bence iste
- +1 yıl
Emin ol sonra soğu bence
Soran+1 yılPeki bugün yazarsa fotoğraf at diyeyim ama çok ciddiydi ya
- +1 yıl
Bir erkek bunu bukadar rahat söylemez diye dusunuyorum
Soran+1 yılPeki yazarsa konu oraya gelirse isterim
- +1 yıl
Bebeğim bana detaya girmene gerek yok
Soran+1 yılEğer dediği gibiyse terk ederim net işim olmaz
- +1 yıl
Olum penis senin ixin neden buakdsr önemli
Soran+1 yılÖnemli de ondan düşün çıkardın küçük bir şey basarım kahkahayı heybetli erkek severim ben
- +1 yıl
Sevmiyormusun
Soran+1 yılAdamı mı hayır aşık değilim iki ayda ne sevmesi ne aşkı
- +1 yıl
Olum çıkmadan önce penis boyu sorsaydın ya
Soran+1 yılGelmedi aklıma ya
- +1 yıl
Olum hiç sevistin mi biriyle
Soran+1 yılEvet ve bundan kat kat büyük biriyle hemde bunun hem küçük hem ince bir de diyor kalın yalancı p i c
- +1 yıl
Attimi foto
Soran+1 yılEvet gördüm ve şu an mesajlarına geç dönüyorum yavaş yavaş kescem istemiyorum minicik ya minicik
- +1 yıl
Kalkık halini mi atti
- +1 yıl
Yaa senden bsiey isticem
Soran+1 yılEvet kalkık gibiydi dinliyorum
- +1 yıl
Kaç cm ideal sence
Soran+1 yıl14 15 iyiydir bu rakamların altında olanı üzgünüm erkek olarak göremiyorum bununki taş çatlasın 10 mk
- +1 yıl
Fake instan var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu büyük aklı küçük olursa ne olcak
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama bu da önemli bir şey bir de hani daha önce büyüğünü denemiş olmasam görmesem yine umurumda olmaz ister istemez eskisiyle mukayese ederim
- +1 yıl
Ooooo tecrübe diyorsun 😉
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
İyiki 19 falan değilmiş yoksa zor bulurdun😉
Soran+1 yılBence de ağzımı bile doldurmaz öyle küçük ben de oral seven biriyim
- +1 yıl
Ozaman ben lazımım sana gelsene
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
- +1 yıl
😘
ayrıl yazık kafana :)
09 Yorumla
Soran+1 yılİnan böyle yapacağım eski sevgiliminki kocamandı küçük birini ne yapayım
Soran+1 yılBu da önemli bir şey ama
Soran+1 yılGörmedim denemedim diyelim tatmin ediyor ya günün birinde daha büyük biriyle nasıl olurdu diye düşünürsem
- +1 yıl
İşte ben kadınların bu yüzden evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmesine karşıyım. Sen kimseye bağlı kalamazsın. Duygusal düşündüğünüz için saçma sapan kararlar veriyorsunuz. Sana 30 cm'de girse 40 cm olmaz mı diye düşüneceksin, aslında senin kafa yapın oraya girilip çıkılması bu kafayla anca kullanılıp bir kenara bırakılırsın benden söylemesi,
Soran+1 yılYa ikile ne alaka önemli işte
Soran+1 yılPeki
Doyurulman önemli bence ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de aşırı soğudum
Gizli Üye(18-24)+1 yılyol ver gıtsın
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım kıyas yapmak istemiyorum ama olamam penis boyu küçük biriyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ki attan inip eşeğe binmeye benzemiş..😊😊
012 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef neyse yavaş yavaş mesafeyi vereceğim anlar o da
Cevap sahibi+1 yılYanı duygusal bağ olsa da, ben atıcı biri değilim..
İlşki de ona verdiğin zevki onun gözünde görmek, ve teninde hissetmek insanı hem onure ediyor, hemde daha mutlu ediyor..
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bağ bir yere kafar idare ediyor, sonrası gerçekten bu çok önemli bir faktör..
Soran+1 yılHaz almazsam duyguların ne önemi var ki birbirimize duyduğumuz aşk mı beni orgazma taşıyacak kadın gibi hissettirecek
Cevap sahibi+1 yılBu işte demek istediğim, zevk almak güzel, ama vermek çok özel bir duygu anlatılmaz yaşanır derler yaa
Cevap sahibi+1 yılYanı yanlış anlama lütfen, belki de teklif eden de olmuştur..
Konuşmak ve tartışmak isterim, saygı çerçevesinde
Soran+1 yılTeşekkür ederim internetten pek girmiyorum o olaylara
Cevap sahibi+1 yılBen bir amaç için demedim ki; aklı başında çok aykırı düşünen biri olduğun için dedim..
Cevap sahibi+1 yılBu arada kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta bu erdemliğe ulaşmak, çok cezbedici bir durum..
Soran+1 yılSadece her şeyin aşkla yürümeyeceğini bilen biriyim diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe noldu ayrildin mi
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılE peki senin için performans daha önemli değil mi? Yani kadınlar gen3ld eoyl3 derler
Soran+1 yılEvet ama ya görsellik ya boyu yetmezse
Cevap sahibi+1 yılKaç kişi ile birlikte oldun
Soran+1 yıl1 kişi
Cevap sahibi+1 yılYanı azmış ya. O yüzden bence boyuta takılma. Çünkü daha önemli olan şeyler var. Ten uyumu sana zevk verebilmesi ve uzun süre gibi. O yüzden 20 cm olupta 2 dk bosalmayi istemezsin. Ama tabi haklısın da 8 10 cm lik bi pns de hiç bir işe yaramaz.
Soran+1 yılOral yapacağım adama ağzımı doldurmayacak gırtlağıma değmeyecek ne yapayım öyle penisi
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun. Anladigima göre çok değişik fantezileri olan birisin. Egisik seyler denemeyi sever misin.. Yaş kaç peki?
Soran+1 yıl26 evet severim dümdüz bir seks beni tatmin etmez yapı gereği biraz çılgınım
Cevap sahibi+1 yılHadi ya. Ne gibi çılgınlıklar yapıyorsun mesela? Ben bir keresinde kampus ormanında falan seks yapmıştım. Bide soyunma kabini süperdi. Öyle şeyler sever misin
Soran+1 yılNeyse teşekkür ederim görüş için ayrılacağız mecbur
Cevap sahibi+1 yılNiye ya muhabbet edebilirdi. Seninle seks yapmak gibi bir düşüncem yok. Sadece düşüncelerini beğendim ve açık sözlü birisin. Sadece muhabbet edebilirdik saygılı bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılBisi sorcam. 1 kişi ile seks yapıp nasıl bu kadar seçici ve deneyimli oluyorsun bakim sen
Soran+1 yıl1 kişiyle seks yaptım bakireyken çokça seviştim ve oral yaptım
Cevap sahibi+1 yılPeki seks yapman nye bu kadar uzun sürdü? Seni etkileyen neydi bakireligini verdin
Soran+1 yılArtık yapmam gerekiyordu ve yaptım ekstra bir şey yok yani
Cevap sahibi+1 yılHadi ya. Yani ozguvenli bir hatuna benziyorsun. Ve biraz da fantezi ve zevk almasını bilen. Bu arada sen merde yaşıyorsun?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKac cm diyo ki. Yani foto vs atti mi?
015 Yorumla
Soran+1 yılİstedim az önce atmadı bozuk attı bitirmeye yönelik konuştu ben de okey bitsin dedim ve bitti
Cevap sahibi+1 yılBoyutu ile ilgigi biset dedi mi?
Cevap sahibi+1 yılAma gostermiyosa kesin cok kucuktur. Penis konusunda cok mu takintilisin
Soran+1 yılEvet öyleyim göstermedi
Cevap sahibi+1 yılPeki penistwn anlarmisjniz gercekten?
Soran+1 yılGördüm küçük
Cevap sahibi+1 yılGosterdi mi?
Soran+1 yılEvet bildiğin ufak hani kalın olsa e oda yok napim ben bunu mk
Cevap sahibi+1 yılHahhaha ya kotu bi durum abi. Benim kide bana cok kucuk gorunuyo ama sanirim ben kalipli oldugumdan kizlar hep iyi guzel buyuk diyo ama umarim kandirmiyolardir benin:/
Soran+1 yılİnan birçoğu yalan söylüyor olabilir gurur incitmemek için ama sırf bir erkeğin gururu incinmesin diye kendi isteklerimden kriterlerimden de taviz verecek değilim
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/1gCmz7rTQ2N0
Spordayim ses attim ya
Soran+1 yılBu arada çok haklısın söylediklerinde ama kimseyi kandırıp oyalamak istemem penis de bulunmayacak bir şey değil kalkık halı 14 15 gayet iyi bu arada bu rakamların altındaki cinsel organ bana göre küçük ve yetersiz tamam bir zenci olsun demiyorum ama 17leri görmüş biriyim daha büyüğüne denk gelmek de var üstelik oyalanmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/13syqu2K2V3c
Kesinlikle haklisin
Soran+1 yılOrtalama 13 14 bunu bir nebze normal buluyorum ama 9 10 gibi bir rakam yeterli değil ki zaten inan o boyutlarda bir şey vajinam geniş demiyorum hani insan bir görsel anlamda da heybet bekler ne bileyim hiç bu kadar küçük biri denk gelmedi şu ana dek
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/18hI5RoqZbc2
Sıkıntı ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin doyum almak mı istiyorsun
019 Yorumla
Soran+1 yılGörsel açıdan da önemli buluyorum penis boyunu
