Sadece kendini tatmin edip istediğini elde ettikten sonra arkasını dönüp yatıyorsan bir koca ve size karşı bencilse sizce ne yapmak gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle bir kocam yok çok şükür :D :D şahsen ben orgazmdan sonra hatun kızın kucağıma gömülüp huzurla uyumasından aşırı haz ve keyif alıyorum, o uyurken ben onun saçlarını yanaklarını göğüslerini okşarım hafiften, nefes alıp verişlerini kalp atışlarını dinlerim huzurla... terapi gibi çok iyi geliyor bana bunlar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz bencil diye düşünüyorsunuz ama erkekte ilişkiden sonra ortaya çıkan prolaktin hormonu buna sebep. Erkekler orgazm hissini kadınlara oranla çok daha yoğun yaşıyorlar. cinsellik erkekleri yalnızca fiziksel olarak yormuyor, aynı zamanda vücudunda mutluluk ve uyku hissi veren prolaktin hormonu birikerek, uykuya geçmesini sağlıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu bir kerelik bir şey değil ki sürekli aynı davranış ama insan bu kadar bencil olmamalı ben sürekli onun istediği şeyleri yapıyorum tatmin oluyor ama ben yokum kendimi bir ihtiyaç bir araç olarak görüyorum artik
Cevap sahibi+1 yılVallahi durum öyle olmayabilir ben 100 kere de yapsam yine uykum geliyor. Eşime değer vermediğimden değil.
Soran+1 yılSiz benim me demek istediğimi anlamadınız heralde tek taraflı bir tatminlikten bahsediyorum ben anladınız mı dahada açıyım mi
Cevap sahibi+1 yılHımm yok o kadar yatak odası sırrına gerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Islak değnek ile dövmek gerek diyecegim de diyemiyorum. Bazıları evli olduğunu unutuyor sanirim. Hadi bel altı calismiyorda beyni de mi çalışmıyor. Ben esimi mutlu etmiyorum. Ya bunu disarda başkasında ararsa diye. Bu yasta bu sekilde bir evlilik mi olur. Çok saçma. Bunu kendisine soyledin mi peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYavaş yavaş başka birilerinin seni mutlu etmesini isteyeceksin. O ilgisizlik seni başka birilerinden ilgi görmeye itecek. Bu tip erkekleri görünce niye evleniyorlar mk. diyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik eşit haktır. biri bu konuda mutsuz ise boşanma hakkı doğar hem dinen hem hukuken. yapılacak şey boşanmaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda bosanilir ama bize öyle yansitmislar ki bunun için boşanmaya utanırım ben
Ne yapıcaksın dönmeyen bi erkek bulcaksın. Kadını aldatmaya mahkum ediyorlar böyleleri... Şuanda da yatıyor demi
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yatıyor
Soran+1 yıl25
Soran+1 yılEvet 3 ay dir ilişki yoktu 3 ay dan sonra ilk defa oldu oda yarım yamalak sadece kendisi nefsini tatmin etti yani
Soran+1 yılHayir konusmadim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkça konuşmak beklentilerini dile getirmek gerekir ha ne kadar anlar bunu denemeden bilemezsin ama bencil olanlar genelde degismiyorlar yaşadığım için biliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir şeyi konuşmak bile bana kötü geliyor kendisinin yapması gereken şeyler
Cevap sahibi+1 yılEvet tabiki kendi düşünüp yapması lazım ama yapmıyorsa başka seçenek yok konuşup yapmasını umacaksin belki senin böyle bir beklenti içinde olduğunu bilmiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHimmm kotundurum. ya evli biri olarak kadininda loyle yapmasi erkeginde kotu bence kadin gerci cok yapmaz erkek yapar bunu ruhen tatmin etmek onemli
00 Yorumla
+1 yılBenim kocam yok. Olsa da bu hareketi yaptırmam keserim bindiğim dalı
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı baslayan Bir şey karsiliksiz bitiyor işte
- +1 yıl
Bencillik, benim pek tahammülüm yok maalesef
Bu tip kocalar günümüz de tehlikeli, kadının aldatması olağan
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatma deilde bir ömür böyle devam etmez gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmadan sen arkanı dönüp yat bi kaç gece kedi gibi olur :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence bir erkeğin yapacağı en büyük hatadır, bu bahsettiğin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ole hemde 3 ay ihmal de cabası
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoof off evli olsam her gün isterim böyle şeyler duyunca için gidiyor yapamıyorum diye
00 Yorumla
+1 yılBen varya sırf eşimde tatmin olsun diye boşaldıktsn sonra tekrar kondom takip devam ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. haklı olsanda kocanı burada şikayet etme
00 Yorumla
+1 yılŞimdi mi oldu bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir dahaki sefere hayır denmeli, sürünmeli
03 Yorumla
Soran+1 yılSuruncegini sanmam 3 ay boyunca ilişki yoktu daha yeni oldu ondada tek taraflı bir tatminlik resmen ortada kaldım yani bu durumdada kendimi kötü hissettim
- +1 yıl
Balık baştan kokar 3 ay ne
Soran+1 yılOyle
Ayrılman gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılKolay mi ayrılmak arada çocuk var
+1 yılBoşan
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bosanmak isterdim ama çocuk var arada
- +1 yıl
O zaman çek
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen ciddi misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşamak gerekir
00 Yorumla
+1 yılNasıl insanlarla evleniyosunuz
00 Yorumla
+1 yılkarşılıklı tatmin etmeyi bilmeyen koca moca olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende zevkine bak dışarda
00 Yorumla Kocam yok valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekilmez ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlassana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadin dusunulmelidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım