22 yaşındayım 10 aydır kocamla boşanma aşamasındayız, normal olarak canım bir şeyler çekiyor ne yapmalıyım?

kocamla ayrıldık 10 ay oldu bir kızım var 1.5 yaşında uzun bir süredir birliktelik yaşamıyorum en son kocamlaydı ama canım istiyor evlilik düşünmüyorum günah olduğu için o tarz şeylere yanaşmıyorum ne yapıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
mastürbasyon diyorsunuz da birşeyler yaşadıktan sonra yetmiyor affedersiniz artık ben evliyken yatakta doyumsuz biriydim kocam hep derdi bu nasıl bir istek diye karşılıklı ön sevişmeyi çok seviyorum yani bir erkeğin bana dokunması öpmesi anlıyor musunuz bu tarz şeyler istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ayy sürekli hayal kurmaktan bıktım ben yatağımda veya işte arada bir beni rahatlatıcak birisini istiyorum şu an canım istiyor ama mastürbasyon. yapmak içimden gelmiyor benim için tutkulu uzun bir sevişme lazım öncesinde göz teması sıcaklık ve koku ya gerçekten umarım altında eriyeceğim birisini bulabilirim özellikle o çocuk umarım yazar bana ve yakın zamanda bir süpriz misali karşıma çıkacağını açıklar ♡
22 yaşındayım 10 aydır kocamla boşanma aşamasındayız, normal olarak canım bir şeyler çekiyor ne yapmalıyım?