Cinsel Yaşam Partnerinizi yatağa nasıl çağırıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Güncellemeler+1 yıl Yorumlara bak yaa sjjsjsjsj Kediymişim haberim yok Partnerinizi yatağa nasıl çağırıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Yataga cagrilmaz istiyorsan yakaladigin yerde ya arkadan sarilip baslarsin ya da opmerek Ne diyecen gel seni seveyimmiya da gel beni sevmi dieyeck kadin 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bi gelsene bişey deneyeceğim diyorum. zaten 2 kadehten snra o noktaya geliyorrsun. artık yatak olur halı olur gidiyor oraya konu. yaz bana ozman Burdayım :)= 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aniden aletini tutarim hemen anlar istedigimi zaten damizlik gibi bekler:) 5 3 Yorumla Brkmerall +1 yıl Çok iyisin bu konuda Yorumla Anlarım3005 +1 yıl En iyisi senin yöntemin.. Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Çılgın garı 😀 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soyunup koltuğa çıkıyorum, yumruklarımla göğsüme vurarak çiftleşme çağrısı yapıyorum. 1 1 Yorumla Muratyavuz1 +1 yıl Snsnsms Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yorumları okudum ülkede neden seks açlığı var çok belli oldu 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Ne çağırması yaw ben direk üstüne atlarım ama bil bakalım ne eksik? 0 2 Yorumla Yusufkrf +1 yıl bil bakalım neden eksik? Yorumla CeyinBerrahi +1 yıl @Yusufkrf işten güçten karı kız peşine düşmüyorum ayrıca zina yapmak istemiyorum. Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yanından geçerken kulağına yaklaşıp sessizce bişiler söylüyorum, sonrasında boynuna bi öpücük... 0 0 Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gt yanakların birbirine vuruyor gelde arasını duvar öreyim 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl S*eks yaparak halletmemiz gereken konular var diyorum 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yorgunum sozcugunu cok sık duymaya basladigimdan beri hiiiic cagirmiyorum artik. 2 5 Yorumla anticooor07 +1 yıl hayat mı yoruyor is mı Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Brkmerall +1 yıl Adama bak helal olsun yorgun erkek Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Başkası var sanırım Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Gelde isyan etme Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Gel bişey göstercem 😁 8 5 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Tek biseymi gosteriyorsun🤣 Yorumla özgeeeben +1 yıl Hahaha yok be bi kaç şey göstermiş oluyorum 😌 ama hani yeni kıyafet ya da bişey almış ve gösterecekmiş gibi çağırıyorum Yorumla Amed_Mavis21 +1 yıl Bu iyidi 😂 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Kandırıyorsun yani Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl Bana da gostersene Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doktora gittim bende a.. mcık yetmezliği varmış acil tedavi lazım diyorum. 0 0 Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yataga cagirmam alirim kucagima bacaklarini belime dolarim bacaklarinun aradina dayayip kucagimda kalcadan avuclayip yataga gotururm 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geliyorsan gel, Geliyorsan haydee 4 1 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Geliyorsan gel, gelmiyorsan haydee Yorumla
tommyvercettireis Takip Et Xper 5 Yaş: 98 +1 yıl Partnerim yok olsaydı Tarkan'ın Acımayacak şarkısındaki gibi çağırırdım 0 1 Yorumla tommyvercettireis +1 yıl Gerçeği varken sanalı boş Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Birden gidip dudaklarını öpüp soymaya başlıyorum 0 6 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Birden selstinge nsıl bağladın ya Yorumla Soran +1 yıl Soru hakkım bitti bende burdan yazdım sjjsj Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Fkjejfje yazık la, eşin yok mu bacım Yorumla Soran +1 yıl Tatlım bekarım Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Öyle mi tatlım.. Yorumla Soran +1 yıl 👍👍 Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gel pisi pisi şeklinde çağırıyorum :) 0 3 Yorumla Alpagu19 +1 yıl Gizli yanlış sulardasın bence yeri değil sekstingin Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Alpagu19 +1 yıl Git başkasını bul gerçeğini yap Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gel kucu kucu diyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjjsjsj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bağırıyorum çingene gibi geliyor zaten 4 5 Yorumla klmmlk1345 +1 yıl Ne diye bagirdigini merak ettim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geeellll looo diye başlıyır Yorumla klmmlk1345 +1 yıl La oyle sexmi olur sxxxixxk bsni desene 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nası bağırmamı önerirsin Yorumla klmmlk1345 +1 yıl Yazdim yukarda siiiiev beni de 😀 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Yatağa çağırmam, yatağa götürürüm😉 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ateş seni çagırıyor diyorum. 😂😂 0 1 Yorumla citcatcot +1 yıl Ateş beni çagiriyor. Yaz bana :) Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cagirmiyorum neredeyse orada baslar 0 1 Yorumla FreeDad +1 yıl Beklerim ekle Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bi görsel var ama atarsam ban yerim 😂 0 1 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Taze bitti diycem de abaza çok 😂 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geliyor musun diyorum 0 0 Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Üstüne atlıyorum rotwailler gibi kapıyorum 0 0 Yorumla
Deryadeniz1103 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Geh bili bili 😂 6 4 Yorumla lvebdy +1 yıl Gel bili bili bom Yorumla anticooor07 +1 yıl çil horozun yanı Yorumla Deryadeniz1103 +1 yıl Şşş bakın kız sizi çagırıyo 😂 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl 😂 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Kwdicikkkkk gel pisi pisi 😘😋 0 2 Yorumla Kenank07 +1 yıl Kedi olsan bile seni hiç cagirmadim 😉Çat kapı gelme Yorumla Kenank07 +1 yıl Nibwtten çıkıyorum uykusuz yorgun bitkin üstüne sexting iyi gider 😅 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pisi pisi pisi geh diye 0 1 Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Hmmm
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Bitti mi? 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yok ki çağıralım :/ 0 0 Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uyuyalim mi derim 😏 0 1 Yorumla lvebdy +1 yıl Sexting degil de seks olabilur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yatağa devril 3 2 Yorumla lvebdy +1 yıl Çat iki tokat at sonra ustune otur Yorumla anticooor07 +1 yıl uyumazsan seks zamanı yanı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen ya da seninki nasıl çağırıyor 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var yapalım bebeğim ♥️🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yz bekliyorum ♥️♥️🔥🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Malum 0 0 Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Gel gel yapıyoz 0 1 Yorumla Brkmerall +1 yıl burada kime sorsan yapar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yataga cagrilmaz istiyorsan yakaladigin yerde ya arkadan sarilip baslarsin ya da opmerek
Ne diyecen gel seni seveyimmi
ya da gel beni sevmi dieyeck kadin
bi gelsene bişey deneyeceğim diyorum.
zaten 2 kadehten snra o noktaya geliyorrsun. artık yatak olur halı olur gidiyor oraya konu.
yaz bana ozman Burdayım :)=
Aniden aletini tutarim hemen anlar istedigimi zaten damizlik gibi bekler:)
Çok iyisin bu konuda
En iyisi senin yöntemin..
Çılgın garı 😀
Soyunup koltuğa çıkıyorum, yumruklarımla göğsüme vurarak çiftleşme çağrısı yapıyorum.
Snsnsms
Yorumları okudum ülkede neden seks açlığı var çok belli oldu
Ne çağırması yaw ben direk üstüne atlarım ama bil bakalım ne eksik?
bil bakalım neden eksik?
@Yusufkrf işten güçten karı kız peşine düşmüyorum ayrıca zina yapmak istemiyorum.
yanından geçerken kulağına yaklaşıp sessizce bişiler söylüyorum, sonrasında boynuna bi öpücük...
Gt yanakların birbirine vuruyor gelde arasını duvar öreyim
S*eks yaparak halletmemiz gereken konular var diyorum 🤣
Yorgunum sozcugunu cok sık duymaya basladigimdan beri hiiiic cagirmiyorum artik.
hayat mı yoruyor is mı
Geçmiş olsun
Adama bak helal olsun yorgun erkek
Başkası var sanırım
Gelde isyan etme
Gel bişey göstercem 😁
Tek biseymi gosteriyorsun🤣
Hahaha yok be bi kaç şey göstermiş oluyorum 😌 ama hani yeni kıyafet ya da bişey almış ve gösterecekmiş gibi çağırıyorum
Bu iyidi 😂
Kandırıyorsun yani
Bana da gostersene
partnerimiz olmadı ki yatağa çağıralım bu arada sextinge açığım
Doktora gittim bende a.. mcık yetmezliği varmış acil tedavi lazım diyorum.
Yataga cagirmam alirim kucagima bacaklarini belime dolarim bacaklarinun aradina dayayip kucagimda kalcadan avuclayip yataga gotururm
Geliyorsan gel, Geliyorsan haydee
Geliyorsan gel, gelmiyorsan haydee
Partnerim yok olsaydı Tarkan'ın Acımayacak şarkısındaki gibi çağırırdım
Gerçeği varken sanalı boş
Birden gidip dudaklarını öpüp soymaya başlıyorum
Birden selstinge nsıl bağladın ya
Soru hakkım bitti bende burdan yazdım sjjsj
Fkjejfje yazık la, eşin yok mu bacım
Tatlım bekarım
Öyle mi tatlım..
👍👍
Gel pisi pisi şeklinde çağırıyorum :)