Cevap sahibi+1 yılTabi önemli benimki 17 cm pürüzsüz hiç olumsuz tepki almıyorum mesela küçük olursa yadırgar kıyas yaparsın diğer erkeklerle keşke büyük olsaydı diye
Soran+1 yılİşte eski sevgilim epey büyüktü o geldi aklıma
Cevap sahibi+1 yılSen bana denk gelseydin keşke
Soran+1 yılDaha büyüklerine denk gelirim inşallah
Cevap sahibi+1 yılher şey büyüklük le bitmiyor işlevi yatak da sana ne vereceği önemli
Cevap sahibi+1 yılAdamın cinsel sorunu varsa 1 metre olsa kaç yazar değil mi 😄
Soran+1 yılBitirdim bile ona aşık değilim sonuçta sebebini de açıkça söyledim
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun kesin kararlar alabiliyorsun senin aşkdan çok cinseliği verebilecek erkeğe ihtiyacın var sanırım aşkdan çok yatak da iyi bir erkek isitiyosun öyle mi
Soran+1 yılKesinlikle aşk bitecek tatmin olmak önemli görsel açıdan da tatmin olmam lazım değil mi
Cevap sahibi+1 yılTabiki önemli yetersizi neden hayatına alıp dert sitres sahibi olmak isteyesin ki değil mi
Soran+1 yılBir şey diyeyim mi küçük gönderdi fotoğraf
Cevap sahibi+1 yılTam tahmin ettiğin kadar küçük mü çıktı
Cevap sahibi+1 yılBeni bi ekle sorunu beğeniyorum
Soran+1 yılHayır ama küçük ve öyle aşırı da kalın değil
Cevap sahibi+1 yılYeni yıla yanlız seks olmadan gireceksin desene
Soran+1 yılEvet yavaş yavaş keseceğim istemiyorum kalın da değil
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
+1 yıl16 seni doyuruyormuydu ki
05 Yorumla
Soran+1 yıl17 bir Türk standartlarına göre çok çok iyi
- +1 yıl
Umarim 17 den buyuk bir sevgili olur 😊🙊🙊
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Peki aci cekerekmi seviyosun
Soran+1 yılYoo acıdan değil oğlum cidden küçük penis kıstası yapabilecek tecrübem var
Boyu mj önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli tabii ki değil mi siz kocaman meme isterken iyi
+1 yılSenin vajinan kaça kadar alabiliyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim be küçük penis libidomu düşürür işlevi umurumda değil
- +1 yıl
Daha önce seks yaptın mi
Soran+1 yılBir kez
- +1 yıl
Kaç santimdi çocuğun ki
Soran+1 yılKalkık haliyle 17 ve bir o kadar da kalındı
- +1 yıl
Benim de 17
Soran+1 yılPeki güle güle kullan
- +1 yıl
İstersen sen kullanabilirsin
Soran+1 yılYok teşekkür ederim sanal ortam tanışmaları bana göre değil
- +1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl sen boş ver
09 Yorumla
Soran+1 yılŞu an konuşuyorum
- +1 yıl
Pipin küçük diye ayrılıyorum deme de sjjsks
Soran+1 yılDedim fotoğraf istedim vermedi
- +1 yıl
Ne ergenmişsin sen de
Soran+1 yılBana ne be ne diye saklıyor alt tarafı girecektim
- +1 yıl
Bana biri fotoğraf gönder ayrılcam dese, zktir git derim direkt
Soran+1 yılBitti kukumda değil
- +1 yıl
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim
Soran+1 yılAmin
+1 yılo zaman zenci ile ol
010 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
- +1 yıl
gerçekler ve hayal istekler farklı oluyor elinden kinin kıymetini bil 😂
Soran+1 yılBitirdim şu an
- +1 yıl
kaç santim idi
Soran+1 yılBilmiyorum ölçmedim dedi
- +1 yıl
küçük ise eğer en fazla 10 santim dir türk erkeklerin en fazla 13 ten başlayım 15-16 bitiyor
Soran+1 yılGöstermedi işte ne bilim
- +1 yıl
o zaman çok küçük 10 santim ya da altın daha önce biri ile oldun mu bu erkek arkadaşın dışında
Soran+1 yılBir kişi ile evet ve maalesef attı fotoğrafı gördüm küçük dediği gibi de kalın değil lan bari kalın olsaydı o da yok yavaş yavaş soğuduğumu belli edeceğim
- +1 yıl
direk söyle bence belli etme
+1 yılKaç istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç ideal sence?
01 Yorumla
Soran+1 yıl15 16 iyiydir standartlar umurumda değil üzeri efsane olur orası da ayrı
+1 yılYaş riyel mi
04 Yorumla
Soran+1 yıl16
Soran+1 yıl26 yanlış yazdım
- +1 yıl
Ha doymak istersen doyurabilirim 😅
- +1 yıl
¿
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaçç
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 o 29
Cevap sahibi+1 yılHmm bir kişi mi oldu sadece