20 yasindayim bakireyim. Hicbir erkekle bulusmadim el ele tutusup sarilmadim. Yemek yapmayi bilirim hamaratimdir. Temizlikten anlarim guzel temizlik yaparim. Cocuklari severim. Kolumda sira dolu altin olmali esyalar sifir en guzel evlerden istiyorum. diyen kadinlari bilirsiniz onlardan degilim. 1+1 ev aliriz her turlu esyamizi ikinci elden dizeriz bi imzayla evleniriz diye dusunuyorum. Sizce erkeklere gore evlenecek kadinmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet öylesin ve bu özelliklere bende sahibim hiç sevgilim olmadı el ele tutuşma falan hiçbir şey de bulunmadım, bedensel yürüme engelliyim diye reddedildim hep
Evet engelliyim ama felç değilim, kendi sporumu yapabiliyorum kişisel bakımımı sağlığıma ve kendime dikkat eden biriyimdir namuslu bir insanım karakterli düzenli efendi saygılı kaderime yazılı insanı bekliyorum "görücü usulü evlilik" sabırlı bir insanım10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu hayatta bunlardan başka meziyetin yok mu. bakirelik saplantım yok, seks için tek seçeneğim evlenmek değil, ve bir hizmetçi tutsam bunların hepsini evlilikten daha ucuza yapar zaten. hem canımı çok sıkarsa dava, nafaka falan uğraşmadan işten atarım bitti gider. gücenme, benim fikrimi sorduğun için yazdım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılDeğilsin. Peki neden değilsin? Çünkü bende senin gibiyim. 26 yaşındayım. Ve bu zamana kadar erkekler konusunda anladığım bir şey varsa erkekler fedakar, iyi niyetli, temiz kızlardan hoşlanmıyorlar. Erkekler nerede hafifmeşrep diye tabir edebileceğimiz açık giyinen, hesabı erkeğe ödeten, erkeği parmağında oynatan tipler var onlardan hoşlanıyorlar. Köle olmak, tapmak istiyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Aksine ben o dediğin erkeklerin tam tersiyim. Ama bize şans veren yok sırf efendi olduğumuz için. Hiç sevgilim olmadı. Zaman kaybı olarak görüyorum ergence işler. Evleneceğin kızı ilk görüşte tanırsın zaten.
Soran+1 yılAma knk instagram reelste goruyom erkekler artik hesap odeyip kizlarin pesinde kosmaktan yorulmuslar hatta kadından arabanin benzin parasini alan bile var
- +1 yıl
Onlar erkek ama adam değiller. Erkeklik cinsiyettir. Adamlık karakterli duruştur.
- +1 yıl
Yanlış dediğin tarzda kişilerden hoşlanıyorlar lakin günlük. eğer ciddi arıyorsa erkek soru soran kiş gibi olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılYazdıkların güzel ama neden 2. El eşya istiyon? Bir kez evleniyorsun çok aşırıya kaçmamak şartıyla uygun fıyata sıfır esya alabilirsin senın hakkın bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılSifir esyalar cok pahali en yakin ablamdan biliyorum o kadar bilmem kac milyar para harcadi evlendiginde evinde hali yoktu sonra aldi
Soran+1 yılBorc odemekten nefret eden biriyim ondan para harcamak istemiyorum
Aferin sana arkadaşım. Aferin sana...
Seni Türkiye'de ki pek çok erkek hak etmez bile. Öyle düşün sen.01 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki?
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. "yuvanın" menfaatini koruyan bir hanım tanımı içinde siz. evet, sizsiniz. fakat bu kadar basit olmamalı, fazla mükemmel; bi sorun olmalı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. neden özellikle bakire olduğunu vurguladın ki şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkeğe diğer kadınlardan farklı olarak ne sunabilirsin?
cevap veriyorum hiçbir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiger kadinlardan farkli olarak kalbimi sunabilirim
Soran+1 yılBedenim zaten benimle olmayi kabul ederse onun olur
1 yılSeni alan erkek yaşadı rabbim hayalinizdeki prense kavuştursun sizi inşallah (bana böyle bir teklif gelse kabul ederim)
01 Yorumla- 1 yıl
(bu söylediklerimden dolayı bana kizacaklar biliyorum sakın ava giderken avlanma (kimsenin ayağına gitme) seni seven bir eş adayı gelip seni ister çünkü erkek kadının ayağına gider)
Adres versene 😅😅😅😅😅
06 Yorumla
Soran+1 yılKonum kayseri asko
Soran+1 yılGelirsen tam detayli adres veririm
Soran+1 yılİstek gonderdim
+1 yılO kadar değerlisin ki bu zamanda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. aynen tam erkeklere kolelik yapcak kadin tipisin
00 Yorumla
+1 yılHemen yarın nikah kıyalım ciddiyim. Tkp at bana
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de bakirim bu arada kız eli bile tutmadım
+1 yılDiyar diyar arasak bulamayız senin gibisini :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl şu nikah cüzdanınu yarın gel işe başla
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılO nikah cuzdani icin bi erkek lazim ama
Cevap sahibi+1 yılOrdan bakınca gizli üye yazısı pembe mi gözüküyor 😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim arayıp da bulamadığımsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöyde yaşamayı da kabul edersen olur 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıleee sımdı
04 Yorumla
Soran+1 yılNe simdi?
- +1 yıl
ne ıstıyon
Soran+1 yılBisey istemiyom
- +1 yıl
tm evlenıleceksın
Akşam müsait mjsinuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonum
17 Yorumla
Soran+1 yılKayseri 😂
Cevap sahibi+1 yılAaa yakınmişta 😂
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasıniz hanımefendi 😅
Soran+1 yılYazdim ya 😂
Cevap sahibi+1 yılHee pardon şimdi fark ettim 😂
Cevap sahibi+1 yılNereye başvuru yapmam gerekiyor şimdi tam olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılNezaman evleniyoruz?
00 Yorumla
+1 yılevettt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası