Cinsel Yaşam Sert ve dik olması ilişki esnasında sorun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bilgisizlikten soruyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Sert ve dik olması ilişki esnasında sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlişkiye girmedin mi abi 3 30 Yorumla Soran +1 yıl Hayır abi ne ya gencim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş? Yorumla Soran +1 yıl 20 siz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaşadın galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ben yapmadım bazı soruların cevaplarını merak ediyorum sorabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla Soran +1 yıl Mesela uzanırken 90 derece açıyla dik zar zor duruyor hep göbeğe doğru yatıyor Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla dik mi durmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elinle düzeltirsin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki ben yapmadığım için kadın organının yapısı vs engel olur diye düşündüm veya zorlanır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kafa yorma bunlara Yorumla Soran +1 yıl Birde son bir kaç aydır libido aşırı yüksek sebebi ne olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onuda sen bil artık Yorumla Soran +1 yıl Of çok istek var derslere odak olamıyorum finaller geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin yok mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır son zamanlarda kimseyle konuşmuyorum heves bırakmadılar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde erkeklere karşı bi düşmanlığım var bikaç gündür Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek arkadaşım sağ olsun yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sayesinde düşmanım olmayan kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Naptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü şeyler burdan yazamam Yorumla Soran +1 yıl İnsta ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazamam dedin diye dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatmaya gerek yok boş ver Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayir 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Peki bakir erkek mi tecrübeli mi Yorumla Luna44 +1 yıl Tecrubeli Yorumla Soran +1 yıl 😒🖕 Yorumla Luna44 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Hiç Yorumla Luna44 +1 yıl Tecrubesiz misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Luna44 +1 yıl Genelde kizlar bakir erkeklerle iliski yasayinca cinsel iliski kisa sürüyor ve ne yapacaklarini pek bilmiyorlar bundan hoslanmiyoruz o yüzden tecrubeli erkek dedim, cinsellikte ne yapacagini daha önceden öğrenmiş olması daha iyidir Yorumla Soran +1 yıl Onu bilmeyen yok knk teknoloji çok gelişti Yorumla Luna44 +1 yıl hm Yorumla Soran +1 yıl Ben tecrübesiz olmayı daha iyi düşünüyorum düşünsene birine cinselliği öğrettiğini ve onun ilki olduğunu bence çok güzel bir duygu Yorumla Luna44 +1 yıl peki senin düşüncen Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle herkesin düşüncesine saygı duyarım Yorumla
Bukızöğretmen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hocam size güveniyorum fjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlişkiye girmedin mi abi
Hayır abi ne ya gencim ben
Yaş?
20 siz?
19
Sen yaşadın galiba
Evet
Ben yapmadım bazı soruların cevaplarını merak ediyorum sorabilir miyim
Sor
Mesela uzanırken 90 derece açıyla dik zar zor duruyor hep göbeğe doğru yatıyor
Kötü mü bu
İlla dik mi durmalı
Elinle düzeltirsin
Bilmiyorum ki ben yapmadığım için kadın organının yapısı vs engel olur diye düşündüm veya zorlanır
Çok kafa yorma bunlara
Birde son bir kaç aydır libido aşırı yüksek sebebi ne olabilir
Onuda sen bil artık
Of çok istek var derslere odak olamıyorum finaller geldi
Sevgilin yok mu
Hayır son zamanlarda kimseyle konuşmuyorum heves bırakmadılar
Benimde erkeklere karşı bi düşmanlığım var bikaç gündür
Nedenmiş
Erkek arkadaşım sağ olsun yaa
Sayesinde düşmanım olmayan kalmadı
Naptı
Kötü şeyler burdan yazamam
İnsta ver
Gerek yok
Burdan yazamam dedin diye dedim
Anlatmaya gerek yok boş ver
Sen bilirsin
Hayir
Peki bakir erkek mi tecrübeli mi
Tecrubeli
😒🖕
?
Hiç
Tecrubesiz misin
Evet
Genelde kizlar bakir erkeklerle iliski yasayinca cinsel iliski kisa sürüyor ve ne yapacaklarini pek bilmiyorlar bundan hoslanmiyoruz o yüzden tecrubeli erkek dedim, cinsellikte ne yapacagini daha önceden öğrenmiş olması daha iyidir
Onu bilmeyen yok knk teknoloji çok gelişti
hm
Ben tecrübesiz olmayı daha iyi düşünüyorum düşünsene birine cinselliği öğrettiğini ve onun ilki olduğunu bence çok güzel bir duygu
peki senin düşüncen
Evet öyle herkesin düşüncesine saygı duyarım
Tabiki hayır
Hocam size güveniyorum fjsjs