Dürüst olun ama
Cinsellik düşünür
Dokunmaya kıyamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak bruadaki tüm yorumları veya anket sonucunu umursama. Çünkü insan sevdiğini severde mikerde. Ha dokunmaya kıyamaz diyenler mı var? Önemli değil. Düğün günü ilk geceye gerdek gecesi diye özel bı isim bile takmışlar. Madem öyle neden dokunuyor ilk günden? Bu yüzden böylesil sorulara asla takılma. Dokunan erkekte var. Dokunmaya da var. Ama bunu sevgiye baglayamazsın. Bu çok saçma. Ben sevdiğim kızla birlikte olmuştum. Onu sevmediğimi düşünenler varsa. 2 saat oturup birlikte bı kahve içmek için. 18 saat yol gidip sonra o 18 saat yolu geri geldiğim zamanlar oldu. Yani ilişkiye girip girmemekle sevgiyi asla bilemezsin.
Düşünür.
Ciddi olmasada düşünür.
Fakat ciddi düşünen ile ciddi düşünmeyen arasında çok ince bir çizgi vardır.
Hadi tüyo vermiş olayım.
Cinsel olarak yakınlaşma ciddi düşünmeyene göre ikinci plandadır.
Peki bunu nasıl anlayabilirsiniz?
Ciddi düşünen adam bunu sürekli dillendirmek yerine doğru yaşamanı bekler ve sizden bir hadi artık birşeyler yaşamalıyız hareketi beklediğini gösterir.
Gerek mimik , gerekse hareketleriyle.
Bu bazen güzel içten gelerek yapılan öpücük ile belki bir temas.
Bunun cinsiyeti yok birkere öyle kızları perde arkasına gizlemeyelim. Kız olsun erkek olsun, seven insanın nefsi duyguları karşındakinden yararlanma, haz eksikliğini giderme yani menfaati bir yaklaşımla elde etme çabası içinde değildir. Sadece ona duygusal olarak bağlanma, romantizmi yaşama ve bir bütün olma arzusudur. Bu arzu aşkın zirve yaptığı durumlar da akla gelir öyle avını her an yiyecek serengeti aslanları gibi değil yani.
Cinsellik düşünür çünkü seven sevdiğini arzular ve sevmeyen arzulamaz. Türk milleti cinsel ilişki isteyeni katil, tecavüzcü, hırsız gibi suçlu görür bu yüzden sevene cinsellik istemeyi yakıştıramaz ama esasında öyle değildir. Sağlıklı ve seven insan sevdiğiyle cinsel ilişkiye girmek ister. Seven değil aklı veya ruhu hasta olan dokunmaya kıyamaz.
Cevap
26Cevap
Bu kıyamama lafına uyuz oluyırum. Bu ne saçma bir laftır? Kıyamamak nedir? kıyamadığı için sevgilisini veya karısını başkasına mı becerttirecek?
Aradığım yorum
Sevmeyen erkek cinsellik düşünür deyip duruyosunuz soru sorunca da kızıyorsunuz
Ben 7 senedir buradayım. Bir tane bile sevmeyen erkek cinsellik düşünür diye yorumumu gösteremezsin.
Eğer evlenmeden cinsellik yaşamazsan oda sadece düşünmekle yetinir, eğer ciddiyse bekler değilse çeker gider bukadar basit
Yani cinsellik konusu hiç açmayan erkekler de oldu ama çok nadir çoğu abazan çünkü zaten hiçbir erkekler ilişkim birkaç ayı geçmedi ondan yıllarca bekleyen biri olmadı yani hep ayrıldık ya abazan diye ayrıldım ya da anlaşamıyoruz diye ayrıldım hepsinden.
@ofsıkıldımyine güzellik 🌺 doğanın kanunu bu herkes sevdiği insanı arzular dokunmak ister bunu evlenmeden önce yaşarsın ya da evlilikten sonra yasarsin ya da en kötü ihtimal hayelini kurarsın vss o sana kalmış bir düşünce biçimi ama sevdiğini arzulamiyorsan dokunmak istemiyorsan ortada bir sıkıntı var demektir
@r_engarenkyollar 👏👏👏👏👏
Şimdi kıyamamak nedir? Eziyet etmezsin işkence etmezsin canını yakmazsın , üzmezsin bu kıyamamaktır. Ama yani sevgilin sonucta sana kıyamadım baskasını mı istedim diyecek, yani evet ilk önce dokunmaz etmez gercekten seven ama zamanla cinsellik de düşünür yani.. Bunu düşğndü diye sevmiyor demek degil. Ama işi gücü 7 24 cinsellik konusup sürekli isteklerinden bahsederse o kişinin sevgisi yalandır.. Şimdi bu yorumdan sonra da abuk sabuk kişiler farklı imalarda bulunmasın bana ben çekemem sizin abuk sabuk sapıkca sorularınızı direk engellerim haberiniz olsun.
Evet çoğu 7/24 cinsellik istiyor sma
Bence de öyle. Bitiriyoruz zaten ama genel piyasa böyle erkekler.
Yooo kariyeri düzgün olup sapık olan da çok tanıdım başta öz babam. Doktor ama dünyanın en sapık erkeğidir bana teyzeme kuzenime halama yavşamış taciz etmiş birisi. Ya da çevremizdeki tüm evli kadınlara yavşadı.
Annem ama çok normal karşılıyor bunu onu aldatmasını herkese sapıklık yapmasını hatta adamı koruyor. Beni de yüzlerce kez taciz etti mesela anneme söyledim hiç tepki vermedi hep beni susturdu.
29. Evet kaç kere denedim hep annem engel oldu olay çıkardı korkuttu beni evden attılar yalnız bıraktılar ettiler. En son işte geçen sene ilk defa savcıya verdim uzaklaştırma kararı çıkarttım sonra korktu bi daha yapmadı. Akrabalara dediğimde herkes aaa diyip sonra iş maymunu oynadı adamla araları bozulmasın kullanalım diye ama adam çok net sapık evet. Ama şu an işsizim ve genel anlamda da ekonomi kötü işe girsem de çok para kazanamıyorum ve adam bana aylık para gönderip destek oluyor gibi ondan işte şikayet etmeye duruyorum.
Resmen adam maddi olarak beni kendisine muhtaç bırakıyor ki her zaman da param azdı yani o nedenle hiçbir zaman dava açamadım uğraşamadım çevremde de hiç destek olan yoktu. Annem de direkt ben adamı çevreye anlatıp dava açınca kavga edip beni tehdit edip adamı koruyor. Adam bariz sapık zaten önüne gelen tüm kadınları taciz ediyoe annemi hep aldattı ama annem deli gibi adamı koruyor asla boşanmıyor da kızmıyor da.
Adam benim banyoma tuvaletime dalardı yanlışlıkla girdim bahanesi ile lifimi diş fırçamı havlumu filan kullanmaya kalkardı. Hep böyle sapıklıklar yapardı. Ben uyurken kapıdan bakardı filan. Ve normalde hiç benle baba kı ilişkisi yok sohbet vakit geçirme vs sadece iletişim kurduğunda böyle sapıklık yapardı ve hala yapar. Ya kavga eder laf sokar aşağılar ya da sadece sapıklık yapar. Tüm hayatımız böyle geçti.
Annem hep babamı masumlaştırmaya bizi normal iyi bir aile gibi göstermeye çalışıyor. Ay millette neler var işte sen haline şükret biz seni okuttuk ettik modunda.
Evet aynen öyle düşünsene adam annemin önünde ben çocukkenden beri kadınlarla fingirdeşiyor. Yapmadığı sapıklık yok açık açık seks konuşuyor ben lisedeyken matematik hocam hakkında bile cinsel yorumlar yapıyordu memesi böyle kocasıyla seks yapamıyor diye annem hep normal gibi duruyordu yanında. Hep annem şımarttı bu adamı hep arkasında durdu zaten. Böyle onursuz gurursuz kadın mı olur yani. Normal kadınlar kocaları aldatsa boşar kavga eder bu adamın yavşamadığı kadın cinsiyeti yok çevrede.
Zaten evleri ayrı ben annemle yaşıyorum. İkisi de cimri bana para vermiyorlar ki. Dediğim gibi çalıştığımda da aldığım paralar hep asgari ücretin biraz üstüydü en son mesela 15 bin filan aldım. Onla nereye kiraya çıkmam mümkün deli misin. Kiralar olmuş 18 bin. Bi ara denedim ayrı ev. Onda da asla param yetmedi yani. Tüm maaşım yemek ve kiraya gidiyordu ondan geri annemin evine döndüm.
Hani demiyorlar öyle yok biz sana 10-15 bin verelim filan. Yok öyle bi şey.
Bi de ben yalnız kalınca da depresyona giriyorum. Mesela yalnız yaşadığım zamanlar oldu ama o zaman evde yalnız kimsesiz oluyorum işte arkadaş yok akraba yok sevgili yok. Annemle babamı da dava etsem şikayet etsem bi de ailesiz kalıyorum. Dışarısı da tehlikeli ve kötü yani sonuçta herkes melek değil. Herkes para seks vs kullanma derdinde genelde. Öyle tek yaşarken birçok erkek tarafından rahatsız taciz edildim mesela. Tek yaşıyor bu kız diye iş görüşmelerinde patronlar bile yavşıyor.
?
Bi şey anlattım bi zahmet cevap yazsaydın.
Geç gördüm... Ev arkadası bulabilir masrafa ortak olabilirsiniz. Bu şekilde yasamak daha kötü. Kira fiyatlatını bilmiyorum ama standartlarını biraz daha düşürmelisin... Daha çok bütçene uyân bir daire falan... Ve kendine arkadas bulman lazım depresyon a girmemek için... İnsanlarla fazla samimi olmadan mesafeli ama sohbete dahil olacagın kişiler falan. ya da bir sırdaş.. Ama maddi zorluk yüzünden böyle bi durumla yaşamak gerçekten zor. Şwhrinin iş, ev hatta itiraf sayfalarında bile ev arkadadı arayan kişiler olabiliyor oradan bulabilirsin ev arkadaşını
Bunu çok denedim zaten önceki yıllar. Ama hiç uygun ev arkadaşı veya ev bulamadım. şu an annemle yaşadığımız ev 4 katlı koca bahçesi olan lüks villa. Annem genel temizlik yemek yapıyor. Şimdi ben biriyle eve çıksam o insan bir risk. Ayrıca her şey masraf. Ben zaten birkaç ay sonra Avrupa’ya gidicem çünkü orada bir yıllık bir projeye kabul aldım ondan puan eve çıkmam mantıksız. Ayrıca şu an sadece özel ders veriyorum tam işim yok ondan param yok asla kirayı ödeyemem.
Ayrıca annemden ayrı yaşayınca da kendimi kimsesiz ailesiz yalnız hissediyorum ben okumak için bir dönem yurtdışında yaşadım o dönemde de ailemle hiç ilişkim yoktu ve her ne kadar arkadaş sevgili vs sosyal olup gezip tozsam da kendimi yalnız ve mutsuz hissediyordum genelde.
İşte kabullenmek zorunda kalıyorsun. Çünkü ben ne zaman uzaklaşsam isyan etsem başka türlü zarar gördüm ailesiz tek kaldım ve dışardaki tehlikelere açık hale geldik. Dost sevgili dediğim insanların hiçbiri bana aile olamadı yani herkes gün sonunda kendi ailesinin yanındaydı çünkü. Ondan ben de annemleyim. Genel toplum kültür ve grup seni zaten bu genele uymaya itiyor ne kadar yanlış olsa da çünkü yalnız kalınca ölüyorsun.
Bu şey gibi patronun maaş ödememesi ama herkesin bunu kabul edip sineye çekip çalışması gibi. Sen isyan edersen sen işinden oluyorsun bu mantık. Sürü psikolojisi.
Ha böyle isyanlar da ettim zaten yani hayatta çoğu zaman da yalnız kaldım ama yalnız kalmak da zor işte maddi manevi hep o yanlış o kötü diye diye her yerden uzaklaşınca çünkü iyi yok yani.
Sonuçta hiçbir akraba ne anneme ne bana maddi manevi destek olmuyordu. O nedenle bu adamı ben reddedince ben babasız güçsüz kalıyorum. şu an mesela mesafeli sadece para veya iş için kullanıyorum. Ücretsiz doktor ayarlıyor vs. Ya da aylık para yolluyor. Ama adamı sayıp sövüp engellediğimde konuşmadığımda hiçbir şey olmuyor. Hiçbir şekilde kullanamıyorum. Annemin de yıllardır yaptığı bu aslında. Adama hiçbir karılık yapmıyor yemek hizmet seks vs. Ama adamı sadece işi düşünce iş yaptırmak için arıyor.
@ofsıkıldımyine Bu ülkede zengin olanlar hırsızlardır çalanlar karaparacılar soygunculardır. Düzgün ahlaklı namuslu erkekler hep fakir kalmışlardır ve bu duruma ZIT olarak kadınlarda hep zengin erkekleri severler erkeği parasına göre seçerler bunu artık bu ülkede bilmeyen erkek yok. Ayrıca kadınların tanışmayada hiçbir çabası YOK. Seven Bir erkek önce uzaktan kadına bakar bakar.. bilmez o kadın evlimi? sevgilisi var mı? sözlümü? nişanlımı? oyüzden ondan bir elektrik bir yeşil ışık bi gülümseme ya da onunda geri bakıp durmasını ilgilenmesini onu çağırmasını bekler fakat Türk kadınları soğuk donuk ters erkek düşmanı tiplerdir genelde. Yeni bir erkekle tanışmaya hiçbir çabaları yoktur, armut pişsin ağzına düşsün diye beklerlere mal gibi ve hep kaybederler! çünkü çabaları yoktur.. Aşk sevgi pizza değildir! Pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir. Sen hiç sipariş etmediğin pizza yemek kapına geldimi yiyormusun? belki getiren hırsız belki pizza zehirli ama Türk kadınları afiyetle yiyorlar işte o yemeiği.. ayrıca düzgün erkekler artık kendilerini geri çektiler ! Bu ülkede erkeklere sabahtan akşama kadar TVlerde saaapıııkk kaatiill taaciizzci abaaza vs sürekli hakaretler ediliyor ve sende şu an aynısını yapıyorsun ama durumun bunu gerektiryor ve öyle bir durum var ama bu heryerde söylendiği için artık sizler "düzgün" erkeklerle değil her kadının üzerine salldıran ssaapıklarla tnaışabiliyorsunuz bu nedenle kısır döngüye girmiş durumda.. birde telefon var tabii kadınlar kolayca telefonu açıp çaba göstermeden zahmetsizce 5dk. sevgili koca bulma amacında oldukları için bu pisliiik telefon uygulamaları programları kullanıp oradan yatmak için kısa süreli lişiki arayan erkekleri buluyorlar ve sevgili olmak evlenmek istiyorlar tam bir paradox..
Abi ne kadar saçma genellemişsin. Ben gayet girişken bir kadınım gayet erkeklerle sohbet ederim görüşür tanışırım ama çoğu erkek beş para etmiyor. Herif hem beni beğeniyor peşimden koşuyor arzuluyor hem de hayvan gibi davranıyor. Cimrilik yapıyor direk ilk günden yavşıyor seks için taciz ediyor ben de doğal olarak engelliyor ve uzaklaşıyorum. Düzgün seven erkek yok ki. Hepsi kadını kullanma derdinde. Kadına yalan söyleyim yalandan seviyorum diyim ama cebimden de beş kuruş para da çıkmasın seks yapayım mantığındalar.
@ofsıkıldımyine Ozaman senin bulunduğun ortamlar etrafındaki insanlar sorunlu.. sürekli aynı şeyleri yapıyorsan hep aynı sonuçları alırsın. Farklı yerlere git , farklı insanlar gör tanı ama bu demek değilki farklı ülkeye git kaç.. milyonlarca insan var etrafta , farklı şehirler var vs vs..
SORUNDA O ZATEN KENDİİN SÖYLEMİŞSİN = "Herif hem beni beğeniyor peşimden koşuyor arzuluyor hem de hayvan gibi davranıyor." Sen onu sevmiyorsun o seni seviyor tek taraflı ! Sen seviyor olsan bunları söylemezsin , sen sevMiyorsun.. erkeklerede yanlış öğretilen bir şey var ve iç güdüsel hayvan olarak davrananlar var == erkek zorla kadının peşinden koşmamalı? YOK böyle bir şey esas sapıklık bu ! .. sen istemiyorsun ki o erkeği şikayet ediyorsun ! ama birtaraftanda hoşuna gidiyor gururuna iyi geliyor bir erkeğin köpek gibi zorla onursuz gurursuz acizce seni peşinden koşması ! işte bu gerçeği farkeden akıllı erkekler bunu yapmıyorlar ve öğrenenlerde bundan sonra yapmayacaklar ve zorl akadınların peşinden koşmayacaklar. Aşk sevgi karşılıklıdır ! erkek tek taraflı boş boş uğraşacak kadın ilkokul çocuğu gibi kaçıp duracak boş boş saçma saçma muhabbetler bunlar ! tanışmak istiyormusun istmeiyormusun? görüşmek istiyormusun istemiyormusun? bukadar.. ben bu yüzden kaçtane kadını kafamdan tamamen sildim telefonunuda sildim onlar düşünüp dursunlar bu erkek neden peşimden koşmadı neden KÖPEK olmadı? akılsız kadınlar erkeğin köpek olmasını bekliyorlar ve KÖPEKLERLE görüşüyorlar ve sürekli şikayet ediyorlar.. onlar hayvan abazaa seks düşükü vs vs.. hakettikleri o erkekler çünkü düzgün erkekle görüşmeye çabaları YOK , sevmeye görüşmeye çabası olmayan kadın bozuk arızalı psikolojik sorunlu kadındır bunu artık düzgün erkeklerde farkediyorlar ve ona göre davranacaklar. Kendide sevmeye görüşmeye çabalamayan aklınca kaçıp kıymetli insan olmayı amaçlayanlar bence artık bu zamandan sonra aşkta sevgide duvara toslayacaklar
Ben sevdiğim adamı arzularım onunla özel anlarımı paylaşmak isterim ki onunda bana arzu duymasını isterim ama sevgi olacak gerçek duygusal bir birliktelik olacak yoksa sadece cinsellik için gel öpeyim sarılayım ayakları bana göre değil öyle insanıda alnından vururum kısaca iki insan birbirini seviyorsa cinsellik düşünür düşünmeyen kimse yoktur doğamızda bu var ama dediğim gibi arada çok ince çizgi var ona dikkat edersen üzülmezsin ha birde güvende çok önemli.
Bu ne saçma bir soru? ilkokul çocuğu sorusu gibi olmuş..
Sen cinsel bir şey düşünmüyorsan zaten sevgili olmak , karı koca olmak vs senin içinde uygun değildir.. git parkta oyna , salıncağa bin , ip atla? demekki çocuksun sen
Her ikiside vardır , her ikiside olmalıdır normalde..
Böyle saçma bir soruyu ancak bu ülkede sorarlar
Sevgiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bunun. Sevince istersin de çünkü bunda bir beis olmaz ama erkeğin kadına olan yaklaşımını belirleyen kadına verdiği değerdir. Mesela kadın yaşamama taraftarı olursa erkek zorlamıyorsa kadını gerçekten seviyordur ama ısrar varsa saygı yoksa gerçek bi sevgi de yoktur.
Aynen benim exlerimde genelde zorlama vardı ondan sevdiklerini düşünmüyorum.
Düşünür tabi insan aşık oldugu insanı ister sevdiğini ister tabi ama duygularla cinselliğe yaklaşmak farklı seven aşık olan adamın donuşları farklı olur bu çok farklı bişey mesala kadınların hepsi anne adayı kim saygı gösteriyor mesela örnek aşık olan seven saygı duyar kırmaz onu dokunurken saygı hep kalbindedir sevmek güzel sevmek başka
Eğer cinsellik düşünmezse o kişiye karşı. Evlenince onunla hiç cinsellik istemez maalesef :/ bu sefer kız çok üzülür. O yüzden cinsel istek karşı taraf için önemli. Beklentisi belki o yönde olabilir o kızın. Evlenince çok istekli ama normalde saklıyor olabilir bunu. bazı kız arkadaşlarım var ve onlarla ilgili cinsellik düşününce iğrenme geliyor. O şekilde göremiyorum asla. Zaten görsem arkadaş olmazdım.
İnsan sevdiği insana karşı arzu ve şehvet duyar, bunun kadar normal ve doğal bir şey yoktur. Sevdiği kadın varken, başka birini arzuluyorsa zaten, o kadın erkeğin kendine olan sevgisini sorgulasın.
Bunun sevgi ile ne alakası var ben onu anlamadım. Cinsellik ayıplanacak, yasaklı bir şey değil. İnsan sevdiğine dokunmak ister zaten onu arzular. İki taraf ne zaman isterse de o zaman yaşanılacak bir durum.
Hiçbir duygu hissetmeyenler de bunu yaşıyor. Ama ona başka bir şey deniyor.
Aynen valla helal👏🏻👏🏻👏🏻 sanki cinsellik kötü ve ayip bir sey ya hey allahim
İnsan sevdiği insanı arzular dokunmak birlikte birşeyler paylaşmak ister bunu istemiyorsa bir sıkıntı var demektir
Ağzına sağlık fenodaşım datlım gıymatlım
@SwordOfDemocles aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
Sanki katline cellat adanmış gibi kıyamamak kelimesi çok anlamsız seven sevdiğine dokunmak ister. Üzmeye kırmaya incitmeye kıyamaz insan dokunmaya değil
Sevginin içinde her şey olur ya. Cinsellik de olur.
cinsellik düşünmez dokunmaya kıyamaz hatta dokunmaz evlendıkten sonrada alımınyum folyo kaplatıp sonsuza kadar saklar
Çok değişken bir şey bu. Gerçekten sevdiği biriyle cinsellik düşünebileceği gibi düşünmeyebilir de. Üçüncü bir ihitmalde cinsellik için gerçekten seviyor gibi davranabilir
Asıl sevdiğim kadına karşı düşünürüm ki doğru olan da budur
Erkekler her halükarda ve her kadınla cinsellik yaşayacak potansiyele sahip oldukları için bunu ayırdetmek maalesef çok güç. Erkekler sevdiği sevmediği beğendiği beğenmediği her kadınla cinsellik yaşayabilir hiç düşünmeden.
Ancak farkındalığı yüksek erkekler hayatın ne getireceği bilinmediği için sevdiği kızı zor bir durumda bırakmak istemez..
Basta dokunmaya kiyamaz ama belirli bi sure sonra herkes ister
Seven kişi evlenene kadar bekler, ve bende öyle yapıyorum ilklerimi sadece kaderime yazılı insan ile yaşamak istiyorum
duyduğum en slkça soru düşünmek neyi değiştirir sen ne kadar özelsen o kadar cinsellik geri planda kalır evleninceye kadar yaşanmaz olmaz düşünmek başka yaşamak başka bazen yoldan geçen kızla bile hayal kurulur fiziği çekici gelir düşünülür
Çok sevdiğim kadına Karşı cinsellik düşünürüm. Sevmediğim kadına düşünmemem lazım.
Kıyamaz ne demek ya cinsellik yaşamak kıymak değil ama seven erkek kadına sadece cinsellik için yaklaşmaz, onun hazır olmasını beklet sınırlarına saygı gösterir
Sizin kafanizda cinsellik neden boyle kotu bir sey anlamiyorum, asil insan sevdigi kisiyle cinsellik ister ve de istemeli. O sevismenin bir anlami olmalı.
Asıl cinsellik istemezse problem vardır, ama gözü dönmüş şekilde istiyorsa farklı olabilir
Aynen öyle
Kiminle düşünexem erkek kankamla mı Allahım ya sjsjsjsjjsjs
😂
Ya bu çok saçma. Aşk dediğin hormonal bir duygu. Onun da sebebi cinsellik zaten. Insan sevmediğini arzulamaz ve arzulamadigini sevmez zaten.
👏🏻👏🏻
Evli çiftler birbirine kıydığına göre demekki birbirlerini hiç sevmiyorlar 😂
:))))) bu ne saçma bir düşünce
Bu kadar insan birbirini sevmedigi için mi doğdu
Dokunmaya kiyamaz hiç duydun mu cinsellik yasadigiyla evlenen yüzde 1 felandir 😄
Kadın erkek yan yana geldi mi ateşle barut oluyor bence
Cinsellik dusunmem ama sevdigim kisiyle olmucaksa baskasini ister insan
İnsan sevdiğini arzular
aynen hemde çok arzular
Ben düşünürüm. Sevdiğim kadını arzularım ben.
Erkekler hep cinsellik düşünür sadece
Bebeğim gibi sever düşmanım gibi *
Kıyamazı işaretleyen erkekler bi skt. irsin git
Çatır çutur s. İsterim 😂
Evet
Dokunmaya kiyamaz
Düşünüyorlar
Ama senin dediyin evliler icin gecerli benm gozumde
%61 sapık 🙄
Düşünüyor
Sevdiği ile cinsellik konuşmaz
Düşünür tabi